קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכונים]אוזני המן
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 19-01-2015, 12:22
  2. [מתכון] אוזני המן במילוי אגוזים ותפוז
    על ידי ExpenzZ בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2011, 14:08
  3. [מתכון] אוזני המן במילוי אגוזים וקינמון
    על ידי ExpenzZ בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2011, 22:40
  4. [מתכון]אוזני המן במילוי פרג ותפוחים
    על ידי Tslam בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-02-2010, 22:50
  5. [מתכון לפורים]אוזני המן
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-03-2008, 19:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אוזני המן במילוי פרג

  1. #1
    משתמש כבוד האוואטר של ExpenzZ
    שם פרטי
    שי
    תאריך הצטרפות
    01/2010
    גיל
    28
    הודעות
    12,483
    לייקים
    899
    נקודות
    286
    פוסטים בבלוג
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל אוזני המן במילוי פרג

    לבצק:
    350 גרם סוכר
    600 גרם חמאה חתוכה לקוביות
    950 גרם קמח לבן
    200 מ"ל שמנת מתוקה
    2 גרם אבקת אפיה
    1 כף תמצית וניל
    1/4 כפית מלח

    למילוי:
    600 מ"ל חלב
    100 גרם חמאה
    500 גרם סוכר
    1 כף תמצית וניל
    קורט מלח
    1 כפית קינמון
    1 לימון
    100 גרם דבש
    500 גרם פרג טחון טרי
    200 גרם פירורי עוגה (אפשר גם להשתמש בפירורי ביסקוויטים)
    קליפת לימון מגוררת מלימון אחד

    אופן ההכנה

    מכינים את הבצק:
    1. טוחנים במעבד מזון את החמאה, הקמח ואבקת הסוכר לפרורים דקים.

    2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד, יש להקפיד לא ללוש את הבצק יותר מדי.

    3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.

    4. מכינים את המלית: מבשלים את כל החומרים, פרט לפרג, עד לרתיחה. מוסיפים את הפרג ומבשלים על אש נמוכה למשך 15 דקות.

    5. מורידים את התערובת מן האש ומוסיפים פירורי עוגה וגרידת לימון. מצננים במקרר.

    6. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ. יוצרים עיגולים מן הבצק בגודל הרצוי.

    7. מניחים באמצע כל עיגול כפית מילו.י מקפלים את שלושת הפינות של הבצק לצורת אוזן ומהדקים בצדדים.

    8. אופים בחום של 160 מעלות למשך 14-15 דקות או עד לקבלת גוון מוזהב.

    9. מקררים בטמפרטורת החדר ומפזרים אבקת סוכר מעל אוזני ההמן

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    תאריך הצטרפות
    05/2010
    הודעות
    3,693
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה! אחלה מתכון.

  4. #3
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    05/2011
    גיל
    32
    הודעות
    2,087
    לייקים
    164
    נקודות
    68
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect