מצרכים
לבצק:
300 גר' קמח
60 גר' סוכר
150 גר' חמאה חתוכה לקוביות
2 חלמונים
קורט מלח
למלית:
300 גר' תערובת אגוזים (מלך, לוז, פיסטוק)
50 גר' חמאה ממומסת
3 כפות דבש
גרידת תפוז מתפוז אחד
קינמון טחון
אופן ההכנה
1. מכינים את הבצק במעבד מזון: מעבדים את הקמח, הסוכר, והמלח. מוסיפים את החמאה ומעבדים לרגע קצר לקבלת תערובת פרורית.
2. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לעבד עד קבלת כדור בצק אחיד המתגלגל בתוך המעבד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח כשעה במקרר.
3. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
4. מרדדים את הבצק לעובי דק, קורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ. יחים במרכז כל עיגול מלית, ואוספים 3 "קצוות" עיגול אל מעל המלית לקבלת צורת האוזן.
5. אופים 15 דקות ב-160 מעלות לקבלת גוון זהוב-חום.
6. בוזקים מעל בעזרת מסננת קטנה מעט אבקת סוכר.
חומרים ל-30 אוזני המן



ציטוט ההודעה