אני מבקש שלא תתחילו לריב כאן ריב של גן פיקצ'ו, דבר שני יש כמה דברים נכונים במה שאתה אומר שבסוף יש אצבע מאשימה.
נכון קאקה נשמר על ידיי שניים ושלושה שחקנים בזמן המשחק והצליח להחזיק קצת בכדור, יפה, שחקן מצוין יש יכולת עד כאן הכל טוב, ואז כולם מאשימים את אנצ'לוטי - "למה הוא לא מכניס עוד חלוץ?,למה הוא משחק עם חלוץ אחד?"
למה? כי אינזאגי לא יכול לשחק עם ג'ילארדינו בחוד, ג'ילא לא עם פאטו, ופיפו עוד לא שיחק ממש עם פאטו ככה שהימור בליגת אלופות במעמד הזה לא ממש במקום, ואם למילאן יש חלוץ אחד כרגע שיודע להוביל כדור ולייצר מצבים ( פאטו ) ושני חלוצים שהם דוחקים מקרוב לרשת אז מה אפשר לעשות?
וכאן האצבע עוברת להנהלה, על ברלוסקוני יש ביקורת אבל לא עליו נופלת האשמה המירבית, לא ידועה מה הסיבה שברלוסקוני מאושר כל כך שהקבוצה שלו נראית ככה, וגליאני ממש נראה מאושר שהוא לא עשה רכש רחב כבר הרבה זמן, מה שהשאיר את מילאן לוקה בחסר בעמדות למינהם כמו הקשר המרכזי של פירלו שאין לו מחליף ועוד חלוץ ועוד קשר התקפי, ועוד בלם ועוד מגן שמאלי ועוד מגן ימני, והכי חשוב! שוער!
קלאץ' מצוין בחודש האחרון, ענק, מציל ומנצח משחקים בהצלות שלו, אבל הג'ירף כבר בן 37 אם אני לא טועה ודידה בן 34 ובכלל לא צריך להתייחס לגיל תראו איזה ליצן!
אז מצד אחד אני יכול להגיד שאני ישמח שמילאן תעבור אני אוהד שלהם, ואני רוצה שזה יקרה, אבל אם מילאן תעוף אני לא יהיה ממש עצוב, כי אני יודע שזה יביא לזעזוע ובטוח יעשו רכש רחב וטוב ( במיוחד שיש 4 שחקנים שפורשים בסוף העונה ).

ציטוט ההודעה