מכבי ת"א בכדור סל לא ניצחה בשלושת משחקי ה- NBA אירופה.
האם זה מעיד על חוסר אימון ותאום בין השחקנים או בעית פנימית ותיפקוד לא טוב של הקבוצה?
מה אתם חושבים?
מכבי ת"א בכדור סל לא ניצחה בשלושת משחקי ה- NBA אירופה.
האם זה מעיד על חוסר אימון ותאום בין השחקנים או בעית פנימית ותיפקוד לא טוב של הקבוצה?
מה אתם חושבים?
|
|
א. היא הפסידה לסן אנטוניו ופיניקס 2 מהקבוצות הכי טובות בנ.ב.א ולצסק"א אחת הקבוצות הכי טובות באירופה עם סגל הרבה יותר מגובש משל מכבי זה בטוח.
ב.מכבי קבוצה דיי חדשה, מאמן חדש ו5 שחקני רוטציה חשובים וחדשים, הם עוד לא מצאו את המקום שלהם ההיררכיה בקבוצה עוד לא ברורה, אין עוד תיאום ממש והרבה סימני שאלה.
ג. הגיעה הזמן שתורידו ציפיות, ביינום זה לא שאראס, ביופורד ממש לא מתקרב לפארקר ודווקא לגבי פליקס אני מאוד אופטימי, הסגל הישראלי חזק הרבה יותר משנה שעברה בטח שבורשטיין יחזור אבל זה לא מכבי של 2004 ו2005, אם הם יתחברו וכולם ימצאו את הפוטנציאל הם יכולים להגיע לפיינל פור, אבל עדיין לא מספיק טובים להתמודד עם 2 היווניות וצסק"א, הימור שלי שהם יפסידו ברבע הגמר.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אם פליקס הזה שווה משהו הם ייזכו ביורוליג.
כל מה שהיה חסר להם שנה שעברה זה רכז מחליף לסולומון, הם הביאו אותו השנה. אם פליקס כל כך דומה ל"מייס" זאת אותה חמישייה בדיוק רק עם יותר עומק. פארקר גם ככה היא גרוע שנה שעברה והגיע הזמן להחליף אותו.
אגב, ביינום הוא האייברסון הבא.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
קשו הצחקת אותי עד מאוד ...
מכבי עוד תתחבר , ייקח לה זמן , אבל בסוף זה יקרה לצערי . ביופורד גם יתחיל לקלוע .. וכולם יאכלו את עצמם
שהם אומרים עכשיו שמכבי תיראה גרוע .
ושוב כמו שאלון הזכיר זאת לא מכבי של פעם , יש מצב ולא קטן שהם יאכזבו מלא אנשים .
אמרתי משהו מצחיק? בכל מקרה לא התכוונתי =/
מהמשחקים שראיתי הקבוצה מתקדמת יחסית יפה.. לאט לאט הם מתחברים והקבוצה נראת טוב יותר.. עם קצת אימונים הם יכולים לדעתי לשחזר את ההישגים של העונות הקודמות..
אבל אני, בתור אוהד נהריה, אשמח מאד אם בליגה לא ילך להם טוב.. ורק ביורוליג הם יצליחו![]()
if - nothing we do matters, then - all that
matters is what we do
מה זה היה אמור להביע :oנכתב במקור על ידי AllenIverson
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי הקוסם האפל
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם עד היום עוד קיוויתי שהשטויות שאתה מדבר זה רק בגלל חוסר אובייקטיביות עכשיו לגמרי
איבדת כל שמץ של ריספקט
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מי אתה?
מישהו שיודע להעריך את גדולתו של אנטוני פארקר
או במילים אחרות
בן אדם שפוי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ביינום סוס, יש לו המון תכונות שמזכירות את אייברסון הקשיחות הזריזות המהירות היכולת חדירה הבלתי ניתנת לעצירה, אין לו יכולות קליעה שמתקרבות בכלל לאייברסון והוא בחיים לא יהיה טוב כמו אייברסון, קצת הגזמת הקוסם האפל, אבל אין ספק שהוא פוטנציאל אדיר.
לגבי פארקר, היו לו הרבה משחקים שנה שעברה שהוא היה דיי חלש, אבל ביופורד לא מתקרב לרמה שלו, פארקר היה הריבאונדר המוביל של הקבוצה(לא בהכרח דבר חיובי) הוא היה המנהיג ואחד השחקני הגנה הטובים, ביופורד בינתיים מראה רק יכולות התקפיות לא יציבות.
טוב שלא שפטת אותו אחרי 3 משחקים. כבר שכחת מה חשבו על פארקר בשנה הראשונה שלו כאן?
אם יסדרו לו תרגילים וייתייחסו אליו ככוכב הוא יוכיח שהוא יכול להיות מחליף טוב לפארקר. צריכים להאמין בו ולתת לו זמן זה הכל.
רוצה כאף?נכתב במקור על ידי AllenIverson
![]()
בתור מפקח הייתי מצפה ממך לתגובה קצת יותר עניינית ובוגרת מזה humen metal