קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| מינית, תיכנסו
    על ידי or1995 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 18-04-2008, 12:21
  2. [שאלה] מינית אני חושב..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 11-04-2008, 16:56
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 13:42
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

[מתוסכל מינית]

ברירת מחדל [מתוסכל מינית]

16

כבר יותר מידי זמן שלא התחרמנתי, ואני הולך להשתגע, אני לא יודע כמה זמן אני יכול להשאר עם יד ימין, הבעיה שלי היא שאני לא יודע להתחיל קטע עם מישהי, כמה פעמים שהייתי עם מישהי לבד או במסיבה ואמרתי לעצמי "אוקיי, עכשיו אני עושה את זה" באתי לעשות את זה ונתקעתי, לא ידעתי מה לעשות, אני רואה חברים שלי באים מתקרבים מתחרמנים >< כמו כלום
    אני ניראה בסדר(אין לי בעיה עם עצמי)
    אין לי מושג מה הבעיה, אני בא לעשות את זה, אני בשיא הנחישות אני מתקרב מדבר איתה ואז בא הקטע של...מה עכשיו? מתקרבים? ואם היא תדחה את זה?
    בעקרון השאלה....מה עכשיו?
    ועוד שאלה קטנה בדרך...איך גורמים למישהי לבוא איתך לצד? שתהיו לבד ואז תוכל לעשות את זממך ^^?

2. קישורים ממומנים

וואי אני לא מאמין בדיוק רציתי לפתוח נושא על זה!

גם אני רוצה תשובה על זה לפני כמה ימים ישבתי עם מישהי לבד וידעתי בוודאות שהיא רוצה אותי כי חברות שלה אמרו לי אבל לא ידעתי איך להגיע פתאום לקטע של הנשיקה מה אני צריך לעשות????

פתאום לדחוף לה את הפנים שלי לשלה? לא ידעתי מה לעשות קיצור אני גם מחכה לתשובה!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    YO-C
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם תדקור אותו בבטן איך הוא יתן לך ת'גב-אם תרעיב אותו לאו

אנונימי דבר איתה ואל תפסיק להסתכל לה על העניים ושאתה רואה שהיא גם מסתכלת תתקרב ודפוק לה בוסה!

ולפותח האשכול יש לי מילה אחת לזרום!!!
    לך תתחיל תנסה כן כן לא אז כוסומו מה קרה יש בת אחת?? לא יש הרבה אז תעבור לאחת אחרת

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

גם אני מתוסכל מינית אחי , אז אתה יודע מה שמתי לב ? שכל פעם שעומד לי הזין אני שם אותו בכוס עם קרח אני לא מתוסכל יותר

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

אני כל פעם שאני חרמן אני משחק מייפל סטורי.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי VeilSide צפיה בהודעה
    אני כל פעם שאני חרמן אני משחק מייפל סטורי.
    נפלתי פה מהכיסא אחי

משתמש מכור
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    1,053

איזה מנהלי אתר\משתמשי כבוד וכו תומכים אתם אני חייב לציין

עריכה:
    חחח נעלמו כאן כמה הודעות |שורק|
    נערך לאחרונה על ידי Hermonethic; 27-04-2008 בשעה 23:02.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אני ההפך ממך נמאס לי לחרמן אותה שתחרמן אותי גם הבת זונה יושבת ולא עושה כלום כמעט

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי Hitman צפיה בהודעה
    אני ההפך ממך נמאס לי לחרמן אותה שתחרמן אותי גם הבת זונה יושבת ולא עושה כלום כמעט
    מסכן, מתעסק עם דג
    Bring the Violence-

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

חחחחחחחחחחחח אחי מצטער אבל אני עם חברה שלי בטלפון והתפוצצתי פשוט.
    לבודד גבר .
    שתדחה אז תקבל כאף אז מה
    או שתקבל כאף במקרה הגרוע (WTF בחיים לא שמעתי על מישו שקיבל כאף אבל זה המקרה הקיצוני) או שהיא תזרום וזה ממש נעים ... מניסיון אני אומר לך .

ציטוט נכתב במקור על ידי -YoSsI- צפיה בהודעה
    אנונימי דבר איתה ואל תפסיק להסתכל לה על העניים ושאתה רואה שהיא גם מסתכלת תתקרב ודפוק לה בוסה!

