יש לי גיבוש חובלים ב13/4 ורציתי לשאול אותכם, או לפחות מי שהיה בגיבוש מה לדעתו צריך עוד לקחת שיעזור לי חוץ מהדברים שהם רשמו...
ועוד שאלה אחת...אני יודע שבגיבוש מביאים לנו מדים אבל זה כולל גם נעליים צבאיות?
יש לי גיבוש חובלים ב13/4 ורציתי לשאול אותכם, או לפחות מי שהיה בגיבוש מה לדעתו צריך עוד לקחת שיעזור לי חוץ מהדברים שהם רשמו...
ועוד שאלה אחת...אני יודע שבגיבוש מביאים לנו מדים אבל זה כולל גם נעליים צבאיות?
|
|
נעליים שלך מהבית - מומלץ להביא 2 זוגות למרות שלי לא היה זמן להחליף רק ביום האחרון.
בקשר לבגדים גם לא נתנו לנו זמן לנשום אז בטח לא להחליף... הייתי עם אותם תחתונים גרביים ונעליים לאורך כל הגיבוש.
תביא איתך אזיקונים ואיזולירבנד... שלא תתקע עם נשק לא נוח וזה סתם ישגע אותך כל הגיבוש.
גם לפעמים הרצועה של המימיות על הפנים אז אפשר להשתמש בזה כדי לשבצר.
תביא איתך קרם נגד שפשפת שיהיה עליך בכל מקרה... ביום השני נכנסים למים וזה יכול לגרום לגירויים.
תביא איתך פנס - בחושך בבלאגן באוהל עד שתמצא משהו תצא לך הנשמה... שים אותו במקום נגיש שתוכל להגיע אליו.
בקשר לחטיפי אנרגיה לא חושב שיש טעם כי בעיקרון אסור לאכול וגם אם תאכל אז זה יהיה בלילה רק אחרי שהמפקדים הולכים... לנו היה גם לחם עם שוקולד בחוץ והיה אפשר לאכול כמה שרוצים ככה שלדעתי זה לא נחוץ. רק ביום האחרון עושים חאפלה כל האוהל מוציא מה שיש לו ואוכלים חח.
זהו לדעתי בקשר למה שצריך להביא... בטח יוסיפו עלי עוד אבל זה מה שזכור לי.
ישי התותח
כפכפים למקלחת...חשוב מאוד שכחת לציין את זה
על איזה מקלחת אתה מדבר?
בעיקרון נתנו לנו אפשרות ביום האחרון האמת אבל לא היה מים חמים... בלתי אפשרי להתקלח במים שהיו שם.
לא כזה נורא היה להישאר מלוכלך עוד לילה... גם ככה אתה מת מעייפות
ישי התותח
תודה רבה...עזרת לי...סידרת לי קצת את הראש והתיק...
דרך אגב...איך הלך לך הגיבוש...עברת בסוף?
רשמתי לך תגובה מאוד מפורטת בבוקר היום הזה ... אבל משום מה היא לא נשלחה אין לי מושג למה.
בתור אחד שהיה בגיבוש חובלים ... אני יודע שהרשימה לא ממש ממצה. בכל מקרה אמרו לי שישנו אותה וישימו אותו מפורטת כי בגיבוש שלי היו מלא אנשים שאל הביאו מספיק בגדים והיה מזג אוויר מטורף.
אז ככה :
-איזולבנד - חובה חובה חובה . הציוד שמביאים לך הוא ממש בלאי. המספרים נקרעים \ נאבדים.
- תביא לורד , ואת הסוף של הדפדפת. המספרים בדרך כלל נהרסים \ נאבדים ביום יום ובאמצעות האיזולירבנד והמצרכים הללו תוכל להכין חדשים.
- אולר - כדי לחתוך את האיזולירבנד ולסייע בשפצור.
- מלא זוגות בוקסרים וגרביים כדי למנוע שפשפת.
- משפחה נגד שפשפות .
- בגדים אזרחיים להחלפה לכל הימים. לא כל הזמן תהיה על מדים ויש סיכוי שתתרטב עם האזרחי.
-חטיפי אנרגי ופירות יבשים - כדי לצבור אנרגיה. האוכל שם סבבה אבל לא ממש מזין . חוצמזה, תדאג שלא יראו שהבאת חטיפי אנרגיה הם ממש לא אוהבים את זה ומחשיבים אותם בתור ממתקים.
- אם יש לך בבית חגורה שדומה לחגורה צבאית מאוד מומלץ להביא אני נתקעתי עם חגורה קטנה עלי וניסיתי להחליף עם אנשים אבל זאת הייתה חגורה לשחיפים וסבלתי כל הגיבוש ממנה ( זה לוחץ על הבטן ותאמין לי שלא בא לך לחרבן שם - כשתגיע תראה מה הולך בשירותים שם).
