קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אני קובע פגישה עם קב"ן 5 חודש לפני הגיוס?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 15-06-2009, 04:00
  2. [שאלה דחופה] חופש לפני בגרות בעל פה באנגלית?
    על ידי oFiRB בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-03-2009, 12:11
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-03-2009, 22:54
  4. [שאלה] הגיבושים השונים לפני הגיוס
    על ידי Tomer_x8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 20:49
  5. [שאלה] שינוי שיבוץ לפני הגיוס
    על ידי Drax בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 19:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

[שאלה] חופש לפני הגיוס . - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של m3 Bradley
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    it's better to die for something than live for nothing

תלוי בתאריך גיוס
    יכול להיות לך גם הרבה יותר במקרים מסויימים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תוריד טון דבר ראשון דבר יפה איך אתה תורם למדינה? עבודות שירות?? תורם בכסף ??אני מתכוון תרומה שתבוא מהלב להגן ולשמור על המדינה שלך אתה מבין מאיפה אני בא? אל תבוא ישר מנק' שכולם לא יודעים כלום רק אני תבין אותי למה אני מתכוון ואז תדבר...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי HaiDahan צפיה בהודעה
    תוריד טון דבר ראשון דבר יפה איך אתה תורם למדינה? עבודות שירות?? תורם בכסף ??אני מתכוון תרומה שתבוא מהלב להגן ולשמור על המדינה שלך אתה מבין מאיפה אני בא? אל תבוא ישר מנק' שכולם לא יודעים כלום רק אני תבין אותי למה אני מתכוון ואז תדבר...
    אתה בן 15 ואתה ממש מתנשא . אם לא היה רשום בצד ימין מה הגיל שלך, הייתי בטוח שאני מדבר עם אלוף במילואים.
    איך אני תורם למדינה? שאלה מאוד מעניינת, נכון. נתחיל בזה שזה לא עניינך איך אני תורם למדינה. אבל בכל זאת נענה לך. אני תורם למדינה בכך שאני משלם מס הכנסה, ביטוח לאומי, וכמו כן אני עובד ומוכר דברים, ובכך עוזר למשק לצמוח (בניגוד להכנת קפה לקצינים בלשכת גיוס, לדוגמא).
    עוד דבר שמאוד לא מובן לי, זו התרומה מהלב. יפה, תרומה והתנדבות זה משהו שבא מהלב. אתה לא יכול להכריח בן אדם לעשות את זה ואתה לא יכול לכפות עליו את זה. אין לי את התרומה הזאת. אתה בטח תרצה שאני אתן לך סיבות. אז בוא רק נספור כמה דברים על אצבע אחת: אני לא אקח חלק בארגון טרור ששמו צה"ל . יושבים לך אי שם במרומי ה******** (אולי מ פוס ... משומה זה צינזר את זה) חבורה של דגנרטים. הפקרת חיילים ללא התחשבות (שלא תגיד שאני שמאלני יתר על המידה). מילטאריזם וגזענות . והסיבה החמישית והכי כואבת - התעללות, השפלה, והצקות לחיילים בידי קצינים שבסופו של דבר מביאה להתאבדויות באופן גורף בצה"ל. זה לא נושא כזה שכיח .

אבל נו , אתה בן 15 וכבר חווית את הצבא,
    אז בטח אתה יודע שצה"ל זו מערכת כל כך אכפתית שדואגת לחיילים שלה .
    נערך לאחרונה על ידי Sunz; 17-02-2008 בשעה 00:31.

ציטוט נכתב במקור על ידי Sunz צפיה בהודעה
    אתה בן 15 ואתה ממש מתנשא . אם לא היה רשום בצד ימין מה הגיל שלך, הייתי בטוח שאני מדבר עם אלוף במילואים.
    איך אני תורם למדינה? שאלה מאוד מעניינת, נכון. נתחיל בזה שזה לא עניינך איך אני תורם למדינה. אבל בכל זאת נענה לך. אני תורם למדינה בכך שאני משלם מס הכנסה, ביטוח לאומי, וכמו כן אני עובד ומוכר דברים, ובכך עוזר למשק לצמוח (בניגוד להכנת קפה לקצינים בלשכת גיוס, לדוגמא).
    עוד דבר שמאוד לא מובן לי, זו התרומה מהלב. יפה, תרומה והתנדבות זה משהו שבא מהלב. אתה לא יכול להכריח בן אדם לעשות את זה ואתה לא יכול לכפות עליו את זה. אין לי את התרומה הזאת. אתה בטח תרצה שאני אתן לך סיבות. אז בוא רק נספור כמה דברים על אצבע אחת: אני לא אקח חלק בארגון טרור ששמו צה"ל . יושבים לך אי שם במרומי ה******** (אולי מ פוס ... משומה זה צינזר את זה) חבורה של דגנרטים. הפקרת חיילים ללא התחשבות (שלא תגיד שאני שמאלני יתר על המידה). מילטאריזם וגזענות . והסיבה החמישית והכי כואבת - התעללות, השפלה, והצקות לחיילים בידי קצינים שבסופו של דבר מביאה להתאבדויות באופן גורף בצה"ל. זה לא נושא כזה שכיח .