ולפותח האשכול יש לי מילה אחת לזרום!!!
    לך תתחיל תנסה כן כן לא אז כוסומו מה קרה יש בת אחת?? לא יש הרבה אז תעבור לאחת אחרת
    אחי אני זורם כמה שאפשר, עד שאתה חייב או ללכת משם או לנשק לה את הצורה, במקרה שלי זה >< נחש?
    והקטע זה לא תנסה אין רק בת אחד בלה בלה בלה, לנסות לא אכפת לי, שתדחה אותי אז מה >< הקטע הוא מה לעשות -.-
    אני ידע מה לעשות אני אנסה,כמו האנונימי, לדחוף לה את הפרצוף שלי? לגעת במקומות לפני? איפה לגעת?ללטף במקום כלשהו לפני? צריך עזרה ><
    (כן התחרמנתי לפני זה, אני יודע איך זה עובד אני לא יודע להגיע למצב הזה, איך הגעתי למצב קודם? אני לא...הן הגיעו ><) ומה עם להגיע למצב שאני עם מישהי לבד?(אני מדבר על מצב שאנחנו בין 50 אנשים בערך למצב שאנחנו הולכים למקום מבודד)

ותפסיקו עם הודעות לא קשורות לחיים, לא אכפת לי כל כך מה שאתם עושים כדי לא להיות חרמנים >< כוס קרח גם כן, אל תתעלל בבוס(בוס = זין אגב (: ) ומייפל...תאמת XD חבר שלי עושה בדיוק אותו דבר >< וזה עובד
    נערך לאחרונה על ידי babypower; 28-04-2008 בשעה 01:48.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח הוא לקח את הקטע עם המייפל והכוס קרח ברצינות XDDDDDD שיוו דיי אני מת פההה
    אחד האשכולות המצחיקים שראיתי בזמן האחרוןןןן

....חחח זהו נרגעתיי...
    אוקיי תראה,יש'ך ידידות ? תתאמן עליהן,ואני לא מדבר על לנסות לנשק אותן ,זה לא ילך,אני מדבר על לקחת ידידה הצידה,בהפסקה בבצפר לך לידידה,עדיף לא הכי קרובה שלך,תדברו קצת ותמציא תירוץ לקחת אותה הצידה (שתבין,אתם בהפסקה,זה מקום פתוח אין שום סיבה לקחת אותה הצידה,ככה שאם אתה מצליח את זה,לקחת מישהי הצידה במסיבה יהיה קלי קלות).

ואיך מתחרמנים.. ? תגיד לה כמה היא יפה כמה שהיא עושה לך את זה,עדיף לא להגזים עד כדי כך,אם אתם יושבים תשחק לה בשיער ובידיים ותתנשקו
    אם אתם עומדים תנסה כמה שיותר להתקרב אליה ולגעת בה פה ושם (לגעת לה בכתף כשאתה צוחק,סתם לדבר ולהתחיל לשחק לה ביד,כל מיני דברים קטנים כאלה,תנסה שיבוא בטבעיות).
    אחר כך אתה פשוט בא ואומר "רציתי שתדעי שאת נורא מוצאת חן בעיניי" כשאתה מסתכל לה בעיניים...מחכה טיפה לתגובה..כשהיא עונה אתה לא נותן לה לענות ונותן לה נשיקה ברגע שהיא פותחת את הפה ! (אלא אם כן היא דוחה אותך ,אבל אם עשיתה פה מה שאמרתי אני לא רואה למה שזה יקרה..).

פירטתי כמה שאני יכול ותזכור שזה בגדר דוגמא ! כי רציתה כמה שיותר פירוט,אני מאמין שזה צריך לבוא בספונטניות,אבל תנסה כמה פעמים ואחרי זה זה יבוא לך הכי טבעי בעולם

Arrow

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח הוא לקח את הקטע עם המייפל והכוס קרח ברצינות XDDDDDD שיוו דיי אני מת פההה
    אחד האשכולות המצחיקים שראיתי בזמן האחרוןןןן

....חחח זהו נרגעתיי...
    אוקיי תראה,יש'ך ידידות ? תתאמן עליהן,ואני לא מדבר על לנסות לנשק אותן ,זה לא ילך,אני מדבר על לקחת ידידה הצידה,בהפסקה בבצפר לך לידידה,עדיף לא הכי קרובה שלך,תדברו קצת ותמציא תירוץ לקחת אותה הצידה (שתבין,אתם בהפסקה,זה מקום פתוח אין שום סיבה לקחת אותה הצידה,ככה שאם אתה מצליח את זה,לקחת מישהי הצידה במסיבה יהיה קלי קלות).

