קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי newd_l בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 13-07-2011, 01:17
  2. עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי newd_l בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 11:11
  3. [עזרה] נימאס כבר.
    על ידי Silver בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-09-2009, 14:41
  4. [פריקה]נימאס... (15)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-04-2008, 22:11
  5. [חלאס] נימאס כבר!!!!
    על ידי moonprist בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 19:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

פריקה| נימאס כבר מהפוזות האלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ברירת מחדל פריקה| נימאס כבר מהפוזות האלה

נמאס לי מהעודף גבריות. מה מושך בגבר שמחרטט סיפורים כמה הוא גבר ושעושה כל היום פוזות כאילו מי ישמע

דחילק נמאס לי מהבנות המפגרות האלה, אנשים שעושים את עצמם גברים והם מזייפים את הכל הם סתם חארות אין שום דבר מעניין בהם למה בנות מתעניינות בהם?
    במקום גבר אמיתי, הבחורות הולכות לערסים שבתכלס הם סתם פוזה, מה זה הגבריות המגעילה הזאת
    בתכלס, אני לא מבין למה גבר ששותה ומעשן בגיל 14 שווה אפילו מבט
    הוא אפילו לא נראה טוב, אני עושה חיטוב אני לוקח לו את כל הבחורות, או שאני סתם חי בסרט?
    אני לא ממש גרוע עם בנות, יש לי גם אופי טיפה של ערס אבל גאדאמט כשאדון פוזה השחיף המכוער שלא יודע איך להתלבש והוא מסריח מסיגריות והוא כולו משדר "אני ילד רע מאוד, אני אתן לך סיגריות ואהרוס לך תחיים אחר כך כי את תהיי שתיינית ולא תוכלי להפסיק ואני גם אאנוס אותך ואז אזרוק אותך בהודעה בוואצאפ, באלאך לצאת איתי כפרה?"
    מה פאקינג מושך בחרא הזה??!!!!

נמאס לי, כל הכובעים שאומרים שבנות מחפשות גבר עם גנים טובים כדי להתרבות איתו מחרטטים כי בנות מחפשות את הגנים הכי גרועים ונואשים העיקר עושים פוזות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

אחי הבנות היחידות שנמשכות לערסים , נקראות פרחות
    והן המיץ של הזבל , חוסר אינטילגנציה ברמה גבוה זה אצלהם
    כן יש כוסיות , אבל לא חסר בנות שהן לא פרחות ונמשכות לגברים עם LMS גבוה
    אתה מדבר סתם על ילדות בנות 14 ובכללי אחי על ילדים מתחת לגיל 18 שזה סתם גיל מסריח והכל סתם פוזה ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

למה? כי הם משדרים בטחון עצמי ויש להם 'סטטוס'...
    לא יודע בן כמה אתה אחי, כנראה עדיין בתיכון, בכל מקרה את מי זה מעניין בכלל? שימשכו למי שהן רוצות...
    תתרכז בעצמך, תפתח בטחון וסטטוס.
    גם מי רוצה להיות עם כזאת שמעדיפה ערס ??
    קיצר, שיהנו

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אתם לא מבינים שזה כל הבנות מלבד אלו שמתבודדות ואין להן חברות וידידים ואף אחד לא מדבר איתן.
    כל בת מעדיפה את הערסים המפגרים שקוראים לה זונה כדי לצאת גברים ואין לי מושג איך הם יוצאים גברים כשהם קוראים למישהי זונה
    אצלנו ערסים שולטים, הם מארגנים יציאות, הם עושים חיים הם היחידים שמביאים בנות!!
    לפעמים יש גם ילד נורמלי שמביא בנות אבל זה נדיר ואלה גם בנות שלא זורמות, הן ביישניות רצח אין להן טיפת ביטחון והן סגורות. עם בנות כאלה אפשר להגיע רק לרמה של ידידות, אף פעם לא היה להן חבר שהן התנשקו איתו.
    דחילק, אני לא מאמין על העולם הזה איך אפשר להיות חבר של מישהי ולא לנשק אותה?? אני נישקתי מלא מהידידות שלי.

זה הולך להיות הבית ספר החדש שלי, הייתי אמור לעבור לבית ספר טוב אבל לא התקבלתי אליו בגלל התנהגות ועכשיו נזרקתי לחרא בית ספר שאתה חייב לעשות מלא פוזות ולהיותערס כדי שבנות לא יירקו עליך.
    ויש לי חברים גם מחוץ לבית הספר, ואיתם בתכלס הכי כיף אבל אני יודע ששנה הבאה נתראה הרבה פחות ואני אתקע עם הערסים המסריחים האלה ועם הבנות המפגרות האלה.
    ואגב הן לא פרחות, פשוט כל מי שלא ערס ומנסה לארגן משהו כל הערסים צוחקים עליו אז אין ממש "גברים" שהם לא ערסים מלאי פוזה.

