שמעתי ש"יהלום" זה קטלני לבטן.
איך אני עושה את זה ?
שמעתי ש"יהלום" זה קטלני לבטן.
איך אני עושה את זה ?
|
|
K משה אני עכשיו במסה נראה לי אני יהיה במסה כל החיים שלי לול חח עליתי אבל 4 קילובשבועיים וחצי מ 52.5 ל 56.5
airwolf במקום להגיד לכולם שזה לא נכון אולי תרשום אתה מה הוא צריך לעשות?
וזה ממש לא יותר מדי זה קשה וככה זה צריך להיות. אין מה לעשות בשביל תוצאות צריך לעבוד. ותאמין לי שפעם ביום זה לא מוגזם כי עשיתי את זה פעמיים ביום. אם עושים שחרורים כמו שצריך אין שום בעיה ולעשות שיחרור ומתיחות זה לכל עבודה פיזית לא רק לזה. זה כולל לדפוק על הבטן כמו במסאז' ולמתוח את השרירים.
אם יש לך הערות יותר קונקרטיות אתה מוזמן להעיר
זה לא טוב מה שאתה עושה...
נתחיל בזה שזה קשור בגנטיקה, יש אנשים שיהיה להם יותר קל להשיג ריבועים ויש אנשים שיותר קשה.
אחרי זה רוב העבודה צריכה להיות על אחוזי שומן, כי גם אם תשיג מסה רצינית ותהיה ב18 אחוזים לא יראו תריבועים יותר מדי.
חוץ מזה, הסטים שאתה עושה פחות חשובים כי כמו שאמרו פה סטים של 30 או 40 זה יעזור לסיבולת של הבטן, אבל לא למסה. אני עושה בחדר כושר סטים של 12 פעמים כפול 5.
עוד עצה, חכה עם להוריד אחוזי שומן. כשאתה עושה חיטוב, הרבה מהמסת שריר בכל הגוף יורדת. אז תפציץ במסה לפני שאתה מוריד באחוזים כדי שלא תצא איזה שחיף אלא שתצא עם מסה טובה וחטוב.
בהצלחה.
דיי סתם להגיד שזה לא נכון...
ואני לא אומר מה צריך לעשות כי אם הוא היה קורא נעוצים הוא היה מבין לבד.
30 חזרות עובד בכלל על אירובי
השריר בבטן הוא שריר, הוא לא איזה משהו מיוחד שצריך להתייחס עליו שונה.לרוב אנשים עושים 30-50-200 חזרות , ועולים כל פעם בהדרגה , מה שאנשים לא מבינים שהם עובדים על סיבולת , אנשים לא מבינים את ההבדלים וזה חבל... , אז ההבדלים הם כאלו :
1-5 חזרות - כוח מתפרץ
6-15 חזרות - העלאה במסת השריר , הגדלת תא השריר (נפח)
16-25 חזרות - סיבולת שריר , מתבסס על מזוכיזם טהור של אנשים , עד כמה רחוק השריר שלך יוכל לאנוס את עצמו , פה בעצם אין שום העלאה במסת השריר , יש פה סה"כ סיבולת פשוט כפירוש המילה , עד כמה כאב תוכל לחוש מבלי להפסיק , עד כמה תוכל לדוגמא לקחת גלגל וללכת איתו למרחק ארוך יותר , בניגוד למסת שריר עד כמה כבד תצליח להרים את הגלגל לטווח חזרות מסויים
~30+ חזרות ---> פעילות אירובית , לב ריאה עם אספקט של סיבולת , תלוי בקצב החזרות , אפשר כתחליף לאירובי עם זמני מנוחה יחסית קצרים בהנחה שהחזרות הינן מהירות או סיבולת במצב של כפיפות בטן או שכיבות שמיכה ..
כל יומיים, 12 חזרות,3-6 סטים, אם קל שישים משקל מאחורי הראש ואם הוא על אחוז שומן נמוך ויש לו גנטיקה לא מסריחה, והוא אוכל נכון, הבטחה שלי שיהיו לו ריבועים.
עכשיו הכל מובן?
נערך לאחרונה על ידי angelgirl; 25-07-2008 בשעה 23:43.
חחחחח, "שרירים פנימיים", קיצור סיבולת, וזה לא תורם הרבה לגדילה...
ומאמי, אני ממש מרחם עליך אם יש לך ריבועים ומציע לך להפסיק כי זה הדבר הכי לא נשי שיש.
לא כולם צריכים מסת שריר גדולה.. יש את השחיפים שפשוט ממש רזים אז רואים להם ריבועים קטנים כאלה, ויש את הסוסים הגדולים שרואים להם על אחוז שומן גבוה ריבועים
כול תגובה שאני כותבת יש לך משהו להעיר תבדוק קודם מה זה פילאטיס בסדר? אחרי זה תכתוב דברים אם הם אומרים שרירים פנימיים אז זה שרירים פנימיים ואל תתווכח איתם הם יודעים יותר טוב ממך ואני ממש לא הפסיק יש לי גוף חטוב ומעוצב למה להפסיק?????? אם אני אוהבת את זה חחח