ואיך מתחרמנים.. ? תגיד לה כמה היא יפה כמה שהיא עושה לך את זה,עדיף לא להגזים עד כדי כך,אם אתם יושבים תשחק לה בשיער ובידיים ותתנשקו
    אם אתם עומדים תנסה כמה שיותר להתקרב אליה ולגעת בה פה ושם (לגעת לה בכתף כשאתה צוחק,סתם לדבר ולהתחיל לשחק לה ביד,כל מיני דברים קטנים כאלה,תנסה שיבוא בטבעיות).
    אחר כך אתה פשוט בא ואומר "רציתי שתדעי שאת נורא מוצאת חן בעיניי" כשאתה מסתכל לה בעיניים...מחכה טיפה לתגובה..כשהיא עונה אתה לא נותן לה לענות ונותן לה נשיקה ברגע שהיא פותחת את הפה ! (אלא אם כן היא דוחה אותך ,אבל אם עשיתה פה מה שאמרתי אני לא רואה למה שזה יקרה..).

פירטתי כמה שאני יכול ותזכור שזה בגדר דוגמא ! כי רציתה כמה שיותר פירוט,אני מאמין שזה צריך לבוא בספונטניות,אבל תנסה כמה פעמים ואחרי זה זה יבוא לך הכי טבעי בעולם
    תאמין או לא אחי,אבל אני מכיר כמה אנשים שמכניסים את הזין לקרח><
    אבל זאת לא הנקודה, אני אנסה את מ שאמרתה (: תודה

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

לקחת אותה הצידה זה החלק הקל.
    הכי פשוט, שאל אותה אם בא לה לעשות סיבוב קטן, או ללכת לשבת במקום שקט.
    כלכך פשוט, שאתה לא תאמין.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

חחחחח משה יזין פעם הבאה שתשלח לי אשכול כזה שאני בשיחה עם מישהי אני בא לך הביתה ודופק ך מכות :ם
    עכשיו אני יענה ברצינות , כי לא הייתי כ"כ מרוכז שעניתי. היא גם דיי כעסה עלי כי היא שלחה הודעה ביום חמישי וחזרתי אליה רק היום :X מה לעשות בומבמלה.

אז ככה , אתה באמת רוצה לשנות או שאתה רוצה לבלבל בביצים? אני יקח אותך ברצינות למרות כל התגובות שקיבלנו כאן.
    יפה , איך לבודד (לקחת מישהי לצד) :
    אם זאת מישהי שאתה לא מכיר , מדברים עם כל החבורה שלה כמה דקות , ולא מתייחסים אליה הרבה , חוץ מקצת עקיצות וזה (דוג': אם היא לא משתתפת : ואו את דווקא לא נראית לי כזאת ביישנית . סתם זרקו משהו הכל אני צריך לעשות בשבילכם?)
    יפה אחרי כמה דקות , חברים , אני לוקח אותה לכמה דקות ואתה מושך אותה עם היד לא כמו חיה אלא בעדינות ומוביל כי אתה הגבר במערכת היחסים. (חלק אוהבים לומר "גונב" אני לא חושב שזה נכון להשתמש במילים עם קונוטציות שליליות כבר בתחילת האינטרקציה , המורה שלי ללשון הייתה גאה בי אם הייתה קוראת את המשפט האחרון :] ).
    אניווי , אחרי שלמדנו איך לבודד , אני רואה שאתה פוחד להתקדם.
    יפה דיברתם , יצרת נוחות , משיכה , מעולה. דיברתם פשוט דיברתם. איך לקחת הלאה? שאלה מעולה.
    אתה מתחיל מההתחלה עם מגע (aka kino ) תמים לכאורה , נגיעות של דרך אגב , כמו שאתה מדבר עם חבר ונוגע בו כזה , "יוסי ,(נוגע לו בעדינות בכתף) ראית איך ריאל גנבו לנו תאליפות?" וכו'.
    אחר כך , תוך כדי השיחה , אתה לוקח תמגע הזה והופך לטיפלה יותר מסיבי , ומתי שבא לך אתה מנשק. זה תהליך שטיפה קשה להסביר יותר קל להביא לך סרטון שלי עושה את זה ואתה ממש תבין אבל זה לא אפשרי כרגע :] . אז תקשיב יש תיאוריה שאומרת , מתי שאתה חושב "עכשיו זה הרגע לנשק?" אז כן. עכשיו זה הרגע לנשק. פשוט לך על זה , תקבל לחי? אני קיבלתי לחי בבומבמלה מאיזה מישהי , התעצבתי? חחחח ממש לא , נשבע לך שממש שמחתי. לא רוצה את זה קל , רוצה את ההישגים שלי אחרי עבודה קשה. פשוט חזרתי צעד אחורה , המשכתי ללטף אותה , צוואר , ושוב ניסיתי לנשק , והפעם לא קיבלתי לחי אלא היא זרמה ביותר .

קורס קצר בפיקאפ קיבלת , חברה לקרוא כמה פעמים , והכי חשוב ליישם.
    ציון .
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 28-04-2008 בשעה 10:54.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect