קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. "לא כל מי שהולך על שתי רגליים הוא בנאדם"
    על ידי Jacoby בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 16:56
  2. תרגילי רגליים!!!
    על ידי energy atraf בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 22:27
  3. 3 רגליים :O
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 02:26
  4. [שאלה]תרגילי רגליים בבית
    על ידי AND בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 23:11
  5. רגליים....
    על ידי ggg בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 22:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

רגליים

משתמש מתחיל האוואטר של sefee88
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תנו חיוך (= הכול לטובה !

ברירת מחדל רגליים

אמממ בקצרה:
    היו לי רגליים שריריות יחסית וגדולות (לא מאימון מכון אלא מהליכה ממושכת וריצות, וגם המון גנטיקה)
    ועברתי תאונה שבעקבותה הזנחתי לגמריי את ההליכה ורזיתי בצורה מגעילה לדעתי...

עכשיו, הרגליים, הצטמקו פחד, ממש גועל נפש... רק כשאני מחזק ממש חזק תשריר יש חיטוב כזה יפה אבל הן לא גדולות ובטח שלא מחוטבות (שלא לדבר על חזקות) כמו פעם...

מה ממליצים חבר'ה?
    נערך לאחרונה על ידי sefee88; 10-03-2008 בשעה 00:18.

2. קישורים ממומנים

לעבוד על רגלים ?!

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תנו חיוך (= הכול לטובה !

אמממ... אחי כנראה לא הבנת אותי נכון...
    תראה, כל אלו (להלן "השרירנים" ) שעובדים חזק על שרירי רגליים (מבלי לשלב אירובי חזק) , כמה שהרגל תהיה גדולה ושרירית - היא תהיה עדיין חסרה את הסיבולת הגבוהה שמפתחים בריצה... הם רצים כמו חרא אם תרשה לי להיות בוטה... (יש לי חברים כאלו ואני יודע על מה אני מדבר... לא סתם חובבנים - הבעיה שאותם אנ'לא יכול לשאול - מעניין אותם רק הכוח והגדילה של הגוף...)

אני יודע שהדרך הבסיסית המומלצת היא להתאמן על הרגליים במכון (אנ'לא רשום למכון כושר, קצת בעיה... גם לא יעזור לי להרשם עכשיו, עוד שבוע אני על מדים...) ולעשות ריצה / הליכה / אופניים במטרה להגמיש את השריר ולהעלות סיבולת אחרי שבמכון עבדתי בעיקר על נפח השריר.

רציתי פשוט לדעת אם יש תרגילים שאני אעשה בבית שיוכלו לעזור לי...
    נערך לאחרונה על ידי sefee88; 13-03-2008 בשעה 09:45.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לא רואה משהו הגיוני שאפשר לעשות בבית כדי לאמן רגליים חוץ מסקוואט אבל זה יהיה עם משקל גוף ולא פיקטיבי.
    ד"א ההשקפה שלך קצת מצחיקה על אימון אירובי(כדוגמא:ריצה) ואימון רגליים.
    סיבולת ריצה לא קשורה כל כך ברגליים זה יותר קשור בלב-ריאה שפה בעצם באה ההגבלה שלך , אתה יכול להזיז את הרגליים בלי סוף מה שיפסיק אותך תמיד זה או הנשימה או הדופק הגבוה (שבעצם מגביר את הנשימה ואת הדם).
    להגדיל רגליים = נפח = מכון כושר = לאכול כמו חזיר = לסבול מאוד כי אימוני רגליים הם הכי קשים שיש במכון (מדללים הכי הרבה גליקוגן , מפרישים הכי הרבה הורמונים כאלה ואחרים , ובוא נגיד שלא נעימים ודיי סדיסטים).
    עוד שבוע אתה עולה על מדים? אז למה אתה רוצה להגדיל את הרגליים? בשבוע אתה לא תשיג שום דבר תתחיל לחשוב על 3-4-5-6 חודשים לפחות,
    בהצלחה.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תנו חיוך (= הכול לטובה !

ברירת מחדל כנראה שלא הבנת אותי גם... יש לי בעיה בלהסביר את עצמי?! (=

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    לא רואה משהו הגיוני שאפשר לעשות בבית כדי לאמן רגליים חוץ מסקוואט אבל זה יהיה עם משקל גוף ולא פיקטיבי.
    ד"א ההשקפה שלך קצת מצחיקה על אימון אירובי(כדוגמא:ריצה) ואימון רגליים.
    סיבולת ריצה לא קשורה כל כך ברגליים זה יותר קשור בלב-ריאה שפה בעצם באה ההגבלה שלך , אתה יכול להזיז את הרגליים בלי סוף מה שיפסיק אותך תמיד זה או הנשימה או הדופק הגבוה (שבעצם מגביר את הנשימה ואת הדם).
    להגדיל רגליים = נפח = מכון כושר = לאכול כמו חזיר = לסבול מאוד כי אימוני רגליים הם הכי קשים שיש במכון (מדללים הכי הרבה גליקוגן , מפרישים הכי הרבה הורמונים כאלה ואחרים , ובוא נגיד שלא נעימים ודיי סדיסטים).
    עוד שבוע אתה עולה על מדים? אז למה אתה רוצה להגדיל את הרגליים? בשבוע אתה לא תשיג שום דבר תתחיל לחשוב על 3-4-5-6 חודשים לפחות,
    בהצלחה.
    זה שאני עולה עוד שבוע על מדים זה מבחינתי אומר שזה ביזבוז להירשם למכון כושר... שבוע עבודה לא יניב שום תוצאות שיחזיקו מעמד!
    ואתה רוצה להגיד לי שלא משנה כמה בנאדם יתאמן כמו שצריך על הרגליים (לדוג') מה שיעצור אותו זה "הנשימה או הדופק הגבוה (שבעצם מגביר את הנשימה ואת הדם)" ?!
    שכחת נראה לי שכל פעולה פיזית כלשהיא (ובפרט אימון, שזה לטווח ארוך ועליה בהדרגה) מחזקת מאוד את שרירי הלב והסיבולת שלו...

זה אומר שמתאמן מתחיל יהיה לו קשה בהתחלה אבל לאחר שנה (בהגזמה) הוא ירגיש שינוי משמעותי לגביי משך האימון ועוצמת פיתוח השריר נכון?! (שאלה רטורית....)

מחכה שתסביר לי בפירוט יותר למה ההשקפה שלי מצחיקה אותך אחי (לא שנעלבתי או משהו)

תודה...

(אגב, בקשר להודעה על הפטישים, רשמת לי "תקרא נעוצים ותפסיק לפתוח 400 הודעות כל יום"-אולי אתה צודק בזה, אבל קראתי את כל הנעוצים כמעט, הבנתי שהכי טוב זה סטים של 6X6 אבל אני פשוט לא רואה שינוי משמעותי אחי... בגלל זה שאלתי... תודה בכול מקרה)
    נערך לאחרונה על ידי sefee88; 13-03-2008 בשעה 10:37.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

איפה ראית בנעוצים שרשום לעשות 6X6?
    תקרא שוב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,578 | הודעות: 8,200,171 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect