אז ככה , לדעתי מילאן היא אחת הקבוצות אם לחא הכי , שיש לה תקשיור הטוב בעולם שזה , קאקא , פלאמיני , סיידורף, פירלו , רונאלדיניו וגאטוסו.
מה דעתכם?
|
|
נראה הכל שנה הבאה , על הנייר כן .
Siete
וואלה בהתחלה לא חשבתי על מילאן בכלל
אבל כשהזכרת את כל השמות האלה אני מסכים איתך במאה אחוז%%%!
נערך לאחרונה על ידי 1MichaeL; 18-07-2008 בשעה 00:09. סיבה: טעות כתיב
אכן אתה צודק בן אדם!!
MILAN 4 EVER !!!!!!!!!!!!!!
לא :/
למה? כי הם חבורה של זקנים...
כולם מעל גיל 27-28, נכון על הנייר הם נראים הכי מנוסים, והכי טובים.
אבל בתאחלס לי זה נראה יותר כמו חלום כזה שאם הוא יצליח הוא יהפוך לאחד הדברים הגדולים, ואם
לא, אז אפשר לומר "אמרתי לכם".
אני לא חושב שהם יסדרו פעולה טוב ביחד
אולי זו דעתך אבל זה ממש לא נכון לפי דעתי לברצלונה יש את הקישור הכי טוב לבנתיים הם בניגוד למילאן שולטים במרכז השדה וממש קשה לעבר אותם
לא שאני אוהד שלהם אני אוהד מנצ'סטר אבל מילאן כולם שמה זקנים כבר שיחליפו כבר ושיביאו שחקנים צעירים
אחת הטובות בעולם?!?! לא! את מי אתם תנצחו כבר? את הקבוצות ה"טובות" בגביע אופ"א ?אומנם רונלדיניו הגיע , אבל לך תדע איך הוא ישחק , לדעתי הוא ימשיך את הכושר הגרוע שלו מברצלונה , ראינו איזה קבוצה גרוע הייתה מילאן בשנה שעברה , שחקן אחד לא יכול להפוך הישגים של קבוצה לגמרי , במיוחד אם הוא שמנמן ובכושר גרוע...יכול להיות שבפיפא 2009 מילאן תהיה קבוצה מצויינת אבל אני ממש ממש לא בטוח שזה יהיה כך במציאות!
לא שתבין:
פירלו,אמברוסיני,גאטוסו,פלאמיני,סיידרוף,רונ לדיניו,קאקא,פאטו!!!
פירלו קאקא ורונלדיניו, קשה לי מאוד לראות איך משחקים ביחד.
פירלו,גאטוסו,סיידרוף,רונאלדיניו,קאקא ופאטו על המגרש. ..
אני חושב שלריאל וברצלונה יש קישור ברמה לא פחות גבוהה מזה של מילאן. גם למנצ'סטר יש קישור מצויין.
על הנייר באמת יש להם את אחת חוליות הקישור החזקות אבל חכו, קודם נראה אותם משחקים ואז נדבר.