ארוחה מהירה: ירקות מוקפצים עם בקר
שדכו את המנה לאורז או לנודלס, ותקבלו ארוחת צהריים או ערב ב-20 דקות של עבודה ובעלות של פחות מ-60 שקלים ללפחות שני אנשים. מתכון שתמיד כדאי שיהיה בשלוף
דנה אלמוסני | אוכל טוב
זמן הכנה: 20 דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- זמן עבודהעשרים דקות
- כשרותכשר בשרי
- רמת קושיכל אחד יכול
עלות: כ-58 שקלים
מרכיבים
אופן ההכנה:
- 2 כפות שמן, לטיגון
- 1 בצל גדול, חתוך לרצועות
- 500 גרם כתף בקר, פרוס לרצועות
- 3 פלפלים, אדומים וצהובים, חתוכים לרצועות
- 5 שיני שום, קצוצות גס
- כפית צ'ילי
- 3-4 כפות שמן שומשום
- 4-5 כפות רוטב סויה
- 250 גרם אננס בקוביות (מקופסת שימורים)
- 2 כפות סילאן
- חצי כוס מהמיץ של האננס
- חבילת נבטים
- 2 יחידות בצל ירוק, קצוץ דק
1. מטגנים את הבצל במחבת רחבה כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
2. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
3. מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר, למעט הנבטים והבצל הירוק.
4. מבשלים כ-10 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק ומגישים.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט






ציטוט ההודעה