קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-02-2009, 19:32
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 14:56
  3. [דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 07-03-2008, 09:38
  4. שלב שמינית הגמר - טורניר הסנוקר
    על ידי Haim בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-08-2007, 01:57
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 63

[דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר אחי מה שתגיד גבר . בלי קאקא ההגנה של מילאן לא היתה נושמת , זה שאתם מצפים משחקן אחד לעשות את הכל זה משהו אחר חחח ואני פה לא מבין .
    אני מבקש שלא תתחילו לריב כאן ריב של גן פיקצ'ו, דבר שני יש כמה דברים נכונים במה שאתה אומר שבסוף יש אצבע מאשימה.

נכון קאקה נשמר על ידיי שניים ושלושה שחקנים בזמן המשחק והצליח להחזיק קצת בכדור, יפה, שחקן מצוין יש יכולת עד כאן הכל טוב, ואז כולם מאשימים את אנצ'לוטי - "למה הוא לא מכניס עוד חלוץ?,למה הוא משחק עם חלוץ אחד?"
    למה? כי אינזאגי לא יכול לשחק עם ג'ילארדינו בחוד, ג'ילא לא עם פאטו, ופיפו עוד לא שיחק ממש עם פאטו ככה שהימור בליגת אלופות במעמד הזה לא ממש במקום, ואם למילאן יש חלוץ אחד כרגע שיודע להוביל כדור ולייצר מצבים ( פאטו ) ושני חלוצים שהם דוחקים מקרוב לרשת אז מה אפשר לעשות?
    וכאן האצבע עוברת להנהלה, על ברלוסקוני יש ביקורת אבל לא עליו נופלת האשמה המירבית, לא ידועה מה הסיבה שברלוסקוני מאושר כל כך שהקבוצה שלו נראית ככה, וגליאני ממש נראה מאושר שהוא לא עשה רכש רחב כבר הרבה זמן, מה שהשאיר את מילאן לוקה בחסר בעמדות למינהם כמו הקשר המרכזי של פירלו שאין לו מחליף ועוד חלוץ ועוד קשר התקפי, ועוד בלם ועוד מגן שמאלי ועוד מגן ימני, והכי חשוב! שוער!
    קלאץ' מצוין בחודש האחרון, ענק, מציל ומנצח משחקים בהצלות שלו, אבל הג'ירף כבר בן 37 אם אני לא טועה ודידה בן 34 ובכלל לא צריך להתייחס לגיל תראו איזה ליצן!

אז מצד אחד אני יכול להגיד שאני ישמח שמילאן תעבור אני אוהד שלהם, ואני רוצה שזה יקרה, אבל אם מילאן תעוף אני לא יהיה ממש עצוב, כי אני יודע שזה יביא לזעזוע ובטוח יעשו רכש רחב וטוב ( במיוחד שיש 4 שחקנים שפורשים בסוף העונה ).

יהיה כיף!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

חחחחחחחחחחחחחחחחחח בסדר אחי מה שתגיד גבר . בלי קאקא ההגנה של מילאן לא היתה נושמת , זה שאתם מצפים משחקן אחד לעשות את הכל זה משהו אחר חחח ואני פה לא מבין .
    אני לא ציפיתי ממנו כלום, כי הוא לא מעניין אותי גם.
    הוא יכול לשחק לא טוב כמה שבא לו, גם לשחקנים גדולים יש משחקים רעים
    וראינו את זה אצל רונאלדיניו. אבל להגיד שהוא שיחק מעולה ומצויין מול ארסנל
    זה טימטום.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    אני לא ציפיתי ממנו כלום, כי הוא לא מעניין אותי גם.
    הוא יכול לשחק לא טוב כמה שבא לו, גם לשחקנים גדולים יש משחקים רעים
    וראינו את זה אצל רונאלדיניו. אבל להגיד שהוא שיחק מעולה ומצויין מול ארסנל
    זה טימטום.
    אל תקשיב לו בעניין של קאקה הוא באמת טועה אבל רק יש להגיד שרונאלדיניו הוא לא מקרה של "שחקן שיש לו משחקים רעים" הוא שחקן ענק עם תקופה גרועה.
    אפשר להאשים את רייקארד בהרבה דברים אבל הוא המאמן והוא יודע הכי טוב אם רונאלדיניו צריך לשחק או לא.