והנה המתכון לחיים בשבילי:
    להזניח אסתטיקה
    לעשות תספורת תרנגול ולחמצן
    להתלבש עם בגדים שלא מתאימים
    להגיד כפרה כל שניה כדי שיראו שאני גבר
    ולקרוא לכל אחד שאני רואה בן זונה גם אם הוא החבר הכי טוב שלי או ידידה ממש טובה שלי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    נמאס לי מהעודף גבריות. מה מושך בגבר שמחרטט סיפורים כמה הוא גבר ושעושה כל היום פוזות כאילו מי ישמע

דחילק נמאס לי מהבנות המפגרות האלה, אנשים שעושים את עצמם גברים והם מזייפים את הכל הם סתם חארות אין שום דבר מעניין בהם למה בנות מתעניינות בהם?
    במקום גבר אמיתי, הבחורות הולכות לערסים שבתכלס הם סתם פוזה, מה זה הגבריות המגעילה הזאת
    בתכלס, אני לא מבין למה גבר ששותה ומעשן בגיל 14 שווה אפילו מבט
    הוא אפילו לא נראה טוב, אני עושה חיטוב אני לוקח לו את כל הבחורות, או שאני סתם חי בסרט?
    אני לא ממש גרוע עם בנות, יש לי גם אופי טיפה של ערס אבל גאדאמט כשאדון פוזה השחיף המכוער שלא יודע איך להתלבש והוא מסריח מסיגריות והוא כולו משדר "אני ילד רע מאוד, אני אתן לך סיגריות ואהרוס לך תחיים אחר כך כי את תהיי שתיינית ולא תוכלי להפסיק ואני גם אאנוס אותך ואז אזרוק אותך בהודעה בוואצאפ, באלאך לצאת איתי כפרה?"
    מה פאקינג מושך בחרא הזה??!!!!

נמאס לי, כל הכובעים שאומרים שבנות מחפשות גבר עם גנים טובים כדי להתרבות איתו מחרטטים כי בנות מחפשות את הגנים הכי גרועים ונואשים העיקר עושים פוזות.
    אני מבין על מה אתה מדבר גבר, אבל יש כל מיני קהלי יעד
    לא כל הבנות מחפשות פוזר שותה ומעשן ועושה דאווינים כמה שהוא גבר
    אני יכול להגיד לך שאני מכיר הרבה כאלה
    ועובדה שאני מושך הרבה בנות יחסית להכללה שאתה אומר כשאני בכלל לא משחק אותה, לא שותה לא מעשן לא סתם איזה ערס שעושה פוזות כאילו כל העולם סביבו
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אני מבין על מה אתה מדבר גבר, אבל יש כל מיני קהלי יעד
    לא כל הבנות מחפשות פוזר שותה ומעשן ועושה דאווינים כמה שהוא גבר
    אני יכול להגיד לך שאני מכיר הרבה כאלה
    ועובדה שאני מושך הרבה בנות יחסית להכללה שאתה אומר כשאני בכלל לא משחק אותה, לא שותה לא מעשן לא סתם איזה ערס שעושה פוזות כאילו כל העולם סביבו
    כן ברור, הבעיה שאני הולך לבית ספר שהבנים שעושים פוזות הופכים כל ילד שהוא לא כמוהם לילד כאפות ולא יהיה עם מי לבלות או סתם לדבר
    בקושי יהיו לי חברים, אני לא אחשב בשביל בנות כי אני לא אהיה מספיק פוזה בשבילן
    אני איאלץ להסתפק בחברים רק מבחוץ

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

כן ברור, הבעיה שאני הולך לבית ספר שהבנים שעושים פוזות הופכים כל ילד שהוא לא כמוהם לילד כאפות ולא יהיה עם מי לבלות או סתם לדבר
    בקושי יהיו לי חברים, אני לא אחשב בשביל בנות כי אני לא אהיה מספיק פוזה בשבילן
    אני איאלץ להסתפק בחברים רק מבחוץ
    האמת שעם האנשים בבית ספר שלי אני בסדר
    אני לא יוצא כמעט עם ילדים מהבית ספר שלי, רק עם איזה שלושה מקסימום
    אתה לא חייב להיות תלוי בבית ספר...יש אנשים בחוץ

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ההצעה היחידה שאני יכול להביא לך היא להתעקש על הבית ספר שלא קיבלו אותך או ללכת לבית ספר אחר (אולי מחוץ לאיזור שלך?) זה שווה תמרחק מאשר להעביר כמה שנות לימודים בלי חברים. האמת שבתיכון אני הייתי בכיתה שרובם היו פוזאיסטים וממש שנאתי אותם היו לי כמה חברים יחידים בכיתה והרוב היו מהשכבה וזה לא כיף.. תכלס אם האופציה היחידה שלך היא הבית ספר הזה הייתי מציע לך להיות מה שאתה לא ולהתחבר עם כולם מה לעשות "if you cant beat them, join them" זה עדיף מאשר להעביר כמה שנים בלי חברים ואולי כילד כאפות... ככה שבבית ספר יהיו לך חברים, ומחוץ לבית ספר יהיו לך תחברים שלך. זה לא כזה נורא. בהצלחה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

את כל האשכול שלך אני אסכם במשפט - ערסים הורסים לי את החיים. אני לא אצליח בחיים עם בנות בגלל ערסים.

תירוצים.

אתה היחיד בבית ספר שרוצה להצליח עם הבנות? היחידי שרוצה לזיין? לא.
    אז תהיה בטוח שיהיו את האלה שיצליחו גם כשהערסים יסתכלו עליהם מהצד. זה מסוג האנשים שלא חושב הרבה. לא מאכיל את עצמו בסרטים ותירוצים.
    ויהיו את האלה שימשיכו לא לגשת, לא לנסות, לאכול סרטים רק בגלל סיבה אחת (שתכלס היא תירוץ בשביל לא לגשת) - ערסים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    האמת שעם האנשים בבית ספר שלי אני בסדר
    אני לא יוצא כמעט עם ילדים מהבית ספר שלי, רק עם איזה שלושה מקסימום
    אתה לא חייב להיות תלוי בבית ספר...יש אנשים בחוץ
    תכלס אין ממש ברירה, איך אתה מתחבר לילדים מחוץ לבית ספר?
    דרך קורסים וכאלה?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תכלס אין ממש ברירה, איך אתה מתחבר לילדים מחוץ לבית ספר?
    דרך קורסים וכאלה?
    מה תעשה בקורסים...
    לך לקניון למסיבה לתל אביב תכיר דרך חברים
    סתם תדבר עם אנשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    ההצעה היחידה שאני יכול להביא לך היא להתעקש על הבית ספר שלא קיבלו אותך או ללכת לבית ספר אחר (אולי מחוץ לאיזור שלך?) זה שווה תמרחק מאשר להעביר כמה שנות לימודים בלי חברים. האמת שבתיכון אני הייתי בכיתה שרובם היו פוזאיסטים וממש שנאתי אותם היו לי כמה חברים יחידים בכיתה והרוב היו מהשכבה וזה לא כיף.. תכלס אם האופציה היחידה שלך היא הבית ספר הזה הייתי מציע לך להיות מה שאתה לא ולהתחבר עם כולם מה לעשות "if you cant beat them, join them" זה עדיף מאשר להעביר כמה שנים בלי חברים ואולי כילד כאפות... ככה שבבית ספר יהיו לך חברים, ומחוץ לבית ספר יהיו לך תחברים שלך. זה לא כזה נורא. בהצלחה
    אתה צודק בעיקרון אם הייתי מבלה שם כמה שנים, אבל אני מתכנן אחרי השנה הזאת לנסות שוב לעבור לבית ספר היותר טוב ואם אני אשתנה ואהיה מלא פוזה אין מצב שיהיה לי סיכוי וגם בעתיד, איכשהו נראלי שבעתיד זה יותר מסתדר כאילו אם היית ערס זה כבר לא יעזור לך כי זה עזר רק במקום מסוים ובעתיד אני כבר לא אהיה שם

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    את כל האשכול שלך אני אסכם במשפט - ערסים הורסים לי את החיים. אני לא אצליח בחיים עם בנות בגלל ערסים.

תירוצים.

אתה היחיד בבית ספר שרוצה להצליח עם הבנות? היחידי שרוצה לזיין? לא.
    אז תהיה בטוח שיהיו את האלה שיצליחו גם כשהערסים יסתכלו עליהם מהצד. זה מסוג האנשים שלא חושב הרבה. לא מאכיל את עצמו בסרטים ותירוצים.
    ויהיו את האלה שימשיכו לא לגשת, לא לנסות, לאכול סרטים רק בגלל סיבה אחת (שתכלס היא תירוץ בשביל לא לגשת) - ערסים.
    אז אתה לא מבין מה אני אומר, ערסים לוקחים את כל הבנות בבית הספר ומעיפים כל תחרות מצד כזה שהוא לא ערס כמוהם. הבנות דלוקות רק על ערסים ואם אתה לא עושה פוזות כמו ערס אז אתה לא נחשב
    אז כמו שלמון אמר אני צריך למצוא חברים מבחוץ ויותר לצאת עם חברים מבחוץ הקטע שעד עכשיו הייתי רגיל להרבה חבים מהבית ספר וקצת מבחוץ ועכשיו אני כמה שיותר עם חברים מבחוץ (יש חופש אז אני מכיר עוד אנשים כי כולם רוצים לבלות בחופש בתכלס) אבל גם החברים האלה הולכים להעלם בתקופה של הלימודים.

קיצר אני לא יכול לבוא כמו גבר עם סטייל ואופי מתאים כי החברה שם לא מתייחסת לזה, בנות אולי בהתחלה יתייחסו לזה אבל אחר כך הן יחזרו לערסים שלהן, והערסים יעשו פוזות ויצחקו עלי כדי לצאת גברים כמה שיותר, קיצר יעיפו אותי קיבינימט
    אני צריך להיות תלוי בחברים מבחוץ ולא להיות תלוי בחברה המסריחה הזאת

אני פשוט מעדיף להיות כמה שיותר מוכן לשנה אחרת בטוח אני נדפק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect