אוקי אז מה זה קריאה מהירה?
זה לקרוא נכון.. טכניקה לקריאה ככה שתקראו הרבה יותר מהר וישאר לכם הרבה יותר זמן לדברים אחרים.(וכמובן שתבינו את מה שקראתם ותזכרו אותו יותר טוב)
נכון אף פעם לא למדו אתכם לקרוא.. גם אותי לא.. ובאנגלית מתברר שמהירות הקריאה שלי על הפנים.(ברור שמתחת לממוצע של מישהו שנולד באמריקה, שהממוצע הוא 200 לילדים ביסודי ו250 בתיכון ו325 באוניברסיטה אז אצלי זה 110 כרגע לפחות לפי בדיקה מהספר עם הבנה של 80%, עצוב עצוב).
יש לי המון לאן להשתפר.
פאק, התחלתי לקרוא את הספר: speed reading book- tony buzan
קיצר רשום שם שsean adam הוא האדם שקורא הכי מהר והוא קורא 3850 מילים לדקה כלומר מסיים ספר ממוצע של 300 עמודים ב24 דקות!(יש שם 92400 מילים)@#!@ מה שהיה לוקח לי איזה 5 שעות אם הוא בעברית אז באנגלית?!?@#!@ FML.
קיצר מה אתם חושבים על זה? מה המהירות קריאה שלכם באנגלית?
הנוסחא פשוטה: words/time=מספר מילים לשנייה, תכפילו ב60 ותקבלו את מספר המילים לדקה.(הזמן בשניות).
קיצר הינה מבחן בדיקה, עשיתי אותו וקראתי ב139 מילים לדקה, קיבלתי בהבנה 91.(טעות אחת, אבל אלה באמת שאלות קלות שאפשר עם שלילה לא לטעות בהם).
תבדקו את עצמכם באתר הזה: http://www.readingsoft.com/
זה לא קשור לפרסום המוצר שלהם.. אלא פשוט יש שם טקסט שאפשר לבדוק.. וזאת תוצאה 1 בגוגל ><



ציטוט ההודעה