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    אל תקשיב לו בעניין של קאקה הוא באמת טועה אבל רק יש להגיד שרונאלדיניו הוא לא מקרה של "שחקן שיש לו משחקים רעים" הוא שחקן ענק עם תקופה גרועה.
    אפשר להאשים את רייקארד בהרבה דברים אבל הוא המאמן והוא יודע הכי טוב אם רונאלדיניו צריך לשחק או לא.
    זאת הייתה רק דוגמא...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי אצתה שתגיד שאני לא צודק , קאקא ישאיר פעמים את אודו מול שוער לא מספיק לך במשחק חוץ נגד ארסנל שהם היו פי 4 יותר טובים ממכם ? תגידו מה שאתם רוצים , אני כשחקן שגם יודע לשחק דרך אגב יודע מה אני אומר תאמינו לי , קשה לשחק נגד קבוצה כזאת בחוץ שכל כך הרבה שומריםאליך , הוא עשה כמעט את המקסימום והצליח לסכן את השער, תראו את המשחק שוב ותבינו כמה שאתם טועים , לא משחק ענק של קאקא אבל משחק טוב שלו , פירלו לא עשה כלום הוא היה צריך לעשות הכל לבד .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סקיילאנסר איזה חפרן אתה, אתה אומר לdesire שהוא לא מבין בכדורגל עלק. אתה פה זה שלא מבין כלום.
    גם עם קאקא להגנה של מילאן המון עבודה, מילאן הגיעה למצבים לעיתים נדירות במשחק.
    ומי מצפה משחקן אחד לעשות הכל? מה הקשר? ומה עזר שפעם במלא זמן קאקא העביר תכדור מצד לצד? אין לזה שום קשר להגנה ולסיכונים עליה.. ארסנל הייתה הרבה יותר טובה וגם בלי קאקא תאמין לי שמילאן הייתה נראית גרוע בדיוק כמו שהיא הייתה שלשום. לקאקא היה משחק פשוט עלוב כמו כל מילאן.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אז גם אתה לא מבין כלום בכדורגל איך אני איתך? מילאן אולי הייתה עלובה אבל הגיעה להזדמנויות אומנן נדירות , ובכולם ישתתף קאקא , אני לא הייתי מבקש יותר מזה משחקן שכל כך הרבה שומרים אליו והוא לבד , שנה שעברה נגד מנצסטר זה היה סיפור אחר לגמרי , קאקא סידר פעמים לאודו גולים בטוחים , מילאן היתה צריכה לכבוש בהזמנויות שהיה לה שלא נדבר על ארסנל , אתם אלא שלא מבינים בכדורגל לא אני , שתפסיק לצפות בכדורגל כל החיים שלך ותתחיל לשחק אותו לשם שינוי , דבר איתי , כנ"ל פה לחצי פורום שחושבים שהם מבינים משהו , רואים כדורגל דרך הטלויזיה חושבים שהם אבי מלר קטן , אפילו בניחוש תוצאות עקפתי את DESIRE ואת האמת בכל הפורום הזה.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-02-2008 בשעה 18:37.
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

אז גם אתה לא מבין כלום בכדורגל איך אני איתך? מילאן אולי הייתה עלובה אבל הגיעה להזדמנויות אומנן נדירות , ובכולם ישתתף קאקא , אני לא הייתי מבקש יותר מזה משחקן שכל כך הרבה שומרים אליו והוא לבד , שנה שעברה נגד מנצסטר זה היה סיפור אחר לגמרי , קאקא סידר פעמים לאודו גולים בטוחים , מילאן היתה צריכה לכבוש בהזמנויות שהיה לה שלא נדבר על ארסנל , אתם אלא שלא מבינים בכדורגל לא אני , שתפסיק לצפות בכדורגל כל החיים שלך ותתחיל לשחק אותו לשם שינוי , דבר איתי , כנ"ל פה לחצי פורום שחושבים שהם מבינים משהו , רואים כדורגל דרך הטלויזיה חושבים שהם אבי מלר קטן , אפילו בניחוש תוצאות עקפתי את DESIRE ואת האמת בכל הפורום הזה.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בניחוש תוצאות חזק חזק...
    אגב בוא תגיד לנו כמה אתה צודק? אני אמרתי מי יעלה לא אמרתי מי ינצח
    יש הבדל גדול. קיצר לך תשחק כדורגל עם החברה שלך שמה בחיפה חחח,
    בהצלחה אחי..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חח טוב מלר מה שתגיד .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-02-2008 בשעה 19:05.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שתוק שתוק כבר חפרן..
    אתה מדבר כאילו מישו יורד על קאקא ומצפה ממנו לעשות יותר מדי- למה נראה לך שזה ככה? לקאקא בכללי אתמול היה משחק חלש- למרות שהוא גרם לכמה מהלכים. היה לו משחק די עלוב. ולא רק לו- כל מילאן שיחקה חרא.
    הציפיות פה הן ממילאן בכללי ולא רק מקאקא- מילאן שיחקה בצורה עלובה ויש לה מזל שהיא לא ספגה. אני לא מאשים אותו במשחק הגרוע של כל הקבוצה, כל הקבוצה אשמה בצורה בה היא שיחקה. הם יכולים רק להיות שמחים שהם יצאו בשלום מהמשחק הזה למרות איך שהם שיחקו.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אמרתי שלא , אני אומר שיחסית למילאן קאקא שיחק טווב .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-02-2008 בשעה 19:19.
    Siete

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar4490 צפיה בהודעה
    שתוק שתוק כבר חפרן..
    אתה מדבר כאילו מישו יורד על קאקא ומצפה ממנו לעשות יותר מדי- למה נראה לך שזה ככה? לקאקא בכללי אתמול היה משחק חלש- למרות שהוא גרם לכמה מהלכים. היה לו משחק די עלוב. ולא רק לו- כל מילאן שיחקה חרא.
    הציפיות פה הן ממילאן בכללי ולא רק מקאקא- מילאן שיחקה בצורה עלובה ויש לה מזל שהיא לא ספגה. אני לא מאשים אותו במשחק הגרוע של כל הקבוצה, כל הקבוצה אשמה בצורה בה היא שיחקה. הם יכולים רק להיות שמחים שהם יצאו בשלום מהמשחק הזה למרות איך שהם שיחקו.
    צודק 100 אחוז

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי shachar4490 צפיה בהודעה
    שתוק שתוק כבר חפרן..
    שאפו :]
    סוף סוף קצת השכלה בפורום, המשך כך ^^

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אז עם לא ציפיתם ממנו כלום אז למה דווקא בחרתם בקאקא ולא במישהו אחר ? חלאס לזין תשכל חבורת צבועים :\ עם הוא לא מענין אותך אז אל תדבר אליו , את שלו באימיריות הוא עשה.
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

בחרתם בקאקה למה?
    מה אתה חושב שאבי מלר היה שחקן מקצוען בחול? נדב יעקובי או שגיא?
    תעשה לי טובה למה איציק זוהר פרשן טוב כי הוא שיחק כדורגל?
    צא מהסרט כדורגל זה ספורט לטיפשים!

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect