קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מתכון לירכי עוף במילוי בשר ופירות יבשים
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 19:06
  2. [מתכון] עוף במילוי קוסקוס
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2010, 10:16
  3. [מתכון] כבדי עוף על תפוחי עץ
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 04:04
  4. יש בשר עוף אפשר לעשות מרק
    על ידי GaM3oVeR בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 19:53
  5. הפרסומת החדשה של עוף טוב
    על ידי djb בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 18:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מלאווח במילוי כבדי עוף

  1. #1
    משתמש מכור האוואטר של TypeShorT
    שם פרטי
    סטלה:]
    תאריך הצטרפות
    05/2009
    גיל
    32
    הודעות
    1,535
    לייקים
    11
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    המורה אפשר לספר משהו? את רומן!!!
    מין: זכר

    ברירת מחדל מלאווח במילוי כבדי עוף


    המלאווח משמש אצלי במטבח לעיתים כבצק עלים כאשר ברצוני להכין מאפה לא דקיק. בעת האפייה הוא מקבל צבע זהוב יפה, תופח במידה נאה ומקבל מעטפת קראנצ'ית נהדרת. אני משלבת בו מגוון מילויים, מלוחים, מתוקים, חלביים ובשרייים.

    הפעם החלטתי להשתמש במספר מרכיבים בהם אני משתמשת להכנת מאכלים שונים כמו לפסטה ועוד. השילוב ביניהם יוצר טעם מופלא של פריכות מהמלאווח ועסיסיות מכבדי העוף ובזאת תיווכחו לאחר שתכינו.

    שתי וערב של מלאווח



    מלאווח במילוי כבדי עוף
    תבנית בקוטר 20

    מצרכים:
    2 עיגולי בצק מלאווח
    בצל בינוני קצוץ
    2 שיני שום מעוכות
    500 גרם כבד עוף
    100 גרם ערמונים קטנים מוכנים למאכל
    סלסילת פטריות שמפיניון
    250 מ"ל שמנת צמחית
    1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
    מלח ופלפל
    ביצה מהולה ב-2 כפות מים למריחה
    כף קמח + מעט קמח לרידוד הבצק
    מעט שמן זית לטיגון

    אופן הכנה:
    • מפשירים את עיגולי הבצק לילה במקרר.
    • חותכים את הפטריות, הערמונים והכבדים לקוביות.
    • במחבת רחבה מטגנים את הבצל והשום.
    • מוסיפים את קוביות הפטריות, ערמונים וכבדים ומערבבים.
    • מטגנים מעט עד שצבע הכבדים משתנה.
    • יוצקים את השמנת ומרתיחים, מוסיפים את התבלינים וכף קמח ומבשלים עוד מעט עד הסמכה קלה. מצננים.
    • מרססים את התבנית בתרסיס שמן ומחממים תנור ל-180 מעלות.
    • מרדדים עיגול בצק אחד מעט גדול יותר מקוטר התבנית ומניחים אותו עליה.
    • אופים את הבצק כמה דקות עד הזהבה קלה, מוציאים מהתנור וממלאים במלית.
    • מרדדים מעט את העיגול השני וחותכים רצועות.
    • קולעים את הרצועות שתי וערב על המלית, מורחים מעל עם הביצה.
    • אופים עד שהבצק מזהיב יפה.





  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    03/2011
    גיל
    31
    הודעות
    34
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect