|
|
אני אישית רואה את זה כבעיה שרטלין כן תעזור לך אם זה מה שאתה אומר פה , זה בעיה של קשב וריכוז ..
בכל מקרה אם אתה חושב שזה לא זה , או שאתה מאמין שהתוצאות שזה לא טוב לך אמיתיות ,
אני אישית חושב שתבדק שוב , כי לאנשים זה שינה את החיים מקצה לקצה ..
[אבל תבדוק את התופאות לוואי אם זה מתאים לך]
אם אתה חושב שאתה לא רוצה את זה או שאני יכול לעזור לך בנושא הזה יותר אני מוכן לעזור לך בפרטי ..
באמת שאני מוכן לעזור כי אני עברתי את מה שאתה עובר בדיוק ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחי תחרוש עכשיו ואחרי זה תהיה חופשי לכל החיים...זה הזמן לחרוש כמו שצריך תן את הנשמה בשביל זה!
אחרי זה אתה לא תצטער על זה...אתה תהיה חופשי ויהיה לך מלא זמן לזה...נשאר לך לסבול את זה עוד קצת...אני מרגיש בדיוק כמוך אחי אל תישבר עכשיו אתה חייב את זה לעתיד שלך...
מעצב גראפי לכל מטרה.
אני רוצה להוסיף פה משהו שאם במקרה ולא הבנת אותי נכון ,
הביה"ס הדבר הכי חשוב בו לפי דעתי [אני מדבר על חטיבה +]
החשוב ביותר זה המסגרת , לפי דעתי גם יותר מהלימודים , כי כל לימודים שאתה תלמד לאחר הביה"ס אתה לומד אותם מ0 ..
הלימודים שהיו לך לפני זה רק יעזור לך בהתחלה ..
אנשים שאומרים "תלמד טוב כדי שיהיה לך עבודה טובה ויציבה" זה משהו שאני ממש ממש לא מאמין ..
"הביה"ס מלמד אותך איך להיות חכם אבל לא מלמד אותך איך לעשות כסף"
[אבא עשיר אבא עני - רוברט קיוסאקי]
אתה רוצה עבודה לכסף ? תקרא את הספר .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אביב דר' נרגילה ועוד כמה תוןדה רבה רבה לכם
החלטטתי להישאר בסופו של דבר בבית ספר!!
תודה ממש תודה רבה לכם אין לימילים עודדתם אותי ממש
אז תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!
עוד לפני שהספקתי לענות... ראיתי שקיבלת את ההחלטה שלך .
אני חושבת שעשית את הדבר הנכון והמתאים.
לפעמים לכולנו קצת קשה.. לדבר הזה קוראים תקופה..
חשוב שתדע שתקופה באה והולכת.. פעם עצובים ופעם שמחים. ופעם הכל מעורבב..
פעם קשה.. פעם קל.. פעם אתה למטה ופעם אתה למעלה..
אבל אסור להרים ידיים. צריך להתמודד עם דברים, לא להתייאש. אין יאוש בעולם!
ואם כרגע קשה מבחינת לימודים... אז בסדר.. לוקחים קצת שיעורים פרטיים, נעזרים בחברים, לומדים לקבל את זה שמגיעים ל70 ולא ל80-90 סתם לדוגמא.. כי יש יכולות לבנאדם ואין כזה דבר מושלם.
כתה י"א היא כתה מאוד מאוד קשה. כל אחד צריך להתגאות בעצמו שהוא מצליח לעבור אותה בהצלחה !
אני שמחה שבחרת להמשיך להתמודד עם התקופה הזו, זה מאוד חשוב, וזה גם מראה המון על הבנאדם
שהוא סיים 12 שנות לימוד עם תעודת בגרות מלאה ולא פרש באמצע.
זה אומר שהוא יכול להתמודד עם דברים. כי לימודים זה לא דבר קל.
כמובן, שבעזרת התעודת בגרות הזו יפתחו לו דלתות בעתיד שימשיכו לקדם אותו הלאה.
בהצלחה בהמשך !
העיקר להיות מאושר![]()
בונה אאחי ממש אהבתי תא הפתיחות שלך
כמו שיה בוי אמר תמיד אפשר להשלים תעודת בגרות אחייי
שמע אחי קודם כל אני כאחד שגם כנראה עומד לעזוב את הלימודים אומר לך שאל תעזוב למה אתה מתמטיקה וחיבור אחי יש לך את שנה הבאה לעשות את הבגרויות האלה ואם תשקיע אתה יכול לעבור אותן בקלות
אני תעודת בגרות לא תיהיה לי אני אפס באנגלית לא יודע כלום
והרבה מורים שונאים אותי ומעיפים אותי על שטויות למנהלת/השעיה לשבועים כל מיני כאלה
ותחשוב על העתיד מה תעשה בחיים תיהיה ירקן?
(יש כאלה שיגידו כנ"ל אני אבל אני כבר הבהרתי לעצמי שאין מצב בגלל האנגלית אתה זבה מתתמטיקה לא תצליח בגרות השנה יש לך את שנה הבאה אחי)
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 18-02-2007 בשעה 01:03.