קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] אין לי שום הרגשה כמעט שאני מעשן ירוק וחום
    על ידי diveker בפורום 18 פלוס
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 26-04-2013, 21:40
  2. [שאלה] ירוק וחום
    על ידי reterox בפורום 18 פלוס
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 29-09-2011, 15:35
  3. [עזרה] למה המישחק בצבע ירוק ??
    על ידי ELIGABAY991 בפורום Mu Online
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-11-2007, 23:50
  4. עזרה| המשחק איטי ובצבע ירוק
    על ידי roi1130 בפורום Mu Online
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 17:44
  5. [עזרה] אני רואה חלק מהסרטים בוורד ירוק
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 15:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

עזרה| ירוק וחום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עזרה| ירוק וחום

אני ממש מתעניין בנושא ואני צריך שיסבירו לי קצת על הסם כי אין לי מושג. קראתי הרבה ואני בעד ורוצה לנסות, מצטער מראש על הבורות.
    מה זה בדיוק ירוק ומה זה חום ? מה זה מריחואנה ? מה זה לקסס (ואם אפשר הסבר על התהליך) ? כמה זה בדיוק גרם וכמה זה מספיק ? מה זה נקי ? מה עושים עם החומר מהמצב שבו קונים אותו ועד שהוא הופך לג'וינט ? מה המחירים בערך בארץ ? מה ההבדל בין רטוב ליבש ? ואיפה אפשר להשיג (אפילו מידע כללי ולא להיות ספציפיים אם לא בא לכם או שתשאלו אותי בפרטי).
    תודה רבה, מקווה שתענו לי ברצינות ולא לקבל תשובות של "עוד ילד שלא מבין כלום". לילה טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

כנראה שלא קראת מספיק אחי..
    ירוק = מריחואנה
    חום = חשיש
    מה זה לקסס? זה לערבב בין חום או ירוק לטבק או כל משהו אחר שידלל את זה..
    כמה זה בדיוק גרם? גרם = גרם = 1 חלקי 1000 של קילו
    מה זה מספיק? מספיק למה?
    מה זה נקי? רק ירוק בלי לקסס עם משהו אחר
    מה עושים עם החומר מהמצב שבו קונים אותו ועד שהוא הופך לגוינט? מקססים אם רוצים עם טבק או לא.. אבל אתה צריך קצת לקטוש את הפרח אתה יודע לקלף אותו קצת ופשוט לקסס בלי טבק ואז לגלגל את זה..
    מה המחירים בארץ? יקרים אחי.. יש יובש מטורף אחי ובוא נגיד שגרם יעלה לך בסביבות ה90-120 שקל אבל בדרך כלל זה 100 שקל לגרם.. חום זה בכלל יובש ואצבע של 6-8 גרם עולה היום 180-250 שקל כן אחי זה מטורף...
    מה ההבדל בין רטוב ליבש? האמת שלא יודע הבנתי שזה משהו עם הזן של הצמח או לחכות כמה זמן הוא יגדל או משהו.. חכה לתשובות של אחרים
    איפה אפשר להשיג? עזוב אחי אל תשאל בכלל מה אתה סמוי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני רק מנסה לחפש כיוון אבל יכול להיות שאני מכיר מישהו שמכיר מישהו שיודע מאיפה אז אני אנסה משם.

המחירים נראים לי מטורפים ולא האמנתי שזה כזה יקר. עברתי פה קצת בפורום וכתבו דברים שונים לגמרי.

כמה זה גרם ולמה זה מספיק התכוונתי מבחינת ג'וינטים, כמה גרם יש בג'וינט (בממוצע) ?

את השאר הבנתי פחות או יותר, תודה. עוד תגובות ?
    אגב, נתקלתי באתר "פטריית הקסם", מה בדיוק הם מוכרים שם ? ואפשר חוות דעת למי שהתנסה ?

עצם זה שאתה מכנה את הצמח בשמות גנאי כמו 'סם' מוריד לי את החשק לעזור לך.
    עכשיו מישהו חסר ידע בסיסי בחיים נכנס קורא 2 דקות ואומר מה זה הפורום של הנרקומנים המסוממים האלו??!?! כולם שם מסניפים לי חשיש ומזריקים גראס!

