כמו שרשמתי בכותרת מה שורף יותר שומן אני יודע שריצה שורפת יותר קלוריות אבל העם היא גם שורפת יותר שומן ?? תודה (חדש פה ההודעה הראשונה שלי זה בפורום הזה (: )
כמו שרשמתי בכותרת מה שורף יותר שומן אני יודע שריצה שורפת יותר קלוריות אבל העם היא גם שורפת יותר שומן ?? תודה (חדש פה ההודעה הראשונה שלי זה בפורום הזה (: )
|
|
אחי אני מכווה שתשתלב
דבר ראשון הכותרת לא חוקית -צריך לרשום-[שאלה]מה עדיף הליכה או ריצה
ובפנים תרשום את שאר הדברים שאתה רוצה
והתשובה-זה תלוי בך אחי אם הליכה יותר מדי קלה לך אני ממליץ לך עשות ריצה[אלה אם כן אתה בן 60 אז עדיף הליכה-פוגע בברכיים]אם אתה מתחיל אז תעשה הליכות זה גם תלוי בזמן בגלל זה אני אומר לך ככה כי אם אתה רץ 10 דקות אז כמו 30 דקות הליכה[סתם דוגמא לא באמת]
אם יש לך שאלות תפנה אלי בפרטי[קליק ימני,שלח הודאה בפרטי ומשם נראלי תסתדר]
זה אותו דבר בהתחשב שאתה עובר אותו מרחק...
הכל תלוי במרחק
מעצב גראפי לכל מטרה.
כולם שורפים קלוריות, אבל בתזמון שונה..ריצה כמובן יותר מהר!
והליכה יותר לאט..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
ריצה קלה.. שהדופק לא יהיה גבוה מדי .. ככל שהדופק יותר נמוך הגוף שורף יותר קלוריות שומן ולא את הקלוריות היותר זמינות ..
שטויות.
מה שורף יותר שומן? בסופו של יום מה שמשנה הוא המאזן הקלורי השלילי שבו הגוף שלך נמצא, ככה שאפשר להגיד שתעשה עם עצמך חושבים, באיזה מהבאים אתה שורף יותר קלוריות בריצה במשך 30 דקות או הליכה במשך 30 דקות, כמה שתשרוף יותר קלוריות ובכך תגדיל את הגרעון הקלורי השלילי היומי שבו תמצא, עד למכסה הקלורית (השלילית שבא הגוף יכול להמצא) לפני שהגוף יתחיל לפרק שריר, ככה תשרוף יותר שומן.
לסיכום, קרא את המאמר לחיטוב בנעוץ.
מצטער על ההקפצה אבל זה לדעתי נושא שהרבה שואלים את עצמם..
לפי ניסיון אישי, הדרך בטובה ביותר לשרוף שומן ("הבלטת קוביות" , "הורדת הבטן" וכו'...) זה לעשות הליכה בקצב בינוני כ-5 דק' עד 10 דק' (על השעון!) ואח"כ לעשות הליכה מהירה שגובלת כבר בריצה במשך 10-15 דק' ואז לתת ריצה כמה שיכולים (לא ספרינט, תרוצו בקצב נורמאלי)
בהצלחה!