שלום לכולם, אני לוקח ראקוטן כבר מי נובמבר [8 חודשים] במינונים גבוהים יחסית של 40/60 מ"ל [כמעט שלושה חודשים 60 ו5 חודשים 40]
זה המינון הכי גבוה ששמעתי עליו מבין החברים שלי למשל שלקחו למרות שאני רזה 57 קילו ו1.71
א. אני יודע שצריך לסמוך על הרופא אבל הוא באמת אנטיפט מפגר. זה מינון הגיוני ונכון?
דבר שני, הרופא הזה אמר לי לקחת 90 כדורים כל חודש כלומר 3 כדורים ביום למשך חצי שנה. והוא אמר לי שאני יכול לשחק עם המינונים גם. אז בחודש הראשון לקחתי 90 כדורים ואז במשך 5 חודשים לקחתי 60 כדורים בחודש [2 כדורים ביום]. אחר כך נפגשתי איתו והוא הפציר בי לעלות את המינון ל90 כדורים למשך החודשיים האחרונים כדי לסיים את הטיפול. זה מה שעשיתי ובימים הקרובים נגמר החודשיים הללו ואני צריך לסיים את הטיפול.
ב. האם יש השלכות בעתיד לכך שהמינון שלקחתי לא תמיד היה תמיד קבוע ?
עוד משהו נוסף, כעיקרון הפנים שלי חלקות, והגב ממש חלק לגמרי כבר אבל יש כמה כתמים אדומים מעצבנים רק בפנים שממש מפריעים לי
ג. הם יעברו נכון? אחרי כמה זמן? איך מזרזים את התהליך? ואם כבר, מהם סיכויי החזרה של הפצעים?
ד. אני נוסע לחול עם חברים בסוף החודש, האם אוכל להיחשף לשמש ולהשתזף קצת? אני כבר ממש שקוף לא הייתי בים שנה כבר
כנ"ל לגבי אלכוהול?
אני ממש מצטער על החפירה יש לי מלא שאלות והרופא זבל פשוט. אשמח לתשובות ענייניות מאנשים שנטלו את התרופה כבר.
מסקנה סופית:
א ל ת ק ח ו ר א ק ו ט ן ב ח י י ם ! ! !

ציטוט ההודעה