מצרכים

לבצק:
350 גרם סוכר
600 גרם חמאה חתוכה לקוביות
950 גרם קמח לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 גרם אבקת אפיה
1 כף תמצית וניל
1/4 כפית מלח

למילוי:
400 גרם אגוזי מלך קצוצים
500 גרם סוכר לבן
2 חלבונים
100 גרם דבש
1 כפית קינמון

אופן ההכנה

1. מכינים את הבצק: טוחנים במעבד מזון את החמאה, הקמח ואבקת הסוכר לפרורים דקים.

2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד, יש להקפיד לא ללוש את הבצק יותר מדי.

3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.

4. מכינים את המלית: מבשלים את כל החומרים עד לרתיחה, למשך 15 דקות.

5. מורידים את העיסה מן האש ומצננים במקרר בכלי אטום.

6. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ. יוצרים עיגולים מן הבצק בגודל הרצוי.

7. מניחים באמצע כל עיגול כפית מילו.י מקפלים את שלושת הפינות של הבצק לצורת אוזן ומהדקים בצדדים.

8. אופים בחום של 160 מעלות למשך 14-15 דקות או עד לקבלת גוון מוזהב.

9. מקררים בטמפרטורת החדר ומפזרים אבקת סוכר מעל אוזני ההמן.