מצרכים לסינטה:

400 גרם סינטה בקר, מנוקה משומנים עודפים
כפית זרעי חרדל
2 כפות מיונז
עלים מ 3 גבעולי טימין
מלח ופלפל לפי הטעם


להגשה:

4 פרוסות יפות של לחם שאור או לחם כפרי אחר
בצל סגול קטן פרוס דק
מעט עלי רוקט טריים שטופים
חופן קטן של עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
שן שום קלופה
5 כפות שמן זית


אופן הכנה:
מכינים את הברוסקטות: מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית ואופים בתנור, שחומם מראש ל180 מעלות כ5 דקות או עד להשחמה. את הפרוסות המוכנות מורחים בשן שום.
עוברים להכנת הסינטה: חותכים את נתח הסינטה לרצועות דקות. מניחים בקערה ואליה מוסיפים את המיונז, גרגרי החרדל, עלי הטימין ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת גדולה וכאשר היא לוהטת מוסיפים את רצועות הסינטה עם המרינדה.
לא נוגעים בהן כדקה, כדי שישחימו ולאחר מכן מקפיצים כדקה נוספת, עד שהרצועות קיבלו צבע מכל הכיוונים, אך נותרו בדרגת עשייה מדיום במרכזן.
להגשה, מורחים את ממרח הפלפלים על כל ברוסקטה ומעל מניחים את רצועות הסינטה, עלי רוקט, עגבניות שרי ומעט פרוסות דקיקות של בצל סגול.
מגישים מייד.