את מי אתה שואל אותי או את BORN2KILL?
את מי אתה שואל אותי או את BORN2KILL?
|
|
לא הקטע הוא שלמשל החדרים שם המיטות הכל חלודה או אוהלים והאוכל מגעיל וגם המקלחות מגעילות ומחרבנים שם גם אנשים זאת הכוונה שלי ו-AVIXTZ אם טעיתי במשהו בנוגע למפלגה הזאת ש"ס תגיד בחינוך הם רוצים שכל הכסף ילך לחרדים אממ קצבאות הכל לחרדים שיושבים בבית מתפללים רוב היום או בישיבה ובלילה מזיינים את האשה שלהם למען פרו ורבו אם אני טועה תתקן אותי במשהו אני לא אומר את זה כדי לרדת עליך או משהו שכל אחד יבחר במה שנראה לו אולי אתה חרדי אני לא יודע
אבל נגיד אתה מחליט להיות גובניק(לא שאני תומך בזה אבל זה עדיף על שחרור מוחלט מהצבא לדעתי),אתה לא צריך לישון שם(אתה משתחרר כל יום כך שאתה לא ישן שם),אתה לא חייב לאכול שם(אתה חוזר יומית,אתה יכול לחזור הביתה לאכול),להתקלח גם כן אתה לא חייב(חוזר הביתה מתקלח כמה שאתה רוצה) וכו'.
לא יודע מה להגיד לך בכל מקרה לא הייתי מסתדר שם ותגיד בן כמה אתה? אתה נשמע מאוד רציני אתה כבר בצבא?
עוד לא(עוד מעט 18)
נערך לאחרונה על ידי Balas; 28-02-2007 בשעה 00:00.
אה קצת יותר קטן ממני ולאן אתה מתגייס?
אממ עוד לא החלטתי. בן כמה אתה?
עריכה: הכוונה היא שאני עוד לא יודע בוודאות. ביקשתי זימון לסטילים,ומבחינת עדיפויות,שיבצתי את מודיעין שדה בעדיפות ראשונה אבל לא החלטתי על מה אני אלך(לך תדע,אולי ישימו אותי בסוף בתותחנים,אפילו שזאת עדיפות שלישית שלי)
נערך לאחרונה על ידי Balas; 28-02-2007 בשעה 00:04.
Balas אתה יודע שלא כל הג'ובניקים חוזרים יומית נכון ? :|
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ברור שלא,אבל יש כאלו שכן חוזרים. הוא יכול לבקש להשתחרר כל יום הביתה,לבקש תפקיד שדורש ככה. זאת לא כזאת בעיה. אפשר להגיד שיש בעיות בבית וצריכים את העזרה שלו,אפשר להגיד מיליארד דברים. לא אמרתי שכל התפקידים חוזרים יומית אבל יש הרבה תפקידים שכן חוזרים