דיי...
נימאס לי!
אתה רוצה שאני יוכיח לך שיש אלוהים?
http://www.shofar.net/site/index.asp^האתר הזה^
הוא אתר שופר ארגון הפצת יהדות על ידי הרב אמנון יצחק יש שם סירטונים וכל מיני תיכנס תגיד לי אם אהבת באמת אבל תצפה מסברים שם על הכול!
דיי...
נימאס לי!
אתה רוצה שאני יוכיח לך שיש אלוהים?
http://www.shofar.net/site/index.asp^האתר הזה^
הוא אתר שופר ארגון הפצת יהדות על ידי הרב אמנון יצחק יש שם סירטונים וכל מיני תיכנס תגיד לי אם אהבת באמת אבל תצפה מסברים שם על הכול!
|
|
מה שאמרת על אלוהים אפשר להגיד על כל דבר וזה כולל גם את חוקי הפיזיקה בעצמם..חוק זה משהו שהאדם המציא או הגדיר..אתה יכול לקרוא לזה גם תנאים..
אין לי ספק שאדם שמאמין..(חיי בבועה)
מאושר יותר..יש לו על מי להישען..על מי להסתמך..יש לו תקוות..ותשובות לכל דבר..מצד שני..גם כלב יכול להיות מאושר מאותה הסיבה
כלב לא..הכלב הוא בהמה והוא לא יכול להגיע לרמת האושר של אדם חכם
"אין לי ספק שאדם שמאמין..(חיי בבועה)
מאושר יותר..יש לו על מי להישען..על מי להסתמך..יש לו תקוות..ותשובות לכל דבר."
חיי בבועה? שתבין שאדם מבין שהוא עושה את הדבר הנכון בעולם הזה ולא סתם חיי בישביל החיים
הוא מוצא את אושרו האמיתי וחייו בנויים על ערכים טובים שאם הוא ימלא אותם לא יהיה לו בעיות בחיים
(כגון אדם שבוגד באישתו מכיוון שהוא הולך לפי יצרו הרע) ותאמין לי אתה גם שמח יותר בחיים גם אתה מקבל חיי עולם הבא ורק טוב יוצא מזה!
אם בדת שלך היה כתוב שמצווה לבגוד באישתך על מנת לספק את יצרך..וכו'
היית מאושר לאחר עשיית המעשה..תאמין לי
זו הסיבה גם שבאיסלאם מורידים לאנשים ראשים וסוקלים באבנים וכו'..
הדת משפיעה עליך לטוב ולרע..למזלך..היהדות משתמשת בהפחדות כמו העולם הבא על מנת שקהל המאמינים ילך בדרך של כבוד ומוסר אחד כלפי השני..
זה הדבר אולי הכי יפה שניתן למצוא ביהדות
שוב לא איכפת לי מהאיסלאם! אל תביא לי דוגמאות משם.
ואם..ואם..ואם..אבל לא כתוב לבגוד באשתך ואם היה כותב אז לא הייתי מתעסק בתורה בכלל!
אל תנסה למצוא תירוצים כאלה...
והיהדות לא משתמשת בהפחדות! אלה היא מציגה את האמת באופן ישיר!
ואומרת מה קורה לדרך רשעים ולדרך טובים!
כל אחד מקבל סחר על עבודתו. אז אתה רוצה להגיד שאם אדם שרוצח ורוצח יקבל בעולם הבא סחר על זה?
אז היהדות מציגה את האמת באופן ישיר.
עכשיו זה החלטה שלך אם לנסות לתת עוד תירוצים וסיבות שזה לא טוב
גם בגלל שאתה רואה שהאמת מתחברת בתורה ופשוט אתה מנסה למצוא תירוצים כי אין לך כוח להתחיל לעסוק בה כי היא לא פשוטה...
קיצר החלטה שלך!
אתה כבר בא בדעה של אנטי...בלי לדעת למה בכלל העיקר להיות באנטי ולהוציא את זה כיאילו זה רע...לא בדקתה את העניין כמו שצריך משני הצדדים ואתה כבר ככה מדבר...תבוא בדעה של לא בעד ולא בנגד וככה אולי תתחיל להפנים יותר