קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-03-2007, 18:18
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 21:32
  3. שאלה+דיון (קוביות).
    על ידי CerTiFieD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-01-2006, 16:55
  4. מממ דיון קטן על מעבדי אינטל dual core ו amd 64 bit
    על ידי Metalist בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 00:15
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 59

[שאלה+דיון קטן] צה"ל

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ברירת מחדל [שאלה+דיון קטן] צה"ל

האם לדעתכם צהל מפקיר חיילים?

יש לי כמה דוגמאות טובות להפקר..רוצה לדעת מה אתם חושבים?

2. קישורים ממומנים

בשום פנים ואופן לא . ויש לי כמה דוגמאות הפוכות ביותר אם זה מה שאתה רוצה.

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

היה תסיפור במלחמה, שחיילים מאגוז נראה לי נכנסנו למארב ואז הרגו להם חייל אבל לא מצאו אותו, אז אמרו להם לחזור לארץ אבל הם לא הסכימו לחזור עד שלא מוצאים תגופה שלו, בסוף מתצלומי אוויר גילו שהוא היה תחת איזה קיר והוציאו אותו ואז הם חזרו ארצה..
    זה יותר אחוות לוחמים מאשר כל צהל אבל זה הערכים שצהל מקנה כנראה :|
    אבל בגדול לא יודע מה לענות לך, אני מעדיף לקרוא עוד תגובות

Warner's Bro
    האוואטר של Twix
    שם פרטי
    פקוֹ
    לייקים
    0
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    אל תאמינו לאף מילה שלי. מילה שלי

מה שהיה במלחמה האחרונה היה זוועות ... זה לא קרא מעולם בעבר ולא יקרא יותר בעתיד

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    בשום פנים ואופן לא . ויש לי כמה דוגמאות הפוכות ביותר אם זה מה שאתה רוצה.
    אחי תן פה כמה זה מעניין.
    אבל אני יכול להגיד לך שאני אישית חושב שיש הרבה מקרים שצהל מפקיר חיילים! כך לדוגמא את הקטע שהיה עם אהוד ברק...שלחו חיילים לשמור בתוך כפר ערבי עויין, הם היו בתוך בית באמצע הכפר..כל הכפר התאסף סביבם, היו חילופי אש נפצע חייל קשה והחילוץ והכוחות היו מחוץ לכפר ולא נכנסו!! בסוף מה קרה? שלושה נהרגו! ושניים ניצלו מזה בנס הם הסתגרו אחריי דלת משוריינת! אחרת היו עושים בהם לינץ' החילוץ הגיע אחריי כל כך הרבבה זמן למרות שקיבל התרעה מוקדת לכך. שכבר לא היה ממש מה לעשות..ויש עוד הרבה דוגמאות טובות לכך..
    נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 29-03-2008 בשעה 10:10.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

צהל לא שם על החיילים הפשוטים שלו, זה מתחיל ביחס וזה נגמר בזה שמפקירים חיילים בשטח שהם עולים למלחמה בלי ציוד. אין פה שום מורשת שלא מאשירים פצועים בשטח (או גופות) רק אם זה איזה דרגה חשובה.
    קחו דוגמא רון ארד. המדינה לא קלטה והצבא שחלק ממנה שאי אפשר להתייחס אל החיילים שלה כאל זבל כי ככה הם מאבדים חומר אנושי מעולה.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    היה תסיפור במלחמה, שחיילים מאגוז נראה לי נכנסנו למארב ואז הרגו להם חייל אבל לא מצאו אותו, אז אמרו להם לחזור לארץ אבל הם לא הסכימו לחזור עד שלא מוצאים תגופה שלו, בסוף מתצלומי אוויר גילו שהוא היה תחת איזה קיר והוציאו אותו ואז הם חזרו ארצה..
    זה יותר אחוות לוחמים מאשר כל צהל אבל זה הערכים שצהל מקנה כנראה :|
    אבל בגדול לא יודע מה לענות לך, אני מעדיף לקרוא עוד תגובות

אני לא חושב שצהל מפקיר את חייליו,אני לפחות לא רוצה לחשוב ככה,אבל זאת לדעתי לא דוגמא כל כך טובה,כי אמנם יש פה הפקרות של גופת חייל בשטח,אבל צריך גם להבין את הסיטואציה ולהסתכל על כל התמונה,פה היה להם מזל שהגופה הייתה במקום שמצאו אותה בלי סכנה ממשית להגיע אליה,אבל באותה מידה היא יכלה להיות במקום מסוים שברגע שהחיילים היו מתקרבים אליו על מנת להוציא אותו,היו צריכים לשלוח חילוץ כדי למצוא את הגופות שלהם,ואין מה לעשות כמה שזה אכזרי וכואב להגיד את זה-וסביר להניח שאמא שכולה תיהיה מוכנה לרצוח אותי על זה- אבל כנראה שעדיף לחזור בלי גופה אחת מאשר עם 10...

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ציטוט נכתב במקור על ידי Morag צפיה בהודעה
    אני לא חושב שצהל מפקיר את חייליו,אני לפחות לא רוצה לחשוב ככה,אבל זאת לדעתי לא דוגמא כל כך טובה,כי אמנם יש פה הפקרות של גופת חייל בשטח,אבל צריך גם להבין את הסיטואציה ולהסתכל על כל התמונה,פה היה להם מזל שהגופה הייתה במקום שמצאו אותה בלי סכנה ממשית להגיע אליה,אבל באותה מידה היא יכלה להיות במקום מסוים שברגע שהחיילים היו מתקרבים אליו על מנת להוציא אותו,היו צריכים לשלוח חילוץ כדי למצוא את הגופות שלהם,ואין מה לעשות כמה שזה אכזרי וכואב להגיד את זה-וסביר להניח שאמא שכולה תיהיה מוכנה לרצוח אותי על זה- אבל כנראה שעדיף לחזור בלי גופה אחת מאשר עם 10...
    אני דווקא לא חושב ככה, אני חושב שצריך להשקיע כל מאמץ להביא אפילו גופה (ולהסתכן) על מנת שייקברו אותה בארץ..

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    אני דווקא לא חושב ככה, אני חושב שצריך להשקיע כל מאמץ להביא אפילו גופה (ולהסתכן) על מנת שייקברו אותה בארץ..
    מסכים איתך!
    דיון מעניין עוד תגובות!

אתם מתייחסים למקרים ספיציים , ומעטים , שאותם התקשורת מנפחת. יש דברים רבים שמתרחשים בצבא ולא מותרים לפרסום. נכון ,שאין עוררין על כך שהחטיפות של החיילים זה סוג של הפקרות , ומה שהיה עם החייל באגוז וגם קרה ששכחו חייל בעזה. אבל , מצד שני , יש עוד מקרים רבים המעידים על ההפך. במלחמות לבנון השנייה היו מקרים רבים כאלה , כמו המקרה עם החייל שקפץ על הרימון והציל את חייליו. אם אני לא טועה, באותה המלחמה , מתו מספר חיילים בניסיון להציל את חבריהם כדי לא להצילם בשטח. עובדה שצה"ל הקים יחידות חילוץ מובחרות כמו 669, וזה לא חלק מהאתיקה שלו להשאיר פצועים וחיילים בשטח המדינה. לכל מי שמפקפק במוסריותו הצבא , רק שתדע שצה"ל הוא צבא מאוד מאוד מוסרי ולפעמים התקשורת מנפחת דברים ולא מציגה את האור החיובי , כי לא ממש מתאפשר לה , וגם כי ההסברה שלנו לא משהו בכלל.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    390
    משפט מחץ
    מה אתה צריך ידידות? זה חרא . בסוף כולם מזדיינים עם כולם

ציטוט נכתב במקור על ידי yeahi צפיה בהודעה
    מסכים איתך!
    דיון מעניין עוד תגובות!

לסכן עוד חיי אדם בשביל גופה?!
    עם כל הכבוד ניראה לי שחיי אדם חשובים יותר!

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    אתם מתייחסים למקרים ספיציים , ומעטים , שאותם התקשורת מנפחת. יש דברים רבים שמתרחשים בצבא ולא מותרים לפרסום. נכון ,שאין עוררין על כך שהחטיפות של החיילים זה סוג של הפקרות , ומה שהיה עם החייל באגוז וגם קרה ששכחו חייל בעזה. אבל , מצד שני , יש עוד מקרים רבים המעידים על ההפך. במלחמות לבנון השנייה היו מקרים רבים כאלה , כמו המקרה עם החייל שקפץ על הרימון והציל את חייליו. אם אני לא טועה, באותה המלחמה , מתו מספר חיילים בניסיון להציל את חבריהם כדי לא להצילם בשטח. עובדה שצה"ל הקים יחידות חילוץ מובחרות כמו 669, וזה לא חלק מהאתיקה שלו להשאיר פצועים וחיילים בשטח המדינה. לכל מי שמפקפק במוסריותו הצבא , רק שתדע שצה"ל הוא צבא מאוד מאוד מוסרי ולפעמים התקשורת מנפחת דברים ולא מציגה את האור החיובי , כי לא ממש מתאפשר לה , וגם כי ההסברה שלנו לא משהו בכלל.
    יש לפהריד בין התנהגות החיילים לבין התנהגות הצבא וניהולו.

תבדיל בין חייל פשוט שהכשרתו מאוד זולה לצבא והידע המודיעני שלו מוגבל, לבין חייל מיחידה מובחרת שהכשרתו מאוד מאוד יקרה אורכת תקופה זמן ארוכה. ואז תשווה בין דרכי טיפול של הצבא באותם חיילים ביחס שהם מקבלים וגם במקרה של פצוע בשטח או חייל שנעלם בשטח.

יש חיילים גיבורים ולהם כל הכבוד אבל הדיון זה על התנהלות הצבא עצמו וערכי המוסר שלו.
    הצבא שלנו מאוד מוסרי והומני כלפי האויב שלנו, משהו נדפק אצלנו ראה שדרות נוהל שכן הוראות פתיחה באש וכדומה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה

תבדיל בין חייל פשוט שהכשרתו מאוד זולה לצבא והידע המודיעני שלו מוגבל, לבין חייל מיחידה מובחרת שהכשרתו מאוד מאוד יקרה אורכת תקופה זמן ארוכה. ואז תשווה בין דרכי טיפול של הצבא באותם חיילים ביחס שהם מקבלים וגם במקרה של פצוע בשטח או חייל שנעלם בשטח.

יש חיילים גיבורים ולהם כל הכבוד אבל הדיון זה על התנהלות הצבא עצמו וערכי המוסר שלו.
    הצבא שלנו מאוד מוסרי והומני כלפי האויב שלנו, משהו נדפק אצלנו ראה שדרות נוהל שכן הוראות פתיחה באש וכדומה.
    מסכים חלקית. אתה צודק לגבי המשפט האחרון , ואני מקווה מאוד שמה שנדפק והזדהם אצלנו ישתפר מהר.

אבל מסייג , אנשים - אתם שוב מנסים להיכנס לנעלי המנהיגים , שאני מצטער להגיד - אבל גדולות עליכם. אל תתיימרו להיות מה שאתם לא כי מולכם לא עומד אותו הלחץ הפוליטי ואותם השיקולים.

נכון שהכשרה ביחידה מובחרת עולה יותר ואורכת יותר מכיוון שעל פי אבחוני הצבא נמצא הבן אדם יותר איכותי , ודוגרי אני חושב שמגיע לאותם אנשים כי הם עוברים הכשרה מאוד מפרכת. לפי ההיגיון שלך , חייל שקיבל הכשרה יקרה ויוקרתית יותר שווה יותר ואם זאת שאלה מכרעת הוא או חייל זוטר , יבחרו בו . אני לא רוצה להאמין בקו המחשבה ואני חושב שהצבא מנסה למצב שכל החיילים שווים , וינסה להציל במצב הזה את שניהם .

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה

יניב, הבעיה היא לא בצבא ולא במפקדיו. אלא בדרג המדיני. אם זה היה תלוי בהחלטת הצבא עזה היתה נכבשת מחדש ולא היית רואה קסאם אחד בשדרות

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    יניב, הבעיה היא לא בצבא ולא במפקדיו. אלא בדרג המדיני. אם זה היה תלוי בהחלטת הצבא עזה היתה נכבשת מחדש ולא היית רואה קסאם אחד בשדרות
    מסכים בהחלט , אבל שוב - אין לנו מושג מהם השיקולים של המנהיגים.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,688 | הודעות: 8,173,275 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect