רציתי לדבר קצת על הלימודים של היום.
פעם היה כבוד למורים והיו מכבדים אותם.
היום שלילד משעמם קצת בשיעור הוא הולך באמצע שיעור הביתה או יוצא באמצע השיעור בחופשיות החוצה.
ברגע שהוא יוצא החוצה, הוא חוזר לאחר כמה דקות לכיתה ואז מתחיל לעשות
צחוקים ושטויות, ובעצם אין אצלו למידה במהלך השיעור.
במידה ומשהו בוחר שלא ללמוד אז שלא ילמד, שינשור שלא יגיע בשביל להפריע לאחרים, במקום ללמוד שילך לעבוד.
חבל על הזמן שלו ושל האחרים שהוא מפריע להם.
אבל במקום זה, הוא בא לשיעור ורק מפריע וכתוצאה מכך הוא מפריע למי
שבכיתה ללמוד, ותשומת הלב של המורה הולכת אליו.
מה שזה גורם שאחריו עושים גם האחרים, אחרי הכל מי אוהב באמת ללמוד?! כל אחד מחפש דרך לפוצץ את השיעור.
מה שבעצם הוא עושה זה מפריע לאחרים ללמוד ובגללו אין למידה במהלך השיעור.
היום מה שקורה הרבה תלמידים שלא בראש שלהם ללמוד מבריזים, ושהם כן באים הם עושים מהשיעור שכונה.
הם בעצם בונים לעצמם מערכת שעות שונה (בגלל הסיבה שהם יודעים שבגרויות הם לא יצליחו לעשות).
היום נהיה באופנה לנשור מהלימודים, 2.7% מהתלמידים
בכיתות ז-ח נושרים מהלימודים! שזה לדעתי ממש הרבה יחסית
לכיתה ז-ח.
בכיתות ט-י"א 5.6% נושרים מהלימודים.
אז 5.6% נושרים ו עוד 10% לפחות רשומים לבית הספר, הם לא עושים בגרות מלאה, אלא באים בשביל 12 שנות לימוד, אז מה שהם בעצם באים לעשות זה בלאגן (בגלל שלא אכפת להם מהבגרויות, אחרי הכל הם לא עושים בגרויות)
צריך לטפל לדעתי בכאלה שנושרים לפניי כיתה י"ב, או לפחות לעשות חוק שהיה אסור לנשור לפני כיתה י"ב. (מה שהיום אם איני טועה זה שמותר לנשור בכיתה י')
אחרי כיתה י"ב שיקבלו החלטה אם הם רוצים להמשיך ללמוד, כי אחרי זה אותם אנשים שעשו מה שהם רוצים, צריכים ללכת ללמוד בשביל להשלים את הבגרויות.
בשביל להשים בגרויות צריכים כיס עמוק (זה אומר הרבה כסף).
בזמן שחברים שלך לומדים באוניברסיטה אתה משלים בגרויות
בגלל שהחלטת להיות שבית ספר זה מסיבה אחת גדולה והסיבה שהלכתה לשם היא בשביל הצחוקים או שבמידה וכן הלכתה הברזת הרבה.
היום ישנם הרבה תלמידים שעוברים בית ספר אחר בית ספר, מפני שבכיתה י', בית ספר לא חייב להחזיר אותכם והוא פשוט יכול לעיף אותכם.
מה שקורה שישנם הרבה שפשוט מגיעים למקומות שהם יצטערו עליו בעתיד.
מה שאני בעצם מנסה לעביר לכם זה, הלימודים זה דבר חשוב, אל תקחו את זה כמובן מאליו, תשקיעו בלימודים.
-------------------------------------------------------
כותב המאמר:
FUYA
(קרדיט לכותב)
שכתוב ותוספות נעשו ע"י אנוכי (שמואל).

ציטוט ההודעה

,צריך לסכם עבודה על התקנון וכזה חרטא...בוא תעזור לי בחייאת בוא לספריה מחר תעזור לי חח