שלום אוהדים יקרים
ההיתי רוצה לשמוע את דעתכם בנושא הסגל החדש של מכבי העונה
וכמה רחוק לדעתכם הוא יגיע
שלום אוהדים יקרים
ההיתי רוצה לשמוע את דעתכם בנושא הסגל החדש של מכבי העונה
וכמה רחוק לדעתכם הוא יגיע
|
|
למכבי השנה יש סגל ארוך עם הרבה כישרון, יש למכבי קו קדמי מאוד חזק עם פישר שאמור להיות טרנס מוריס 2, ישנו את וויט שיש לו משחק מגוון מאוד והוא שחקן התקפי מצוין, באטיסטה כבר מוכר עם היכולות שלו, אני מקווה מאוד שהשנה באטיסטה ישפר כמה דברים שהוא צריך ויכול לשפר במשחק שלו.
בעמדת הרכז ישנו את קלוס ארויו, שחקן באמת מצוין שעושה את האחרים טובים לידו, יש לו מחליף ישראלי טוב בשם דרור חגג.
אני מקווה מאוד שטריי סימונס וויליאמס אשר אינם שיחקו בעבר ביורוליג ישתלבו מהר ויהיו הפתעה נעימה למכבי (אני מאמין שזה יקרה).
בסה"כ למכבי יש קבוצה טובה מאוד עם שחקנים טובים ומכבי יכולה להגיע רחוק מאוד באירופה.
מהקבוצות הטובות ביותר שהיו למכבי שחקנים באמת ברמה..לדעתי אורויו הולך להיות מציאה מטורפת כמו פארקר סימונס יהיה סוס שחור שיתן תפוקה קבועה.פייזר שיבריא הולך לאכול את הצבע בכל אירופה.רודני וויט יביא את הניצוץ ההגנתי.הישראלים יעשו את שלהם..ודרק שארפ יחלק מגבות ויביא מים..סתם סתם דרק שארפ יוציא אותנו מהבוץ שניהיה ב10 הפרש.
Never Traffic For Fun Only Traffic For Funds
מכבי "אלקטרה" תל אביב D:
ד"א יש לי מנוי.. :]
אז אם למישו יש גם שידבר איתי איפה הוא יושב.
Real Madrid ♥
לא התלהבתי..
אולי חוץ מארויו הזה.
מביאים את וויט ופורד הזה, 2 שחקנים אלמונים למדי, ועוד את וויליאמס וסימונס ששיחקו בליגה בשנה שעברה.
הישראלים בסדר. גרין הוחזר אחרי עונה טובה ברוסיה אבל דווקא הישראלי הטוב ביותר שם הלפרין עזב.
הקבוצה של מכבי השנה לא מספיקה ליורוליג, ולדעתי לא תגיע גבוה.
לפי דעתי היא תגיע רחוק כי היא קבוצה יותר טובה משבשנה שעברה יש לה שחקנים מצוינים יותר טובים משבשנה שעברה לפי דעתי רק מוריס הלך השאר כבר חלק מבוגרים וחלק כמו יותם לא מימשו את הפוטנציאל
אפי עכשיו מאמן זה בונוס
מכבי השנה יותר טובה משבשנה השעברה אבל לפיינל פור יהיה לה קשה לא בגלל שהיא לא טובה להפך היא מצוינת השנה פשוט אולימפיאקוס צ'סקא פאנאתינייקוס יש את ריאל את ברצלונה ועוד קבוצות עם סגל יותר מרשים
כוס עמק...
פעם אחרונה שאני עורך כותרת..
פעם הבאה אין כותרת מתוייגת אני נועל,ולא מעניין אותי מי זה..
עכשיו אימון פתיחה!!!!!!!!!!!!!!!!
באסה לא נמצא לא הייתי יכול...
הולכת להיות עונה ענקית אני מצפה לפחות להצלבה או איך שלא קוראים לזה במבנה החדש...
ב4 לאוקטובר משחק פרידה מויציץ.
כניסה חינם!!!!!! (למנוים לאחרים אני לא בטוח אבל בטח יהיה אפשר לקנות בכניסה להיכל...)
בהצלחה לנבחרת!!!!
כל נקודה תתקבל בברכה
תודה לתומר על החתימה!!!!!!!
הסגל הכי טוב של מכבי בכל הזמנים , עכשיו צריך לחכות לתוצאות .