שלום ,
קודם כל יש לי 3 ידידות שהפסיקו לדבר איתי סתם ככה בגלל איזה מילה לא במקום... עכשיו הן דרמטיות ברמות.. כאילו הן לא מדברות איתי הן אמרו "לא מדברת איתך יותר לעולם" כל אחת ואחת.. קיצור 3 הידידות הכי טובות שלי.. עכשיו... אני לא יודע מה לעשות... האם להתעלם מהם טוטאל ממש כאילו הכי הרבה שאפשר...... ממשממשממש אפילו לא שלום... ? או לבקש סליחה יפה? זה היה שטות הן כאלו דדרמטיות שתבינו אני נתתי הכל בשבילן מה פעם אחת ניסיתי לעזור לאחץ... שלא הסתדרה עם חבר שלה לשעבר שהוא מתעלל בה ולא רוצה אותה אפילו כידידה ועכשיו אני גם מבין למה... ואני גם שונא אותו ברמות עולמיותתת ממש כאילו.. אני מתכנן ללכת אליו עם הגב שלי או איזשהו פתרון אחר... עכשיו אמרתי לה תנסי להיות עוקצנית כזאת טיפלה לרדת עליו(הרי ככה עושים למישהו שמטריד אותך... לא נותנים יחס וזה...) עכשיו היא היום באה אליי אומרת לי אתה רק רוצה לפגוע בו דרכי וזה... אז היא לא מבינה... שאני הוללך להרוג אותו בין אם היא תגיד משהו או לא... עכשיו... היא אמרה זהו לא מדברת איתך יותר ובקרוב גם כולן..(אני עשיתי לה טובה שאני ידיד שלה היא דומה לנעל והיא מסתובבת עם חנוניות שזה איזה 6 ילדות) שכולן חוץ מהידידה הכי טובה שלי... אמרו שהן שונאות אותי פסדר כולן מהכיתה דומות לנעל לא איכפת לי... עכשיו... היא הסתומה הזאת מתחילה לרדת עליי וזה.. עכשיו זה מקרה אחד היו עוד 2 גם כן ממש טיפשיים... שבגלל איזה מילה לא במקום איבדתי תקשר מבינים? אז אני לא יודע אם ללכת לבקש סליחה או לעשות מה שמשה אמר (חולה על הבנאדדדםםם) פשוט להתעלם איזה שבועיים ככה.... וכבר ירגישו בחסרוני.. או ללכת לבקש סליחה(שלא נראה לי שאני אעשה כי גם אז יפלט לי קללות אליהן לא סתם מילים אלה קללות רציניות ברמות... אני לא יודע מה לעשותתת

ציטוט ההודעה

)