מוזר לי לשמוע את זה.
    בתור בחור שגר במבשרת אני מניח שלמדת בתיכון הראל שזה תיכון עם אחוזי גיוס קרביים בין הגבוהים בארץ. (אני גם לומד שם)
    בתור בנאדם שגדל בסביבה כזאת מוזר לי לשמוע דברים כאלה כי בדר"כ זה לא בא מהאנשים כאן.
    רוב הדברים שאתה אומר נכונים אבל ערכית אתה טועה.
    תנסה לצייר לך מצב שכולם יתייחסו לצבא כמו שאתה מתייחס אליו, יהיה צבא? לא.
    איפה אנחנו נהיה אם לא יהיה צבא? כמה מטרים מתחת לאדמה במקרה הטוב.
    יודע מה, קשה לדמיין את זה ככה אז בוא נחשוב על זה אחרת ונלך אחורה...
    אם מקום המדינה ועד עכשיו לא היה לנו צבא ולא היו אנשים שהלכו ותרמו ונתנו את עצמם למען הביטחון של המדינה היינו פה? לא.
    במקום אחר אם היית משווה רופא לחייל הייתי אומר טוב מיילא... אבל במדינה כמו שלנו שמוקפת במדינות שהיו שמחות אם לא היינו פה אי אפשר להגיד את זה.

אני מניח שיצאת לפולין שנה שעברה (לפי הגיל אני מניח שסיימת י"ב שנה שעברה כי אין לנו ליאור בשכבה, לפחות לא אחד שהיה יושב ומגיב פה בפורום) ואני לא מבין איך בכל זאת אתה מדבר בצורה כזאת.
    אם יש מסקנה אחת גדולה וחשובה שהגעתי אליה אחרי המסע לפולין זה שאין לנו ארץ אחרת, אין לנו בית אחר, ואם נחשוב כמו בר רפאלי הפוסטמה יקרה בדיוק מה שקרה לפני לא הרבה זמן.
    אנשים לוקחים את המדינה הזאת כמובן מאליו וזאת הטעות הכי גדולה שלהם וברגע שהתופעה של השתמטות (שוב לא מדבר אליך כי אני לא יודע מה הסיבה שבגללה השתחררת מהצבא) תגדל המדינה הזאת לא תהיה קיימת ואפשר לשים את אבן הפינה למוזיאון השואה הבא.

ישי התותח

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

מכך אני מסיק ש-לא שירתת בצבא, ולא עשית שירות לאומי.
    בברכה, Joni

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    מוזר לי לשמוע את זה.
    בתור בחור שגר במבשרת אני מניח שלמדת בתיכון הראל שזה תיכון עם אחוזי גיוס קרביים בין הגבוהים בארץ. (אני גם לומד שם)
    בתור בנאדם שגדל בסביבה כזאת מוזר לי לשמוע דברים כאלה כי בדר"כ זה לא בא מהאנשים כאן.
    רוב הדברים שאתה אומר נכונים אבל ערכית אתה טועה.
    תנסה לצייר לך מצב שכולם יתייחסו לצבא כמו שאתה מתייחס אליו, יהיה צבא? לא.
    איפה אנחנו נהיה אם לא יהיה צבא? כמה מטרים מתחת לאדמה במקרה הטוב.
    יודע מה, קשה לדמיין את זה ככה אז בוא נחשוב על זה אחרת ונלך אחורה...
    אם מקום המדינה ועד עכשיו לא היה לנו צבא ולא היו אנשים שהלכו ותרמו ונתנו את עצמם למען הביטחון של המדינה היינו פה? לא.
    במקום אחר אם היית משווה רופא לחייל הייתי אומר טוב מיילא... אבל במדינה כמו שלנו שמוקפת במדינות שהיו שמחות אם לא היינו פה אי אפשר להגיד את זה.

אני מניח שיצאת לפולין שנה שעברה (לפי הגיל אני מניח שסיימת י"ב שנה שעברה כי אין לנו ליאור בשכבה, לפחות לא אחד שהיה יושב ומגיב פה בפורום) ואני לא מבין איך בכל זאת אתה מדבר בצורה כזאת.
    אם יש מסקנה אחת גדולה וחשובה שהגעתי אליה אחרי המסע לפולין זה שאין לנו ארץ אחרת, אין לנו בית אחר, ואם נחשוב כמו בר רפאלי הפוסטמה יקרה בדיוק מה שקרה לפני לא הרבה זמן.
    אנשים לוקחים את המדינה הזאת כמובן מאליו וזאת הטעות הכי גדולה שלהם וברגע שהתופעה של השתמטות (שוב לא מדבר אליך כי אני לא יודע מה הסיבה שבגללה השתחררת מהצבא) תגדל המדינה הזאת לא תהיה קיימת ואפשר לשים את אבן הפינה למוזיאון השואה הבא.
    כן אבי (השם שלך זה אבי, לא?)
    אני מתיכון הראל, או לפחות בוגר תיכון הראל.. מחזור יא' .

איך אתה יודע איך כולם מתייחסים לצבא? אתה נער לפני צבא, לא היית בצבא (אני לא אומר את זה בקטע של התנשאות, למרות שמאיך שאני רושם נוצר הרושם הזה) , וכמוך גם החברים שלך - לא הייתם בצבא והתפיסה שלכם בנוגע לצבא מקורה או ממערכת החינוך או מהתקשורת . ללא ניסיון אישי..
    ההתייחסות של הפרט , כל אחד ואחד מאיתנו שונה לגבי הצבא. וכנ"ל לגבי כל נושא בחיים. לדוגמא- החינוך; אם כולם היו למשל כמוני, שאני למשל הייתי תלמיד שלא הייתי עובר את ה55 ואין לי תעודת בגרות, ובעצם אין לי 12 שנות לימוד, אז איך המדינה שלנו הייתה נראת אם כולם היו כמוני? (חסרי השכלה ובורים)
    אבל זה לא ככה. לא יהיה מצב שפתאום כולם יעזבו את הצבא ..

נכון, אנחנו צריכים ביטחון ואנחנו צריכים באופן מפתיע צבא (כמו שלכל מדינה יש צבא בעולמנו. חלק מהמדינות צריכות צבא יותר גדול ומורכב, חלק פחות)

אם אנחנו מדברים על השתמטות ,
    אז חשוב לציין שהרבה מאוד פונים לשירות לאומי (כן, גם מי שיצא על פרופיל 21, או סרבני המצפון למינהם)
    דבר שני - יש בצבא המון אגפים שסתם מאוישים באנשים. מלא ג'ובניקים ומלא עציצים בקרייה (כמו שאמרת המצב במבשרת לא ככה, כי הרבה הולכים לקרבי). מלא עובדי רס"ר שמשוטטים להם. המדינה עצמה משלמת על אותם חיילים שלא מועילים הסעות , 3 ארוחות ביום, ביטחון לאומי, שירותי בריאות ועוד ועוד ..
    שחיתות משאבי האנוש בצה"ל עוברת כל ביקורת
    וזה בלי בכלל לגעת בהשפלה שהרבה מאוד חיילים עוברים (ואני לא מדבר על המכות והפיצוצים שיש בכלא 4)

אם אתה מעוניין עוד כתבה :
    http://mcity.co.il/index.php?id=18783

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

כן אבי (השם שלך זה אבי, לא?)
    אני מתיכון הראל, או לפחות בוגר תיכון הראל.. מחזור יא' .

