נכתב במקור על ידי
GoldStar
ה'קטנות' האלו הפכו למשהו הרבה יותר גדול ממה שאתה מתאר לעצמך... אינספור קונספירציות ותעמולות שקר ענקיות במליארדי שקלים רק בשביל שאנשים יתפסו כמו שאמרת ויגידו את ה'קטנות' האלו בכל משפט.... זה מה שצריך לשנות.. שכל העולם יפסיקו לקרוא לקנאביס סם הוא לא יהיה סם הוא יהיה צמח.. דברים הם מה שאנחנו הופכים אותם להיות וזה כמובן מתחיל ב'קטנות' האלו, זה מתחיל ממני וממך... כל בן אדם שאומר לי שזה סם או קורא למישהו שמעשן באיזשהו שם בגלל זה אני עף לו על החיים ומשפיל אותו על הבירה המסריחה שהוא שותה והמקלות סרטן שהוא מעשן ואם הוא לא שותה ולא מעשן אני אמצא לו עוד 1000 דברים שהוא עושה שבעשרות אלפי מונים יותר מסוכנים ממכרים ופוגעים מאשר הצמח. מלנקות את הבית בחומרי ניקוי עד לנסוע במכונית ועד לבשר אדום שהוא אוכל ונהנה מסבל של יצור חיי ועוד מליון דברים אני מחפש את המבוגרים שאוהבים להתווכח והם בעצם לא יודעים כלום ולהשתיק אותם ואחד אחד כל מי שיבוא ויגיד לי שקנאביס זה סם והוא מסוכן אני ישתיק גם אותו ופעם הבאה הוא יתווכח בשבילי.
ולעניין שלך
אם אתה בעד לגליזציה איך זה שאתה לא יודע מה זה ירוק? מה זה חום?
ירוק וחום אלו שמות רחוב לקנאביס ונגזרותיו, כמו שאפשר להבין ירוק זה גראס וחום זה חשיש...
יש עוד מליון שמות רחוב לקנאביס כמו שוקו או גאנג'ה
בקשר לכל התהליך זה כבר עניין אחר אתה יכול להיות קטין ויכולים לזיין פה בתחת כל מי שעזר לך לדעת איך להכין קססה איך לעשן וכל הדברים האלו
כנס ליוטיוב או שב עם חבר שיסביר ותראה
ובקשר לכיוון אתה יכול לשכוח מזה, לצערנו זה לא חוקי בישראל עדיין בגלל שחברת טבע האדירה ועוד כמה טייקוני על בעלי אינטרסים שולטים במר בנימין נתניהו וכל שאר הצעצועים שלו שאמורים לאשר את החוקים(כך לדוגמא 10 שרים לא העבירו את החוק גראס באישור רופא מהסיבה - ותקשיבו טוב - 'לא הוכח שהקנאביס יכול לשמש כתרופה' מענין מה זה קנאביס רפואי אם זה לא משמש כתרופה.. שרים שאין להם מושג לא ברפואה ולא בשום דבר כמו שטייניץ גלעד ארדן וכל הבובות למינהם שיש לנו בכנסת ובמיוחד שרת הבריאות הדוחה והטמבלית שלנו
ככה שאם מישהו יגיד לך שהוא עוזר לך תוך שעה מפרקים לו את החיים עם כלבים ובלגאנים כאילו הוא איזה רוצח נמלט
תלמד, בישראל אם מישהו עוזר למישהו, גם אם עזרת לחבר קרוב שלך.. אתה סוחר סמים מבחינת המדינה
לא כדאי להכנס למקומות האלו ולא לארגן אף אחד ושיזדיינו כולם לא חברים לא כלום
זה עצה שלי ממך כי ראיתי כמה חברים שקרו להם דברים דומים והרסו להם את החיים בגלל שעזרו לחבר
אל תעשה את זה ואל תצפה שיעשו את זה בשבילך.