שאנשים יתחילו להכניס סיגריות אלכוהול וקפה לקטגוריית הסמים אני אולי יחשוב אם הקנאביס מתאים לשם. אבל הוא לא גם אם יגדילו את הקטגוריה בעוד מליון סוגים של סמים.
    למעשה בקנאביס יש רק תועלות ואין בו חיסרון אחד (בישראל יש כמה חסרונות שלא הצמח המסכן גרם להם אלא הממשלה השבורה שלנו) כמו מימון משפחות פשע, ארגוני טרור שעושים מליארדים של כסף ישראלי דרך החשיש המורעל שהם מוכרים לנו ואז בכסף הזה שולחים עלינו טילים כל יום.

בצורה עקיפה זה פחות או יותר כמו סיגריות... משלמים על המוות שלנו... בוא דוד קח כסף ותהרוג אותי בו..

כמובן שאם הממשלה תחליט מתישהו על גראס באישור רופא אז לא יהיו חסרונות בצמח. הממשלה תקבל את כל הכסף מהגידולים, נפסיק לשלם לארגוני טרור ועבריינים, ולערבים יהיה שם כמויות מפגרות של חשיש שהם לא מצליחים למכור לנו, אז הם יעשנו אותו ויהיו רגועים.. ככה כולם ישמחו

בכל אופן... עד שאני לא יראה נושא כזה שמישהו כותב בו... 'אני רוצה הסבר על סיגריות, כמה עולה הסם?' ואותו דבר על אלכוהול אני לא אשקוט.
    'רציתי להתנסות בסם שחברים שלי שותים בכל סוף שבוע... מתחילים על בנות, עולה להם הביטחון, אם מישהו אומר מילה ישר קופצים עליו 10 שוברים אותו.. לכולם יש אומץ... אפשר לאנוס אפשר לעשן אפשר ליפול לסמים קשים אפשר להגיע לבית חולים ממנו ולמות ממנת יתר בלי מאמץ מיותר ואפילו בלי לשים לב, אבל עדיין זה סם חוקי ואני מעוניין להתנסות בו. תספרו לי, כמה צריך לצרוך כדי להרגיש מעופף? האם אפשר לנהוג ולהרוג את כל החברים שלי ועוד איזה משפחה על הדרך אחרי הבילוי?
    אשמח לתשובות'

יותר מסתדר לי עם המילה 'סם'

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

איזה שאלה....
    תלמדו איך להרוויח באינטרנט:
    http://www.tapuz.co.il/blog/net/view...Id=2517412&r=1

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אויש מה אתה נתפס על קטנות ? זה נתפס בראש ככה בגלל כל הפרסומים והתקשורת, זה הרגל שקוראים לצמח "סם". אני מדבר בתור אחד שבעד ליגליזציה ושהצביע לעלה ירוק בבחירות הקודמות, אני מסכים איתך בכל מה שאמרת בהודעה הזאת. ואם מדברים מבחינת מה זה סם אז כן אני מכניס גם סיגריות ואלכוהול לקטגוריה הזאת.

אני אשמח עכשיו אם תעזור לי במה ששאלתי, אתה נראה לי אחד עם ידע שיכול לתרום להשכלה המעטה שלי בנושא.

ה'קטנות' האלו הפכו למשהו הרבה יותר גדול ממה שאתה מתאר לעצמך... אינספור קונספירציות ותעמולות שקר ענקיות במליארדי שקלים רק בשביל שאנשים יתפסו כמו שאמרת ויגידו את ה'קטנות' האלו בכל משפט.... זה מה שצריך לשנות.. שכל העולם יפסיקו לקרוא לקנאביס סם הוא לא יהיה סם הוא יהיה צמח.. דברים הם מה שאנחנו הופכים אותם להיות וזה כמובן מתחיל ב'קטנות' האלו, זה מתחיל ממני וממך... כל בן אדם שאומר לי שזה סם או קורא למישהו שמעשן באיזשהו שם בגלל זה אני עף לו על החיים ומשפיל אותו על הבירה המסריחה שהוא שותה והמקלות סרטן שהוא מעשן ואם הוא לא שותה ולא מעשן אני אמצא לו עוד 1000 דברים שהוא עושה שבעשרות אלפי מונים יותר מסוכנים ממכרים ופוגעים מאשר הצמח. מלנקות את הבית בחומרי ניקוי עד לנסוע במכונית ועד לבשר אדום שהוא אוכל ונהנה מסבל של יצור חיי ועוד מליון דברים אני מחפש את המבוגרים שאוהבים להתווכח והם בעצם לא יודעים כלום ולהשתיק אותם ואחד אחד כל מי שיבוא ויגיד לי שקנאביס זה סם והוא מסוכן אני ישתיק גם אותו ופעם הבאה הוא יתווכח בשבילי.

ולעניין שלך
    אם אתה בעד לגליזציה איך זה שאתה לא יודע מה זה ירוק? מה זה חום?
    ירוק וחום אלו שמות רחוב לקנאביס ונגזרותיו, כמו שאפשר להבין ירוק זה גראס וחום זה חשיש...
    יש עוד מליון שמות רחוב לקנאביס כמו שוקו או גאנג'ה
    בקשר לכל התהליך זה כבר עניין אחר אתה יכול להיות קטין ויכולים לזיין פה בתחת כל מי שעזר לך לדעת איך להכין קססה איך לעשן וכל הדברים האלו
    כנס ליוטיוב או שב עם חבר שיסביר ותראה
    ובקשר לכיוון אתה יכול לשכוח מזה, לצערנו זה לא חוקי בישראל עדיין בגלל שחברת טבע האדירה ועוד כמה טייקוני על בעלי אינטרסים שולטים במר בנימין נתניהו וכל שאר הצעצועים שלו שאמורים לאשר את החוקים(כך לדוגמא 10 שרים לא העבירו את החוק גראס באישור רופא מהסיבה - ותקשיבו טוב - 'לא הוכח שהקנאביס יכול לשמש כתרופה' מענין מה זה קנאביס רפואי אם זה לא משמש כתרופה.. שרים שאין להם מושג לא ברפואה ולא בשום דבר כמו שטייניץ גלעד ארדן וכל הבובות למינהם שיש לנו בכנסת ובמיוחד שרת הבריאות הדוחה והטמבלית שלנו
    ככה שאם מישהו יגיד לך שהוא עוזר לך תוך שעה מפרקים לו את החיים עם כלבים ובלגאנים כאילו הוא איזה רוצח נמלט

תלמד, בישראל אם מישהו עוזר למישהו, גם אם עזרת לחבר קרוב שלך.. אתה סוחר סמים מבחינת המדינה
    לא כדאי להכנס למקומות האלו ולא לארגן אף אחד ושיזדיינו כולם לא חברים לא כלום
    זה עצה שלי ממך כי ראיתי כמה חברים שקרו להם דברים דומים והרסו להם את החיים בגלל שעזרו לחבר
    אל תעשה את זה ואל תצפה שיעשו את זה בשבילך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    ה'קטנות' האלו הפכו למשהו הרבה יותר גדול ממה שאתה מתאר לעצמך... אינספור קונספירציות ותעמולות שקר ענקיות במליארדי שקלים רק בשביל שאנשים יתפסו כמו שאמרת ויגידו את ה'קטנות' האלו בכל משפט.... זה מה שצריך לשנות.. שכל העולם יפסיקו לקרוא לקנאביס סם הוא לא יהיה סם הוא יהיה צמח.. דברים הם מה שאנחנו הופכים אותם להיות וזה כמובן מתחיל ב'קטנות' האלו, זה מתחיל ממני וממך... כל בן אדם שאומר לי שזה סם או קורא למישהו שמעשן באיזשהו שם בגלל זה אני עף לו על החיים ומשפיל אותו על הבירה המסריחה שהוא שותה והמקלות סרטן שהוא מעשן ואם הוא לא שותה ולא מעשן אני אמצא לו עוד 1000 דברים שהוא עושה שבעשרות אלפי מונים יותר מסוכנים ממכרים ופוגעים מאשר הצמח. מלנקות את הבית בחומרי ניקוי עד לנסוע במכונית ועד לבשר אדום שהוא אוכל ונהנה מסבל של יצור חיי ועוד מליון דברים אני מחפש את המבוגרים שאוהבים להתווכח והם בעצם לא יודעים כלום ולהשתיק אותם ואחד אחד כל מי שיבוא ויגיד לי שקנאביס זה סם והוא מסוכן אני ישתיק גם אותו ופעם הבאה הוא יתווכח בשבילי.

ולעניין שלך
    אם אתה בעד לגליזציה איך זה שאתה לא יודע מה זה ירוק? מה זה חום?
    ירוק וחום אלו שמות רחוב לקנאביס ונגזרותיו, כמו שאפשר להבין ירוק זה גראס וחום זה חשיש...
    יש עוד מליון שמות רחוב לקנאביס כמו שוקו או גאנג'ה
    בקשר לכל התהליך זה כבר עניין אחר אתה יכול להיות קטין ויכולים לזיין פה בתחת כל מי שעזר לך לדעת איך להכין קססה איך לעשן וכל הדברים האלו
    כנס ליוטיוב או שב עם חבר שיסביר ותראה
    ובקשר לכיוון אתה יכול לשכוח מזה, לצערנו זה לא חוקי בישראל עדיין בגלל שחברת טבע האדירה ועוד כמה טייקוני על בעלי אינטרסים שולטים במר בנימין נתניהו וכל שאר הצעצועים שלו שאמורים לאשר את החוקים(כך לדוגמא 10 שרים לא העבירו את החוק גראס באישור רופא מהסיבה - ותקשיבו טוב - 'לא הוכח שהקנאביס יכול לשמש כתרופה' מענין מה זה קנאביס רפואי אם זה לא משמש כתרופה.. שרים שאין להם מושג לא ברפואה ולא בשום דבר כמו שטייניץ גלעד ארדן וכל הבובות למינהם שיש לנו בכנסת ובמיוחד שרת הבריאות הדוחה והטמבלית שלנו
    ככה שאם מישהו יגיד לך שהוא עוזר לך תוך שעה מפרקים לו את החיים עם כלבים ובלגאנים כאילו הוא איזה רוצח נמלט

תלמד, בישראל אם מישהו עוזר למישהו, גם אם עזרת לחבר קרוב שלך.. אתה סוחר סמים מבחינת המדינה
    לא כדאי להכנס למקומות האלו ולא לארגן אף אחד ושיזדיינו כולם לא חברים לא כלום
    זה עצה שלי ממך כי ראיתי כמה חברים שקרו להם דברים דומים והרסו להם את החיים בגלל שעזרו לחבר
    אל תעשה את זה ואל תצפה שיעשו את זה בשבילך.
    אני לא חושב שמשטרה תתחיל לזיין פה משתמשים בפורום על זה שהם לימדו אותו איך להכין קסס..

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    אני לא חושב שמשטרה תתחיל לזיין פה משתמשים בפורום על זה שהם לימדו אותו איך להכין קסס..
    יש מצב שכן ויש מצב שלא אני אישית מעדיף להמנע ובכל מקרה אני לא בעד שקטינים (שבפורום הזה יכולים להיות בני 14) יצרכו קנאביס אלא אם הם צורכים את זה כתרופה. (יש היום תינוקות שמקבלים טיפולים בין היתר עם חומרים כאלו ואחרים מהקנאביס)
    לדעתי לכל דבר יש גיל כמו שיש הגבלת גיל על רישיון נהיגה (ובצדק, אני לא מעוניין לראות ילדים בני 14-15 נוהגים) ככה אני גם לא מעוניין לראות ילד בן 14 צורך קנאביס וגם לא סיגריות וגם עוד מליון דברים.
    ככה שלא רק מבחינה חוקית אני לא מעוניין לעזור בדברים האלו אלא גם בגלל דעותיי האישיות.
    אתה יכול לא להסכים איתי וזו זכותך ואתה מוזמן לעזור לאנשים במה שיצטרכו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,392 | הודעות: 8,201,985 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect