מה אתם אומרים ?
יעבור לצ'לסי ?
ישאר במדריד ?
לדעתי הוא ישאר במדריד עוד עונה אחת ובקיץ הבא במקרה שרונאלדו יבוא הוא יעזוב.
מה אתם חושבים שהוא צריך לעשות ?
להישאר או לעזוב ?
לדעתי עדיף לו להישאר בגלל שהוא מקבל הרכב וטוב לו במדריד.
מה אתם חושבים ?
מה אתם אומרים ?
יעבור לצ'לסי ?
ישאר במדריד ?
לדעתי הוא ישאר במדריד עוד עונה אחת ובקיץ הבא במקרה שרונאלדו יבוא הוא יעזוב.
מה אתם חושבים שהוא צריך לעשות ?
להישאר או לעזוב ?
לדעתי עדיף לו להישאר בגלל שהוא מקבל הרכב וטוב לו במדריד.
מה אתם חושבים ?
Real Madrid ♥
|
|
אחי ? בזמן שלא היית פה האוהדים של ריאל קיללו אותו (יש להם אופי , עכשיו תור מנצסטר ) .
בכל מקרה אם הוא ישאר הוא יפתח רק על הספסל , רובן התחיל לפרוח.
Siete
ישאר בריאל כל העונה! זה כל העתיד שלו.. וריאל אוהבים אותו. למה שהוא יעזוב.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-08-2008 בשעה 22:02.
Siete
אתה צוחק עלי נכון ? הוא נתן 7 מחזורים טובים בסוף העונה , זה הכל (06-07).
הוא אף פעם לא היה בולט במשחקים גדולים , ותמיד נותן 2-3 חודשים טובים בשנה (כמו שנה שעברה ) . בוא תביא לי דוגמאות למשחקים טובים שלו שנה שעברה (חוץ ממאיורקה , אולימיפיאקוס , אלמריה,ויאריאל) . חוץ מלעבור שחקנים על הקרן הוא לא עשה יותר מידי ב3 שנים האלה .תפסיק לסגוד לו אחי , הבן אדם לא הצליח לתפוס את חולצת ההרכב למשך חודשים רצוף ב-3 שנים האלה, ושהוא לא משחק טוב הוא דופק את כל הקבוצה המסכן הזה.הדבר היחיד שרוביניו עשה בכדורגל זה הקופה אמריקה ,זהו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-08-2008 בשעה 22:20.
Siete
שמע אחי , קרא שוב את ההודעה שלי (ערכתי אותה) שתבין על מה אני מדבר. וזה גם לא היה 7 משחקים ממש , נגד סארגוסה ואספניול הוא העדיף את רייס או בהקאם עליו. בהקאם ורוד היו הסיבות לאליפות שלנו ב06-07 , ולא נשכח את גוטי.רוביניו לא הצליח במדריד , אל תנסה לעבוד על עצמך כמו רבים מהאוהדים של ריאל.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-08-2008 בשעה 22:22.
Siete
רוביניו יעזוב, הוא פגוע מהיחס שהוא מקבל.
הוא יכול לפרוח בצלסי, בריאל כבר לא בונים עליו כל יום יש שם חדש מועמד
לא מגיע לו היחס הזה, אחרי מה שהוא נתן לריאל
שיעזוב לצלסי יהיה מעניין לראות אותו אם דרוגבה למפארד ודקו
חיים ? מה רוביניו נתן למדריד חוץ מחודשים טובים מתוך 10 בשנה ? הוא בקושי עשה משהו . ב06-07 היה שותף רק במשחקים האחרונים (גם בקושי) , ואחרי זה בהקאם הגיע (בקהאם היה מצוין פשוט ) .שנה שעברה ריאל לקחה בלי בעיה את התואר עם מלא פצועים בדרך (מראה כמה בארסה הייתה גרועה שנה שעברה) ,וב05-06 הוא קרא לזה "עונת התאקלמות". רוביניו לא הוכיח כלום בריאל , ואני בספק אם הוא יוכיח את זה בצ'לסי כשהוא יעבור (לא השנה) .בנתיים שירקב על הספסל הזבל הקטן , היום הוא הביא עוד ראיון שהוא רוצה לעזוב . הוא לא יאמר על מועדון כמו מדריד את מה שהוא אמר , כל הכבוד לאוהדים שהוכיחו איזה מסורת יש לנו .אה כן , ופעם הבאה תבדוק קצת עובדות לפני שאתה רושם את זה .רוביניו לא היה עוזב אם רונאלדו היה בא , הכל היה פרסומים עלובים של עיתונים מסריחים ,כמובן שאם רונאלדו היה מגיע והוא היה מבקש לעזוב - אז היו נותנים לו , אבל לא היו כופים עליו לעזוב - לא היה שום יחס גרוע מצד מדריד (במיוחד אחרי שהציע לו חוזה אם אותו תנאים שהוא היה מקבל בצ'לסי).
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 29-08-2008 בשעה 22:43.
Siete
Siete מה עשית לרוביניו קצת רחמים...
הוא שחקן טוב מאוד שנתן עונה טובה מה קרה לך?
אז הוא לא שלט כל העונה אבל תרם וזה טוב.
אני אוהב את השחקן הזה,טכניקה,מהירות ויכולת כיבוש זה תמיד שילוב טוב
תוסיף קור רוח מול השוער ויכולת טובה באחד מול אחד ויש לך אחד מהשחקנים הטובים בעולם.
לפי דעתי הוא סגור בצ'לסי רק ההודעה הרשמית לא יצאה.
אני מאמין שיום שני זה בכל האתרים...
ויודע מה?שילך לצ'לסי,נראה לי יושב עליו בול.
בPES לפני חודשיים בערך,קניתי אותו לצ'לסי וידעתי שזה יקרה גם במציאות,ובמשחק הוא השתלב טוב חח נראה לי גם במציאות זה יקרה.
קיצר אני חושב שהוא עובר לצ'לסי עוד עכשיו,ואני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם רק שלא יבקיע מול ארסנל![]()
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-08-2008 בשעה 01:36.
Siete
כל עוד הוא יהיה שחקן הרכב אז כדאי לו להישאר.