קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-11-2008, 23:10
  2. [עזרה+פריקה] כבר לא יודע מי הם החברים האמיתים שלי...
    על ידי Radiation בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 23:21
  3. [עזרה פריקה עצבני אחושרמוטה] כנסו זה בקשר לידידה
    על ידי חי. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 02-06-2008, 20:05
  4. צריך עזרה פריקה אני מבולבל רצח ואני חייב עזרה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-01-2008, 00:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[עזרה] פריקה וכל מה שיוצא בזה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] פריקה וכל מה שיוצא בזה...

שלום ,
    קודם כל יש לי 3 ידידות שהפסיקו לדבר איתי סתם ככה בגלל איזה מילה לא במקום... עכשיו הן דרמטיות ברמות.. כאילו הן לא מדברות איתי הן אמרו "לא מדברת איתך יותר לעולם" כל אחת ואחת.. קיצור 3 הידידות הכי טובות שלי.. עכשיו... אני לא יודע מה לעשות... האם להתעלם מהם טוטאל ממש כאילו הכי הרבה שאפשר...... ממשממשממש אפילו לא שלום... ? או לבקש סליחה יפה? זה היה שטות הן כאלו דדרמטיות שתבינו אני נתתי הכל בשבילן מה פעם אחת ניסיתי לעזור לאחץ... שלא הסתדרה עם חבר שלה לשעבר שהוא מתעלל בה ולא רוצה אותה אפילו כידידה ועכשיו אני גם מבין למה... ואני גם שונא אותו ברמות עולמיותתת ממש כאילו.. אני מתכנן ללכת אליו עם הגב שלי או איזשהו פתרון אחר... עכשיו אמרתי לה תנסי להיות עוקצנית כזאת טיפלה לרדת עליו(הרי ככה עושים למישהו שמטריד אותך... לא נותנים יחס וזה...) עכשיו היא היום באה אליי אומרת לי אתה רק רוצה לפגוע בו דרכי וזה... אז היא לא מבינה... שאני הוללך להרוג אותו בין אם היא תגיד משהו או לא... עכשיו... היא אמרה זהו לא מדברת איתך יותר ובקרוב גם כולן..(אני עשיתי לה טובה שאני ידיד שלה היא דומה לנעל והיא מסתובבת עם חנוניות שזה איזה 6 ילדות) שכולן חוץ מהידידה הכי טובה שלי... אמרו שהן שונאות אותי פסדר כולן מהכיתה דומות לנעל לא איכפת לי... עכשיו... היא הסתומה הזאת מתחילה לרדת עליי וזה.. עכשיו זה מקרה אחד היו עוד 2 גם כן ממש טיפשיים... שבגלל איזה מילה לא במקום איבדתי תקשר מבינים? אז אני לא יודע אם ללכת לבקש סליחה או לעשות מה שמשה אמר (חולה על הבנאדדדםםם) פשוט להתעלם איזה שבועיים ככה.... וכבר ירגישו בחסרוני.. או ללכת לבקש סליחה(שלא נראה לי שאני אעשה כי גם אז יפלט לי קללות אליהן לא סתם מילים אלה קללות רציניות ברמות... אני לא יודע מה לעשותתת

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נו למה אין תגובות

שמע אחי,תיתעלם מהם,אל תשים עליהם בכלל,אפילו אל תסתכל לכיוון שלהם,ככה איזה שבועים,..
    ואם זה לא עוזר תדבר איתן,תשאל מה עשית,ותגיד שהמילה הזאת נפלטה בטעות וזה לא היה בכוונה.:\

ציטוט נכתב במקור על ידי Hitman צפיה בהודעה
    אני בשביל הצחוקים העברתי איזה פעם למישי סמוחטה באמצע נשיקה חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן אבל הן דרמתיות מדי אני רוצה תשובה החלטית חח גם אם לא יעזור אחרי שבועיים אני פשוט אנטוש

לך אליהן עם הגב שלך ותגיד להן ככה: אם אתן ממשיכות לא לדבר איתי אני אומר לחבר'ה האלה לזיין אותכן.
    ככה אני בטוח שהן יפחדו ויחזרו לדבר איתך מהר מאוד .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

WTFF?? אעעע? מה? אני יגיד להן חחחח חנקת אותי עכשיו אני מצפה לראות פה תגובה אחת לפחות של משההההה החייההההה

ציטוט נכתב במקור על ידי haitttt צפיה בהודעה
    WTFF?? אעעע? מה? אני יגיד להן חחחח חנקת אותי עכשיו אני מצפה לראות פה תגובה אחת לפחות של משההההה החייההההה
    חח מה יש לך ממשה מה אתה מעריץ שלו? הוא כולה משה אל תתבלבל (משפט של מושיק מהישרדות )

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אממ שים זין..
    תדע שזה הפסד שלה..
    אתה יותר טוב,ומגיע לך את ההכי טוב..
    לא ידידות שנראות כמו נעל או בסגנון..
    פשוט שים זין,תשכח מהן...
    תגיד לך משהו,תתעלם..
    אם היא תעצבן אותך,תעצבן אותה בחזרה..
    תהיה כמו מראה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז בוא ונתאר לך אותן..אחת דומה לשלדג קטוע כנף אחת דומה לרונאלדיניו ואחת דומה למייקל לואיס עם תחת יפה וזהו.... אבל אני כן מעריץ של משה כי הוא נותן תפתרונות הכי יעילים

שמע אני אגיד לך את דעתי על ידידות... משה יסכים איתי פה.
    אני לא רואה טעם בידידות... מה לעזאזל אתה צריך בנות שישבו איתך בטלפון יקפיצו את החשבון טלפון שלך בשביל שתשמע את הבעיות שלהן? זה לא מעניין אפחד.
    אם תשואל אותי? ידידה אחת גג!! ידידה אחת טובה שאפשר לדבר איתה בכיף ולא יותר מזה.

בקשר למצב שלך... חחח מצחיק תי שאתה בכלל מתאמץ בשביל 3 סתומות כאלה. לפי מה שאתה מתאר פה הן עושות לך טובה שהן לא מדברות איתך... בחייאט דינק אחי אם כבר ידידות אז שיהיו נורמליות!
    קיצר עזוב, תתעלם מהן שבועיים... כשאתה לידן תראה הכי שמח בעולם כאילו על הזין שלך שאתם לא מדברים.
    מהבאסה שלהן שהן לא הצליחו להרוס לך את המצב רוח הן יחזרו כבר לדבר איתך בעצמן...

ישי התותח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואללה אבי חולה עלייך... יש לי רקע בפורום פשוט קיבלתי באן פה... ומהיום דף חדהש חחחח אז אבי לסיכום תצודק במאתייים אחוז... יש לי כבר ידידה אחת שאני באמת מדבר איתה הכי זורם שבעולם הכי חמודה מכולן... היא לא כמוהן חשוב לה הקשר שלי ושלה ... זהו ... אני לא מדבר איתן עכישיו זה השתנה... נראה מקס' תוך שבועיים אם לא הן באמת עשו לי טובה... מגעילות טפוו אני הייתי נחמד אליהן שמעתי את כל הבעיות שלהן... והם התחילו להרגיש מעל כולם סעמק זונות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,751 | הודעות: 8,198,344 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect