אני יודע שיש את הבחינה באוקטובר, ושוב בפברואר או באפריל למי שרוצה לגשת שוב.
אבל אפשר לגשת רק לזו שבפברואר ? הבעיה שלאוקטובר לא יהיה לי זמן ללמוד .
אני יודע שיש את הבחינה באוקטובר, ושוב בפברואר או באפריל למי שרוצה לגשת שוב.
אבל אפשר לגשת רק לזו שבפברואר ? הבעיה שלאוקטובר לא יהיה לי זמן ללמוד .
קראו את חוקי החתימות.
|
|
בעיקרון אתה יכול לעשות את הפסיכומטרי באוקטובר ( הכי מומלץ- אין לחץ של בגרויות) ואם אתה רוצה לשפר הכי מוקדם שתוכל לעשות פסיכו שני יהיה בפברואר ( אם לא בא לך בפברואר אתה יכול לעשות גם באפריל). אפשרות אחרת היא לעשות פסיכומטרי בדצמבר ואז הכי מוקדם שתוכל לשפר יהיה רק באפריל. אני אישית הכי ממליץ לעשות באוקטובר ככה יש לך את כל החופש ללמוד כי אחרי זה אתה פשוט תיהיה מוצף במאה ואחד דברים והפסיכומטרי יהיה הדבר האחרון שיעניין אותך.
הבעיה שבשביל הבחינה באוקטובר צריך ללמוד באוגוסט-ספטמבר, ובאוגוסט אני לא יכול בכלל ללמוד
בדצמבר עדיין אין לחץ של בגרויות
קראו את חוקי החתימות.
אם ככה הדרך הכי טובה בשבילך היא לגשת למועד דצמבר ובמקרה שתרצה לשפר יהיה לך את מועד אפריל.
תשמעע תעשה את השיקולים שלך בעצמך, זאת שבאפריל היא מאין מועד ב' שלפניהה עושים קורס ריענון ולא קורס שלם, לפני הבחינה באוקטובר עושים קורס [את ההסבר הזה קיבלתי מנציק של לחמן] ככה שאת השיקול שלך תעשה בעצמך.
תאכלס תוצאות בהתאם, המון מהשכבה שלי עברו את הקורס של לחמן והציון הכי גבוהה היה 664 אם אני לא טועה, וזה היה אחד יחיד שהפציץ, מישהי שלמדה לבד הוציאה 711 או משהו באזור, וכל אלו שהלכו לקידום לא ירדו מה660 וגם עברו את ה700, עדיף להשקיע אם באמת הולכים לעשות את זה.