מצרכים
חומרים ל-3/4 ליטר סורבה:
3 בננות בשלות קלופות וחתוכות ל-8 חלקים
1 סלסילה (500 גרם) תותים בשלים שטופים ומיובשים היטב
אופן ההכנה
1. מקפיאים את חתיכות הבננה בשקית נפרדת ואת התותים בשקית נפרדת למשך הלילה.
2. למחרת טוחנים כמחצית מהבננות יחד עם מחצית מהתותים במעבד מזון עם להב מתכת במשך 4-3 דקות, עד לקבלת סורבה במרקם חלק.
3. חוזרים על כך עם יתר הבננות והתותים ומאחדים את התערובות.
4. מעבירים לקופסה מלבנית מוארכת, סוגרים היטב ומקפיאים.





ציטוט ההודעה

