זה לא קשור מה עשית לפני , כושר מאבדים גם תוך 3 שבועות כמעט לגמרי זה עניין של התמדה.
תסתכל כמה גירעון קלורי יש לך ביום כולל הסטפר תחשב לפי המדריך לחיטוב אם זה הגירעון המקסימלי ואז זה יהיה טוב.
בדיקות דם ובדיקות לב
זה לא קשור מה עשית לפני , כושר מאבדים גם תוך 3 שבועות כמעט לגמרי זה עניין של התמדה.
תסתכל כמה גירעון קלורי יש לך ביום כולל הסטפר תחשב לפי המדריך לחיטוב אם זה הגירעון המקסימלי ואז זה יהיה טוב.
בדיקות דם ובדיקות לב
|
|
משה בקשר לקטע של למות מכאבים זה לא אימוני יתר ולא נעליים.
הייתי עושה 8 סטים לחזה בגלל שאני יודע שכואב לי.
אני לא מסוגל לדחוק עם מוט, ושלא נדבר בכלל על פלייז את התרגיל הזה (מכונה, דאמבלים לא משנה באיזה צורה שתרצה) גם אם אני עושה עם 5 קילו 10 חזרות הכתפיים שלי לכל האימון מושבתות, אני לא צוחק כשנאי אומר שיש לי בעיות כתפיים.
וגם מה שאמרת בנוגע לחימום. בד"כ הייתי עושה 15-12 חזרות ככה לחזה לבדוק שאני מתחמם טוב והכל גמיש ואז ניגש למשקלים יותר רציניים. לא הבנתי מה הטעם בחימום שלך אם אני תוך כדי חימום כבר מגיע ל100% ב2 חזרות?
בכל אופן גם הקטע של הסטים אני מחשיב את הסטים של החימום בתור סטים של עבודה, אחרת פה אתה יכול לנקות כבר 3 סטים מהתרגילים.
בכל אופן.
נניח אני אתחמם עם דאמבלים. כמו שאמרת 5-3-2-2
ואז אעשה 3 סטים לחיצה מאחורי הראש 3 סטים הנפה לצדדים? בצורה כזאת זה נשמע לך כן הגיוני?
Bring the Violence-
כן , אבל אין טעם לעשות חימום לכתפיים אם עשית לפני כן חזה , תעשה חימום רק לחזה .. ואם אתה עושה באותו האימון גם יד אחורית אז אין טעם לעשות חימום גם ליד אחורית כי הם פעילים בתרגילי החזה (תתחיל מזה תעבור לכתפיים ותקנח ביד אחורית).
בכל מקרה בקשר ללמה החימום הוא כזה , בגלל דבר 1:
אין צורך לבזבז כל כך הרבה אנרגיה בחימום כי אחרת תיהיה השפעה לאחר מכן
מה זה אומר ? אתה לא צריך לעשות 12 חזרות לחימום כי זה טיפשי , אתה מבזבז המון אנרגיה שתיהיה לך חשובה בסט , מספיק 5-2 חזרות בשביל לחמם את השריר להכנה לגירוי אמיתי , בסוף אתה כן עושה 100% עם 2 חזרות כדי איך אני אסביר לך את זה בלי מונחים פיזיולוגים :
"ואללה שריר עוד דקה הולך להיכנס אליך X משקל אז קח 2 חזרות שתרגיש מה זה ותתרגל לעומס ואחרי זה אני אזיין אותך"
הסבר דפוק אבל כדי שתבין .. , אין צורך ביותר ואתה גם לא מעמיס עליו ומפתיע אותו.
וכן בד"כ לא מחשיבים חימום , ו6 סטים לכתפיים זה בסדר.
ד"א גם אני הייתי עושה לחיצה מאחורי הראש ולא הרגשתי בכלל את הכתפיים כמעט אז עברתי ללחיצה עם דאמבלים רגילה והנפות לצדדים או כל מיני וריאציות כאלה ואחרות של הנפות הייתי מגוון
בחרתי את התרגילים האלה מנסיון עבר איתם... בעיקרון לחיצה מאחורי הראש מבחינתי אני מרגיש הכי טוב את הכתף עובדת ובכלליות אני באמת מעדיף את התרגיל הזה אבל קשה לארגן אותו בד"כ זה חתיכת כאב ראש להתחיל לארגן לחיצה מאחורי הראש במכון שלנו. אבל אני אנסה ביינתים לעשות את זה. כעיקרון זה תרגיל שאני מרגיש עובד הכי טוב.
והנפות לצדדים גם תרגיל סבבה אבל הנפות קדימה זה ביג נו נו גם זה משבית לי את האימון :\
אני אנסה את הדרך עבודה הזאת באימונים הקרובים. נחזור עם דיווחים בקרוב![]()
Bring the Violence-