לא ממש מדויק @polo321 new , עוד לפני שבחורה מסתכלת על הפנים שלך יש כל כך הרבה דברים שנלקחים בחשבון, אולי אחדש לך אם אספר לך מהם.
הרבה גברים חושבים שברגע שאתה ניגש להכיר בחורה ואומר לה "היי אני...", בזה לא הכרת את הבחורה, אלא בסך הכל הצגת את עצמך בלבד. אתה מדלג על כל הקטע של המשיכה של הבחורה אליך, וישר עובר לנהל איתה שיחה. ההכרות בינך לבין הבחורה קורה עוד לפני שבכלל פתחת את הפה שלך והספקת לומר מילה. ההכרות היא מאותו הרגע בו הופעת על הראדר של הבחורה. רק אז אותו אדם יכול לדעת בקיומך.
לדוגמה אם אספר לך על השכנה החמודה שלי, שמעולם לא הכרת אותה ולא ראית אותה. לא ידעת על קיומה בכלל, אך עד שהתחלתי לספר לך עליה ועד כמה שהיא יפה וחמודה. אתה לא יודע שום דבר עליה חוץ מזה שהיא שכנה שלי והיא נראית טוב. מעכשיו היא מופיעה בראדר שלך, כלומר קרתה ההכרות שלך איתה בצורה כלשהי.
האדם נולד מטבעו עם תת-מודע בעל אינטליגנציה גבוהה, אנחנו יכולים לראות דברים גם מבלי לדעת עליהם יותר מידי, ולקבל הערכה מדויקת הנוגעת אליהם. בכל התחלה של הכרות עם בנאדם אנחנו מסתכלים על כל פריט ודבר שיכול להעביר אלינו מידע לגביהם, כך אנחנו אוטומטית מגבשים דעה ראשונית על הבנאדם, נשים וגברים מגבשים דעה בצורה שונה, אבל התהליך הוא דומה. ברגע שאספנו מספיק פרטים על הבנאדם, אנחנו מגבשים דעה ראשונית נוקבת, שנקראת שיפוט. זה לא ממש תורם לנו, מכיוון שהדעות שלנו על הבנאדם יכולות להימצא כשגויות. בנוסף לכך הדעות העצמיות שלנו סביב הנושא שונות בין כל אדם ואדם. אבל אין מה לעשות, אנחנו מבצעים את זה באופן טבעי.
יש מספר מקורות מידע שבני אדם קוראים באדם אחר כדי לדעת האם הוא אדם דומיננטי או אדם כנוע. אנחנו בודקים את "רמת המסכנות" שהאדם מראה לסביבתו. אנחנו בודקים את הערך של הבנאדם אם הוא 6,7,8,9,10 (
הסבר נוסף כאן), האם הבנאדם מנסה להשיג משהו בפעולות שלו, או שמא זה מישהי. אנחנו גם קובעים זאת על פי הטון דיבור שלו בשיחות שהוא מבצע. דגלים אדומים יכולים לצוץ בכל רגע, האם מישהי נמשכת לאחר עוד לפני שהיא הכירה אותו באמת(הציג את עצמו בפניה).
בקצרה, נשים מסתכלות דבר ראשון עוד לפני גובה ומבנה פנים על אקססוריס(צמידים,שרשאות), חיוך, שיניים לבנות(=מושכות יותר), צורת הליכה.
תדע לך להבא, הכל מתחיל עוד לפני שבכלל הצגת את עצמך לבחורה או שלחת אליה מבט.
בוריס.