נכתב במקור על ידי
NoiTuloVe
אני מדבר גם כביכול על החיבור בין עין ולמוח והמושג ראיה.
אבל בכלל העין שקולטת קרני אור בתור מידע..והעין שלנו לא קולטת כהתחממות עצמה-אלה כמידע.
העין שלנו לא קולטת קרני אור בתור מידע. העין שלנו קולטת את הגל האלקטרו מגנטי והרשתית מעבדת את גלי האור לאותות חשמליים שעוברים אל המוח ושם האותות מועבדים למידע.
יעני המוח משנה אותו למידע* אבל בכל זאת הקליטה וההעברה למוח והחיבור של שני הפעולות או יותר וקבלת התוצאה.
לא ידעו מה לעשות איתו...לא מתחבר לי כל כך הקטע הזה..אז למה שהם פשוט לא ידחו אותו? או בכלל יבצעו אפשרות אחרת?
מצטער על ההסבר המקורטע שלי. כאמרתי שהם לא ידעו מה לעשות איתו התכוונתי לכך שהם לא קלטו את כל אורך הגלים אלא חלק נקלט, חלק נדחה וחלק עובר את התא עצמו.
ולמה הם פיתחו פיגמנט שרגיש לאור? ולא דווקא שדוחה אור או משהוא? ואיך הם פיתחו? הם "רצו"? קשה לי לקבל כאילו לתא יש אופי ורצון משלו..רצון לעשות ככה ולא ככה ולדוגמא..
זה לא הרצון שלו לפעול ככה, אלא זה הצורך שלו. זאת תורת האבולוציה, אם הוא פיתח פיגמנט מסוים אז סימן שיש לו צורך בו. אתה יכול לשאול את אותה שאלה על האדם. מדוע אין קליטה של כל הספקטרום של הגל האלקטרומגנטי? כי אין צורך לקלוט את כולו.
נו אז למה הוא פועל לפי הצורך שלו? ומזה ה"צורך" הזה? מאיפה הוא בא? איך מה מי מו? למה יש לו חוקיות כזאת של צורך בכלל?..