קיצר אני מקווה שתקרא את הספר שהבאתי וזה לא הרבה..ומזאת אומרת רק כשאר לא מופעל עליו כוח? החוק הזה הוא שימור התנועה
קיצר אני מקווה שתקרא את הספר שהבאתי וזה לא הרבה..ומזאת אומרת רק כשאר לא מופעל עליו כוח? החוק הזה הוא שימור התנועה
|
|
לנעול בבקשה, אי אפשר לעשות איתכם כלום, כל הקטע זה שיהיה לכם זמן לחשוב על מה שאתם רושמים, ושיהיה לכם זמן לנסח יותר טוב...
לא עמדתם בתנאים כי כולם פה רק רוצים לריב אחד עם השני.
אתם רוצים להמשיך? מי שהגיב היום שיפסיק להגיב להיום, שיקרא את כל התשובות, יחקור קצת ויתן הודעה יפה ומנוסחת טוב מחר.
אם הכל יהיה טוב מעכשיו אז אני אבקש שלא ינעלו, אם כן שינעלו
בוב הבנאי, noituvlove, הודעה אחת ביום, בבקשה, יש סיבה שזה ככה
שמע אחי אנחנו לא רבים אנחנו אוהבים להתווכח!
ידעתה שיש אפילו תואר בלהתווכח?
אם כל הכבוד על השפה הגבוהה שלך אתה רק מציג את זה יפה אבל בעצם אתה לא אומר פה כלום ..ואני מקווה בישבילך שלא התכוונת שאמרת שאין כזה דבר נשמה שבילעדיה אתה לא היית רושם עכשיו ..
סיפור הביראה התנכי לא מתבסס על שום דבר ? לא הבנתי מה אתה רוצה ומזה קשור בכלל למה שאמרתי אתה בכלל חושב על מה שאתה רושם או שהאצבעות שלך זזות לבד ? מה הקשר התבססת על ידע :\ אין לי מה להגיד לגבי זה וזה נכון כי אי אפשר להסביר את זה ולכן יש התערבות אלוהית בכל זה.. ודרך אגב אנחנו לא הולכים לפי התנך אנחנו הולכיפ לפי התורה שבעל פה
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
אני לא יגיב לכולם אחד אחד אבל קראתי הכל ואני יגיב לדברים החשובים
אין דבר כזה נשמה, הגוף פועל בעזרת האנרגיה שהוא מקבל ממזון.
בדיוק כמו מנוע של מכונית רק דלק במקום מזון.
בקשר למפץ הגדול אני לא יגיב אפילו כי כתבנו על זה מילון פעם בפורום ואין מה לעשות מתישהו נמאס להסביר לילדים שלא יכולים להבין
נערך לאחרונה על ידי rofl; 06-08-2008 בשעה 21:42.
שמע אני לא רוצה להאשים אותך סתם או שלא שמעת תורה בחיים שלך ואתה גר באיזה קיבוץ או משהו או שאתה לא בסדר קצת אני לא רוצה להאשים סתם ..בכל מקרה מקווה בישבילך שתבין בסוף ..בקרוב מאוד אתה תדע על תדאג הגאולה קרבה רק חבל שאתה לא מקדים את הזמן ותתחיל להאמין טיפה כי אתה תזדקק לזה ..
Asus p6t-se
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
הגאולה קרובה הגאולה קרובה בלה בלה תן לי סימן אחד לגאולה הזאת
שמעתי איזה סיפור אחד על שתי דוסים שפעם חיו וכאילו הם היו כל כך צדיקים שאסור היה להם להיות באותה הארץ XD ומה הסיבה כי אז המשיח היה בא ואסור לו להקדים את זמנו XD איזה בולשיט כמה תירוצים יותר תירוצים מהממשלה שלנו XD
הוכחה ? כל הנבואות שהיו צריכות לקרות כבר קרו חסר רק עוד 1 או 2 וזה שאובאמה אוסאמה נבחר עוד יותר מחזק את זה ..אני לא יתחיל לחפש לך עכשיו את זה מסיבה אחת שאתה לא תבין את זה כי זה כתוב בזוהר :\
רשום שיעלה לשלטון אחד שיביא את כל אומות העולם למלחמה עלינו והנה זה הוא בה נשיא ערבי ..
Asus p6t-se
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
הינה לכם:
סירטון של 10 דקות המראה את הנבואות הכתובות בגמרא והשוואה לימים האלה!
דרך אגב הגמרא נכתבה לפני 2500 שנה.
http://www.youtube.com/watch?v=U0SVA...eature=related
נערך לאחרונה על ידי TootyFruty; 06-08-2008 בשעה 23:24.
דבר ראשון אתה מנסה לרמוז שאני טמבל?
ודבר שני למה כולם כל כך נגד ערבים גם מרוקאים/עירקים/תימנים ועוד הרבה הרבה עדות הם גם ערבים ואתה קורא לכמה צירופי מילים אקראיים נבואות אם כן אז אתה הטמבל פה אני יכול לקחת ספר של תפזורות להגיד לך זה ספר הנבואות הקדוש XD זה אותה דבר מה עשו לקחו דף בתנך והתחיל לעשות אלכסונים וכל החרא הזה והנה נבואה XD אני יכול למצוא שם "נבואה"שמחר יעשו משהו לא טוב אהמ אהמ לאחד ההורים שזה במקרה אמא שלך זה פשוט בורות מה שקורה אצלכם
רק הבעיה שמוצאים את הנבואה אך ורק באותם פסוקים שמתארים את מה שיימצא בתוכם.
וזה לא יכול ליהיות מבחינה אנושית.
אין בנאדם שיוכל להרכיב תנ"ך שלם שמדבר על דברים שאם עושים ככה יקרה ככה ואז יראה באותם פסוקים שנגיד אסור לאכול בשר עם חלב.
את הצרה שבאה על עם ישראל בעקבות העבירה על האיסור הזה.
ויש לומר שאך ורק במקום הזה מצאו את הצירוף ולא בשום מקום אחר בתנ"ך.
Asus p6t-se
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500