איך אתה יודע איך כולם מתייחסים לצבא? אתה נער לפני צבא, לא היית בצבא (אני לא אומר את זה בקטע של התנשאות, למרות שמאיך שאני רושם נוצר הרושם הזה) , וכמוך גם החברים שלך - לא הייתם בצבא והתפיסה שלכם בנוגע לצבא מקורה או ממערכת החינוך או מהתקשורת . ללא ניסיון אישי..
    ההתייחסות של הפרט , כל אחד ואחד מאיתנו שונה לגבי הצבא. וכנ"ל לגבי כל נושא בחיים. לדוגמא- החינוך; אם כולם היו למשל כמוני, שאני למשל הייתי תלמיד שלא הייתי עובר את ה55 ואין לי תעודת בגרות, ובעצם אין לי 12 שנות לימוד, אז איך המדינה שלנו הייתה נראת אם כולם היו כמוני? (חסרי השכלה ובורים)
    אבל זה לא ככה. לא יהיה מצב שפתאום כולם יעזבו את הצבא ..

נכון, אנחנו צריכים ביטחון ואנחנו צריכים באופן מפתיע צבא (כמו שלכל מדינה יש צבא בעולמנו. חלק מהמדינות צריכות צבא יותר גדול ומורכב, חלק פחות)

אם אנחנו מדברים על השתמטות ,
    אז חשוב לציין שהרבה מאוד פונים לשירות לאומי (כן, גם מי שיצא על פרופיל 21, או סרבני המצפון למינהם)
    דבר שני - יש בצבא המון אגפים שסתם מאוישים באנשים. מלא ג'ובניקים ומלא עציצים בקרייה (כמו שאמרת המצב במבשרת לא ככה, כי הרבה הולכים לקרבי). מלא עובדי רס"ר שמשוטטים להם. המדינה עצמה משלמת על אותם חיילים שלא מועילים הסעות , 3 ארוחות ביום, ביטחון לאומי, שירותי בריאות ועוד ועוד ..
    שחיתות משאבי האנוש בצה"ל עוברת כל ביקורת
    וזה בלי בכלל לגעת בהשפלה שהרבה מאוד חיילים עוברים (ואני לא מדבר על המכות והפיצוצים שיש בכלא 4)

אם אתה מעוניין עוד כתבה :
    http://mcity.co.il/index.php?id=18783
    קראתי את הכתבה והייתי רושם עליה תגובה נכבדה פה אבל מישהו כבר טרח לרשום אותה בשבילי(ממליץ לעיין קודם בכתבה)
    עמוס שני:
    המשתמט משתמש כאן בכל הטכניקות הדמגוגיות הקלאסיות: - ביקורת על המדינה ועל הצבא - לא רלבנטי לעניין ההשתמטות מחובה אזרחית וחוקית. לכולם יש ביקורת. רק חלק משתמטים. בהעדר סיבה אמיתית, הם הופכים את הביקורת ל"סיבה". צריך שיבינו שלביקורת אין משקל כשהיא באה מפה בלתי מוסרי. - "אף אחד לא שאל אותי" - באמת? איפה היית כשלימדו את ההבדל בין דמוקרטיה לאנרכיה? - נפנוף בתרומתו האחרת למדינה - כאילו רק המשתמטים עובדים ופועלים למען החברה. כולם עושים זאת, אך בנוסף ולא במקום השירות. - תיאוריות מבולבלות המתאימות לגיל 16 ומשקפות בורות תהומית בהסטוריה, על שלום עולמי אם רק ישראל - מקור כל הרוע - תנהג לפי עצותיו. - סיפור ה"קביים" בלתי מובן בעליל. שיילך לבדוק מסביב וימצא מאתיים מדינות בעולם המשתמשות ב"קביים" הצבאיים למרות שהאיום עליהן זעיר עד לא קיים. אם זה מצב ביניים אז אני לא יודע מה זה מצב קבוע. - היפוך סיבה ותוצאה באשר לסיבות הסכסוך. זה כבר מעייף לשמוע את השטות שהכל בגלל הכיבוש. חזור לספרי הלימוד ותמצא שהיה כאן סכסוך עוד קודם לכיבוש. - חוסר נכונות להזדהות - כמו הרבה עבריינים. - סיפורי ההיפים בארה"ב - שים לב שכאן זה לא ארה"ב, זו שכונה אחרת. בשכונה שלנו, אם תגיע בטעות עם דיעותיך ההיפיות לרמאללה, תגמור כשדמך מרוח על כפות ידיהם של בני דודינו שוחרי השלום. - בדבר אחד הוא צודק כנראה - חוסר בשלות רציני משתקף מדבריו. ואולי בעוד דבר: נכון לעכשיו החברה באמת חסרת אונים כלפי אנשים כמוהו. צריך לקוות שזה ישתפר בהמשך.
    בברכה, Joni

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,164 | הודעות: 8,173,751 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect