קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] עוגת דבש ואילסרים
    על ידי Avi Rikan בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-06-2011, 23:52
  2. [מתכון] עוגת שוקולד דבש
    על ידי inbar5320078 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 19:45
  3. מתכון|עוגת דבש
    על ידי mama4all בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2007, 13:40
  4. [מתכון] עוגת גבינה עם דבש
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 22:25
  5. [מתכון] עוגת דבש
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2007, 16:51
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[מתכון]עוגת דבש ואילסרים

  1. #1
    משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    תאריך הצטרפות
    01/2008
    הודעות
    20,879
    לייקים
    10
    נקודות
    16

    ברירת מחדל [מתכון]עוגת דבש ואילסרים

    זוהי עוגת דבש שמתאימה במיוחד לראש השנה.
    אבל מי אמר שאי אפשר להכין אותה לאורך כל השנה?
    מה שנותן לה טעם קצת שונה מעוגות הדבש המסורתיות, אלה הם האילסרים הקלויים שמוסיפים לבצק.

    וכמובן, כדרכן של עוגות דבש, טעמה של העוגה הזאת משביח כעבור יומיים שלושה, לכן כדאי להכין כמה ימים לפני המועד בו רוצים לכבד או להתכבד בעוגה.
    שתיים ורבע כוסות קמח
    שתיים ורבע כפיות אבקת אפיה
    3/4 כפית סודה לשתיה
    3/4 כפית קינמון
    1/2 כפית זנגוויל טחון
    קמצוץ ציפורן
    3 ביצים גדולות
    3/4 כוס סוכר חום
    1 כוס דבש
    3/4 כוס שמן
    כפית וחצי גרידת לימון
    חצי כוס רסק תפוחים לא ממותק
    3/4 כוס אילסרים קלויים קלות בתנור (ללא מלח)

    אופן ההכנה
    מערבבים חומרים יבשים: קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה, קינמון, זנגוויל, ציפורן
    בקערת המערבל מקציפים את הביצים, מוסיפים אליהן את הסוכר ולאחר דקה גם את הדבש
    ממשיכים להקציף עד שהתערובת מקבלת צבע בהיר יותר
    מוסיפים בהדרגה את השמן ואחריו את קליפת הלימון המגוררת
    מורידים למהירות ערבול מינימלית, מוסיפים חצי מכמות תערובת הקמח, אחר כך את רסק התפוחים ומסיימים במחצית השניה של הקמח.
    עוצרים את פעולת המערבל, שופכים פנימה את האילסרים הקצוצים ומערבבים ידנית
    מעבירים לתבנית מתאימה ששומנה היטב
    אופים כשעה בחום של 180 מעלות, בודקים באמצעות קיסם אם העוגה מוכנה
    מוציאים מהתנור ומקררים בתוך התבנית כרבע שעה
    אח"כ הופכים את העוגה לצלחת הגשה, ומניחים לה להתקרר לגמרי
    כשהיא קרה - אפשר ורצוי לעטוף אותה ביריעת אלומיניום סגורה היטב - העוגה תישאר כך טריה במשך כשבועיים.

    קרידיט מתכונים .נט

  2. קישורים ממומנים

  3. #2

    ברירת מחדל

    תודה

  4. #3
    משתמש מכור
    תאריך הצטרפות
    05/2008
    הודעות
    1,062
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מוות למזרחית
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תקפיץ עוד פעם אחת תקבל אזהרה
    נעול



הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,989 | הודעות: 8,151,571 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect