|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נקה הסטוריה וכוון שעון
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התמונה שלך לא מופיעה לי.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
עזרה בבקשה?
בטוח שמישהו מכם יודע את הפתרון...
מ א ו ש ר
הדפדפן שלך מזהה וירוס, פשוט כמשמעו. אם השאלה שלך היא איך נפתרים מזה, התשובה היא לחץ על המשך או הורד את הs מהhttps:// בתחילת הלינק.
אם השאלה שלך היא איך נפתרים מהווירוס, סריקת אנטי ווירוס.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
בצע סריקת וירוסים מלאה עם
הכלי החדש של מייקרוסופט להסרת וירוסים
עדכן בתוצאות הסריקה ואחר כך נמשיך.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
מי ספק האינטרנט שלך?
איזה תוספים מותקנים על הדפדפן?
אתה משתמש בשירות DNS כמו FREEDNS או GOOGLE DNS?
עשיתי מה שניסים אמר לי...
אז ככה, בד''כ אני מוריד דברים מהמחשב של אחי, האינטרנט שם יותר מהיר פשוט.
הקטע הזה התחיל אצלו ממש טיפה לפני שזה התחיל אצלי, עניין של יום בערך. עכשיו, אני מוריד בד''כ סרטים ופעם ב... , משחקים. לאחרונה הורדתי רק סרטים. אז מה שהביא את הוירוס הזה כנראה היה סרט שהורדתי. הכל עבד חוץ מאיזה אחד שאני זוכר שהיה צריך סיסמא לחילוץ ומחקתי כי אין לי כוח להתעסק בזה...כל השאר עבד והעברתי את זה ישירות למחשב שלי דרך דיסק און קי. ככה אני עושה כבר הרבה זמן.
עכשיו, הרצתי את הבדיקה גם על המחשב שלו, ואצלו זה מצא 15 ''קבצים מזוהמים'' ואצלי לא מצא בכלל. וכידוע לך יש לשתינו את הבעיה.
יכול להיות שזה קבצים מזוהמים לא קשורים למה שהורדתי...ואולי כן.
בכל אופן חשבתי שכדאי שתדע :/
אז נחזור למחשב שלי. זה לא מצא אצלי כלום פרט לקובץ אחד שנמצא בסוף (ראה תמונה). עשיתי help repair infected files.
לא הבנתי חחח
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.