ואו..כן..אתה רזה חח
אתה צריך לעשות 8-12 חזרות בשביל מסה, אני אישית עושה בדיוק באמצע בכל התרגילים, 10, ומן הסתם שכל פעם שאני מרגיש אפשרות אני מעלה את המשקל, כל הזמן, באופן קבוע.
תתחיל נגיד עם 5 קילו בכל צד על המוט (20+5+5) ותרביץ 10 חזרות על 3 סטים, אם תרגיש שזה קשה לך מידי על הסט הראשון, אז תעצור ותוריד, אל תנסה להיות רמבו.
אם תיהיה רמבו אתה תפגע בעצמך ואז לא תוכל להתאמן. תעבוד חכם ותשים זין על כולם במכון, תעשה מה שאתה יכול ולא מה שאחרים רואים.
אם תרגיש שזה מעט מידי ואתה מעיף את המוט באוויר בכל חזרה, אז תוסיף משקל, אל תיהיה כוסית. המטרה זה להקשות עלייך וליצור התנגדות לשריר.
בקשר לסווקאט, הוא שם לך מוט חופשי בנתיים כי חשוב מאד מאד מאד מאד מאד לעבוד על הטכניקה לפני שאתה מרביץ משקלים.
נורא חשוב!
יש דגשים שאתה כל הזמן חייב לשים לב אלהם כשאתה מבצע את הסקוואט, כי אם לא אתה תפגע לעצמך בגוף בהמון המון מקומות..סקוואט זה תרגיל מסובך למתחילים ותרגיל שאם לא מבצעים נכון הוא יכול לפגוע בגוף בצורה בלתי הפיכה!
אבל...אם עושים סקוואט בצורה טובה...

: D: D , זה פשוט תרגיל מדהים. מחזק את הגוף בצורה שונה מכל תרגיל אחר, הוא מחזק לא רק את הרגליים..פשוט תרגיל מדהים.
אז כן, תתחיל עם מוט חופשי, תתרגל טכניקה..ברגע שתרגיש ותראה שאתה עושה כמו שצריך, תוסיף משקל על המוט ותתחיל לקרוע לעצמך את הגוף
בקשר לגב, אני הייתי מחליף את הפולי עליון במטח. זה אותו הדבר רק שמתח זה תרגיל פשוט ובסיסי. כמה שהוא פשוט, ככה הוא טוב.