אמא שלי מכינה לי סלט טונה שמורכת מ-
טונה ביצים מיונז ועוד לא יודע מה
שימו לב שצריך לאכול לפני אימון משו קל
אמא שלי מכינה לי סלט טונה שמורכת מ-
טונה ביצים מיונז ועוד לא יודע מה
שימו לב שצריך לאכול לפני אימון משו קל
|
|
ו.. נגמרו הריבים נחזור לנושא?
שעה לפני האימון אני משתדל לאכול פסטה (לא תמיד יש ולא תמיד יש כוח להכין) וקצת לפני שאני יוצא עוד משו קטן
אחרי האימון אני אוכל 2 ביצים (רק אחת עם החלמון כל השאר רק את החלבון-הלבן מי שלא יודע) קופסץ טונה ולחמנייה מחיטה מלאה עם קוטג' וזיתים ירקות בצד עם יש כוח לחתוך
עכשיו הערה: לא צריך לקחת את כל הכמות חלבונים ולהפציץ ישר אחרי אימון את הכמות אתם צריכים לפרוס במשך היום- לא לאכול אחרי אימון 3-4 ביצים קופסת קוטג' טונה ועוד מאכלים עם חלבונים. את כמות החלבונים תפרסו במשך היום.. כמות החלבונים שתאכלו אחרי האימון תיהיה גדולה יותר נכון אבל נגיד אתם יכולים לאכול חצי קופסת קוטג' בבוקר ואת החצי השני לאכול אחרי האימון.. ביצה אחת אחרי הצהריים שתחזרו מהאימון ועוד אחת בלילה ככה לא תפציצו בחלבונים במכה
נערך לאחרונה על ידי eido1991; 20-07-2007 בשעה 03:16.
ד"א שמתי לב שאף אחד בכלל לא אוכל פה פחמימה עם GI גבוה-בינוני לאחר אימון
חבל הקוטרזיל חוגג![]()
סוכר ענבים עולה 10 שקל לחצי קילו , אחרי אימון אתה לוקח בקושי נגיד 40-80 גרם סוכר ענבים משמע 10 שקל לערך לשבועיים (הרבה? לא נראה לי , תחשב כמה עולים תמרים תראה שתגיע לאותו מחיר אם לא יותר,בהנחה שאתה לוקח 4-7 תמרים כל אימון).
בקשר לקוטרזיל זהו הורמון שעולה בזמן פעילות אנאירובית עצימה מתבטאת במיוחד לאחר כשעה אימון ברמות גבוהות בדם לכן אנו צריכים לדכא פעולה זו ע"י פחמימה עם GI גבוה (לכן החלבון לאחר אימון לא כזה חשוב ומשנה העיקר הפחמימה , אולם הסינטוז חלבון נמצא גבוה לאחר אימון אבל כל עוד אתה שומר על פרופיל חומצות אמינו משמע איכלת חלבון לפני האימון ישארו גם חומצות אמינו אחרי האימון, לכן מושג החלון הזדמוניות שולי וטיפשי).
הקוטרזיל במקר מפרק שריר , ע"י פחמימה עם GI גבוה ראה ערך עליון סוגיו(אבטיח אפשר לחתוך לקוביות ולקחת בשקית), הפחמיה עם הערך הגובה מפרישה אינסולין אשר הוא גם אנאבולי(תחשוב שאינסולין זהו כמו GPS לפחמימות להגיע לשריר) וגם מדכא את ההורמון האומלל הקוטרזיל.
זה בקצרה , יש עוד הסברים של מולקולות שממש לא נראה לי שבא לך להיכנס לזה![]()
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 20-07-2007 בשעה 15:48.