ארוחה מהירה: ירקות מוקפצים עם בקר

שדכו את המנה לאורז או לנודלס, ותקבלו ארוחת צהריים או ערב ב-20 דקות של עבודה ובעלות של פחות מ-60 שקלים ללפחות שני אנשים. מתכון שתמיד כדאי שיהיה בשלוף

דנה אלמוסני | אוכל טוב
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • רמת קושיכל אחד יכול
זמן הכנה: 20 דקות

עלות: כ-58 שקלים


מרכיבים
  • 2 כפות שמן, לטיגון
  • 1 בצל גדול, חתוך לרצועות
  • 500 גרם כתף בקר, פרוס לרצועות
  • 3 פלפלים, אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות
  • 5 שיני שום, קצוצות גס
  • כפית צ'ילי
  • 3-4 כפות שמן שומשום
  • 4-5 כפות רוטב סויה
  • 250 גרם אננס בקוביות (מקופסת שימורים)
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כוס מהמיץ של האננס
  • חבילת נבטים
  • 2 יחידות בצל ירוק, קצוץ דק
אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל במחבת רחבה כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

2. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.

3. מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר, למעט הנבטים והבצל הירוק.

4. מבשלים כ-10 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק ומגישים.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט