שיניתי את זה להודעה אחת בשעה, באימא שלכם לפחות את זה תכבדו.
זוהי הסיבה שכולם שונאים אותנו, היהודים, המאמינים והלא מאמינים כאחד, בגלל דעות כאלה.ליהודי יש נשמה וזה כבר משהוא עמוק יותר..ללא יהודי יש גוף ונפש..
תחשוב אדם נוצרי או מוסלמי, מאמין באלוהים שלו הכל טוב ויפה, פתאום אתה בא אומר לו שהוא לא יהודי, אין לו נשמה, הוא נחות. אם אני הייתי מאמין אפילו אני הייתי מתעצבן עליך ואם הייתי מספיק קיצוני הייתי גם דופקלך אבנים במכונית וגם בך אם הייתי ממש ממש ממש קיצוני (בדיוק כמו הדתיים ביום כיפור)
לדעתי אין נשמה, איך הכל פועל? יש מוח ששולט על הכל, הוא נותן הוראות לעצבים שנותנים הוראות לשרירים שמזיזים את הגוף. ההבדל בין אדם מת לאדם חי זה שאם אתה מת המוח לא פועל (טוב, זה באמת היה טימטום, אחי, ביולוגיה תלמד, גוף האדם... נראה לי אתה חושב יש לנו אוויר מתחת לעור)
בקשר למה שנתת פה בקשר לאחרית הימים, יש לזה דוגמאות כל 50 שנה, מתאימות בדיוק אותו דבר, וכל פעם הדתיים אומרים מחדש שזה עכשיו ואז אומרים "לא לא, עוד מעט הוא יבוא, אלוהים גדול",
דוגמאות: כשהטורקים שלטו בארץ, הם נחשבים ערבים, ואז שהבריטים באו הם הביאו רוב נוצרי והרבה עברו לנצרות, ואז גם הייתה מלחמה. אני יכול להמשיך ולהמשיך אבל אין לי כוח, אני עייף, אני אמשיך מחר
האינפלציה עולה ויורדת כבר מאות שנה, מזה החרא הזה, המצב לא כל כך גרוע לישראלים עכשיו, הוא אפילו דיי טוב, זה שהדולר נמוך רק אומר שאנחנו קונים דברים באיי-בי ביותר זול
אני אוכל בשר וחלב, חזיר, נקניקיות בשמנת עם תפוחי אדמה (הדבר הכי טעים שיש) ובוא נגיד שאני יותר בריא ב90% מהאנשים, היו אומרים שבשר וחלב עושה כאב בטן, עכשיו אתם משקרים לאנשים כדי שיאמינו לכם? לא שלא שיקרתם קודם.
אובמה הוא בעד ישראל, זה שהשם שלו דומה לאוסמה לא אומר כלום, למה איך קוראים לכם כבר? אני יכול למצוא איזה רוצח סידרתי (לא ברמה של אוסמה כן) שהיה לו שם דומה לשלכם.
rofl בקשר למפץ הגדול, תן לי את הדבר הראשוני ראשוני, מה ישר את הנקודה הכבדה וחמה הזו? מאיפה זה בא... אין לך תשובה לזה נכון?
הצליחו לייצר אטום, כל דבר שאפשר לפרק אפשר גם לייצר, ופירקו אטומים כבר לפני 60 שנה. גם שיכפול נחשב לייצר, למה פסלת את זה ישר? כי אתה טועה?
אתם אומרים שהגאולה באה כל איזה 10 שנה ואז דוחים את התאריך, היה שנת 2000, היה שנת 2007 או 8, לא זוכר, ועכשיו נתתם לנו 50 שנה או משו כזה, מה יקרה אז? שתטעו? תגיד לי רציני עכשיו, אם הגאולה לא תגיע אתה תפסיק להאמין באלוהים? לא!!! כי אתה טיפש, אתה תמשיך בכל דבר, רק כי אתה רוצה להיות כמו שאר האנשים המאמינים, סתם לא מסוגלים להבין שהדבר שהם כל כך האמינו בו הוא לא נכון. אני אמרתי כבר, אם אלוהים בא מולי, נותן מספיק הוכחות שהוא באמת אלוהים, אני מאמין בו, כי הרי, אז ראיתי אותו, ישלי הוכחה...
חחחח בוב הבנאי, אתה כל כך מראה טיפשות בתגובות שלך, אומר על כוח שימור האנרגיה (קראת לזה תנועה לא יודע למה), כשאתה לא יודע מזה, אם אני נוגע במשהו אני מעביר אליו אנרגיה ולכן אין שימור אנרגיה.
חומר כן יכול להניע את עצמו!!!!!!! כמו שחומר יכול להיווצר לבד!!!!! חורים שחורים למשל נוצרים לבד, רק בכלל כוח הכבידה, אני יודע שחור שחור זה לא חומר, אבל זה נוצר לבד אז למה שחומר לא יוכל?
מזה גם? כאילו בלי נשמה אני לא יכול לזוז?הדוגמא הכי קטנה שחומר יכול לזוז לבד, מגנטים, הם נמשכים אחד לשני, וואי, הם זזים לבד, איזה קטע
ואין כזה דבר נשמה, זה פשוט בא מזה שכשאדם מת אז הוא נושם נשימה אחת חזקה (כאילו מוציא אוויר כדי לרוקן את הריאות כי הן מפסיקות לפעול), אז חשבו שזה נשמה, חקרו את זה, את האוויר שיוצא, הוא לא עף לשום מקום בעולם, אתה ממשיך לנשום אותו כרגיל, כלומר אתה נושם נשמות של 10000000 אנשים אחרים
בקשר לייצור נמלה, יכולים לייצר את הגוף שלה מושלם, אבל את המוח לא יודעים כי את המוח עדיין לא חקרו מספיק, לא יודעים איך הכל פועל שם, מה הכל עושה, איך זה קורה, מה שמראה שהכנולוגיה שלנו לא כל כך מפותחת כמו שאתם חושבים שהיא, תראו סרטים תראו למה אפשר להגיע.
בקשר לפלאפון, מה????????? לא הבנתי מה הכוונה שלך.
רק שתדע, מכונות ייצרו את הפלאפון, אז נגיד אני הולך לפי הדרך שלך. אלוהים הוא מכונה, כלומר שוב, מי ייצר את המכונה? אנחנו, האנשים, אז אנחנו ייצרו את אלוהים, אנחנו שולטים בו
שמח? ייבשתי אותך מספיק?
הולך לישון
אני אקרא מחר עוד קצת שטויות, אתם גורמים לי להרגיש איינשטיין

ציטוט ההודעה

על החתימה הפצצתית הזאת
אולג תהיה בריא אחי
קורע זה

יום טוב אחינו