רשימת מרכיבים תבנית עגולה קוטר 26 סנטימטר
3 כוסות קמח תופח מאליו (375 גרם)
70 גרם סוכר לבן סוגת
חצי כוס + 2 כפות דבש
100 גרם שקדים טחונים
2 כפות קליפת לימון מגוררת
רבע כוס+ 2 כפות מיץ תפוזים
3 ביצים
4 כפות שמן
חצי כפית קינמון
חצי כפית ג'ינג'ר טחון
לסירופ (הסירופ אינו חובה. ניתן לפזר אבקת סוכר במקום)
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
שלוש רבעי כוס סוכר לבן סוגת
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
1. בחשו את כל חומרי העוגה ביחד בקערה לתערובת אחידה.
2. שמנו את התבנית וצקו את התערובת לתוכה.
3. אפו בתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 45-50 דקות.
4. לסירופ: הביאו לרתיחה את כל החומרים ואז הנמיכו את האש והמשיכו לבשל 20 דקות. צננו.
5. שיפכו את הסירופ על העוגה החמה. צננו.






ציטוט ההודעה

ספוילר: 
