slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:08.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
איזה יום היה לי:
- לימודים
- לשבת מול המחשב בבית
- לשבת מול המחשב בבית
- לשבת מול המחשב בבית
- לשבת מול המחשב בבית
- לשבת מול המחשב בבית
- לשבת מול המחשב בבית
- לישון
...
AMERITRADE והפלטפורמה היא TOS. הכי אמינים, הכי טובים, פלטפורמה הכי נוחה. לא רואה ממטר את כל החרא הישראלי הזה של הסקאם500 ועוד חרא
מה שכן סיבוך אחושרמוטה לפתוח שם חשבון אמיתי....
חחחחחח מזל טוב.. זאת הפעם ה100 שאתה אומר שאתה עוזב את הפורום חחחח
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מסחר יומי ? חשבתי שאתה בקטע של פרנסה פסיבית ..
ואיפה אפשר ללמוד את זה ? אתה יכל להביא מדריכים ?
חחח זה סוג של הכנסה פסיבית כי בתכלס עם ההכנסות שיהיו לי מזה אני יכול להיות חצי שנה בשוק חצי שנה חופשי וזה מה שרוב האנשים עושים (מקסימום אני יעשה מחקר יקנה אופציות PUT או CALL תלוי במחקר שעשיתי וישאיר אותם לחצי שנה ויאסוף תכסף)
בוא נגיד את זה ככה לשבת בבית, לקרוא דברים לעשות מחקר וללחוץ על כפתורים יותר קל מכל עבודה שתעבדו בה בחיים בזה אתם יכולים להיות בטוחים.
מי ישמע אני עובד קורע תתחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה גם כיף ואני נהנה מזה.
ולא מביא לפה כלום אתם קראתם לי שקרן קראתם לי חי בסרט מי צוחק עכשיו? חחחחחחחחחח ככה זה פעם הבאה תלמדו לדבר לפני שאתם שוללים דברים. יש את כל מה שלמדתי באינטרנט הורדות וכו' ומי שבאמת רוצה למצוא, ימצא את כל המידע שבעולם ואת כל הכלים שבעולם שיבדילו אתכם מכל המהמרים המסכנים האלה שעושים אנ דנ דינו. זה ההבדל בין אחד שעושה משו לאחד שמזיין תשכל
קיצר בייייייייייייייייייייייי עפתי
חחחחחחחחחחחחחחח עלק נוסחה רואים שאתה עני חחחחחחחחחחח מתי אמרתי את זה תגיד לי מתי??? יש כללללל מה שאני יודע באינטרנט ומעבר לזה. סה''כ אמרתי שאני יודע מה אני עושה ולא משחק בעץ או פלי זה אומר שהמצאתי משו?? לא ואני גם לא ימציא כי אין שום נוסחת קסם....כן יש דברים שחוזרים על עצמם יש דברים שעוזרים כמו SUPPORT AND RESISTANCE LINES ועוד דברים שאתה מבסס תעמדה שלך לפיהם אבל מכאן ועד ללקרוא לזה נוסחה...
קיצר במקום לקנא תתחיל לפרגן לאנשים למה כשראיתי אנשים אחרים עושים כסף מזה כשעוד לא היה לי שקל הכנסה פירגנתי להם במקום לתפוס תחת כמו כל העניים שעושים את זה.