אני בן 14 עולה לא'
חברים שלי לפעמים מזה גברים וזה אבל לפעמים מתחילים ירידות אחד על השני וזה מעצבן כבר כל יום ללכת ירידות
אני בן 14 עולה לא'
חברים שלי לפעמים מזה גברים וזה אבל לפעמים מתחילים ירידות אחד על השני וזה מעצבן כבר כל יום ללכת ירידות
|
|
בן 14 עולה לא'? יש לך טעות.
וזה בסדר הם עדיין ילדים ( גם אתה ) אין מה לעשות זה גיל כזה.
יהיה לך קשה לשנות את ההתנהגות שלהם אבל אם אתה ממש סובל אל תסתובב איתם פשוט.
תראה אני וחברים שלי יורדים על כל אחד וכל אדם אפשרי אבל עם גבול, לדוגמא אני מםריע לי שצוחקים עליי שאני עם אף גדול, אז הם צוחקים עליי על כל דבר חוץ מזה, וחבר שלי לא אוהב שמזכירים את אמא שלו בבדיחות (למרות שזה בכיף וזה) אז בחיים לא מזכירים את אמא שלו.
וככה זה, תגיד להם מספיק כמה פעמים והם יבינו
הם כאלה סתם יוצאים מתחילים ירידות שעה ככה גם שעוברים ליד בנות הם מתחילים לרדת שמתחילים עם בנות הם גם ככה ..
זה מעצבן רצח
מה אתה מנסה לשאול/להבהיר/לשנות/להשיג שאתה כותב את זה פה?
DimA
זה סוג של אופי והתבגרות אחי .
ואללה אצלנו היה אחד שגם ככה כל הזמן תפס על כולם חש וזה ..
הייינו באילת הו א ייצא עם דמעות חח איך אני גאה בחבברים שלי שירדו עליו מסכןהוא הלך עם הראש לרצפה =]
תפס תחת כמה שנים על כולם .. תמיד עקץ .. בלי שום סיבה ככה תסתם העיקר לרדת על חברים ולהיראות כאילו הוא גבר ..
שמע אחי .. זה עניין של אופי .. הקטע גם אם ייתנו להם מכות וגם אם יירדו על ילדים כאלה הם תמידי ינסו לעקוץ .. חרא אופי ואין לך מה לעשות עם זה ..
מזאת אומר כיתה א ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
יואו איזה ילדים קשי קליטה אתם
א' במקלדת נמצא ליד ט'
בגיל 14 עולים לכיתה ט'
הוא כולה פספס מקש :|
Bring the Violence-
הם סתם רוצים עוד הודעות,כמוני![]()