בכל מקרה, את הגיבוש עברתי ונראה מה יהיה בעתיד.
בהצלחה, הכול בראש.
חחח רן חירבנתי איזה 4 פעמים בגיבוש... דווקא השירותים בבית החובל בסדר.
שמע הרשימות קצת שונות אם תשים לב, להם נתנו להחליף לבגדים אזרחיים אני לא ראיתי את שלי כל הגיבוש.
תחתונים? חח מהתחלה עד הסוף עם אותו אחד.
אני הייתי בתקופה קצת יותר רגועה משל רן לכן בי התעללו קצת
בכל מקרה להביא בגדים אזרחיים לכל יום בגיבוש לדעתי מיותר - אני אישית לא ירדתי מהמדים עד היום השלישי כשמחזירים ציוד. (לא רק אני אלא כל הגיבוש חח)
בכל מקרה קצת לגבי הגיבוש - לא פיזי בכלל.
אין שום סיבה לחשוב על לפרוש במסעות... גם אם טיפונת קשה הם נורא קצרים ועוצרים כל סיבוב או שתיים לשתייה ומתיחות וקיצר חרטא אחושרמוטה.
הגיבוש בעיקר עיוני... תשתדל להישאר חד גם כשאתה ספוג מים בתוך סירה וגם שאתה יושב בתוך קיא של אנשים בסירת הקאות - זה חלק מהעניין.
מקבלים הרבה חידות נאחסיות אתה עוד תבין על מה אני מדבר
אני מציע שתכין הרצאה של בערך 7-10 דקות בבית על נושא כלשהו כי יבקשו ממך שם להרצות או על נושא שהכנת (אתה לא אמור להכין בבית) או על נושא כתוב שהם נותנים לך.
זהו סה"כ... יש הרבה מה להגיד על הגיבוש אבל בכלליות זה הכל.
אני אישית לא עברתי - רואיינתי למגמת אלקטרוניקה אבל לא עברתי בסוף. יש לי תאוריה לגבי זה אבל עזוב חח נשאיר את זה ככה.
רן (BlindGuardian) דרך אגב כן עבר... איכותי הבחור![]()
ישי התותח
תודה לכם...אחלה חברה יש בפורום הזה...
ושאלה אחרונה...הנאום הזה שאמרת שצריך...אני יכול על כל נושא שאני רוצה או שהם כבר יביאו לי שם נושא?...
שאני אדע אם להכין איזה משהו נחמד עכשיו...
קצת אזיקונים והרבה רבאק .. :]
למרות שזה גיבוש חובלים והוא לא כל כך פיזי תתן בראש בקטעים בפיזיים .
slickskter@gmail.com
אני יוסיף מאוחר יותר היום את המאמר שרשמתי אחרי הגיבוש שלי. מקווה שזה יעזור לך.
חטיפי אנרגיה זה בולשיט שיווקי...
סתם שתדע בפירות יש לך הרבה יותר אנרגיה...
המלצה שלי מעבר לשיפצורים ואיזולרבנדים וכאלה
תבוא עם ראש פתוח תחשוב שזה עומד להגמר בעוד כמה ימים
והכי חשוב תהנה מזה הרי לא בכל יום יוצא לך לרוץ בחוף לשוט בספינות ולשחק משחקי חברה(בסדר זה קשה פיזית אבל בכל זאת)
תחשוב על הכיף ואני בטוח שתסיים את הגיבוש
בקשר לעניין השפשפות:
תמיד שאני הולך עם בוקסר אני מקבל שפשפת. לעומת זאת בחיים לא קיבלתי שפשפת כשלבשתי טנגו גברים.
חחח כל אחד עם מה שנוח לו... זה לא קבוע.
יש כאלה שבלי תחתונים יותר טוב להם... אני בלי תחתונים תוך 3 דקות מקבל שפשפת של החיים
ישי התותח
הייתי עם בוקסרים כל הגיבוש ... ולא היה לי שפשפת. אתה פשוט מזיע כל הזמן ומתלכלך ויש לך הזדמנות להתקלח רק ביום השלישי. מה שכן כדאי לך להבאי מגנובים לחים לנגב את אזור הבייצים כי שם השפשפות הכי כואבות . כל אחד והתחושה שלו אני כמו אבי... אם הייתי עם תחתונים רגילות או בלי הייתי חוטף שפשפת תוך 3 דקות.
תקרא את המאמר שלי אם אתה עוד ער... אחרי הכול הגיבוש מחר P: