אממ חשבתי וחשבתי, ואמרתי בואו נפתח דיון ונראה מה כולם חושבים על מכבי.....
אממ טוב כמו שכולם יודעים מצבה הכלכלי והמקוצעני של מכבי על הפנים...
שום דבר לא מאיר לה פנים... היא מכבה שחקנים, כלומר ביטון שיבחון היו שנה שעברה בין השחקנים
המובילים בכל הליגה, ונהיו עכשיו כבויים ולא טובים...
שמעו אני באמת כבר לא יודע מי אשם במצבה של מכבי... אני יודע אבל כמה דברים שמראים לי מה יש למכבי...
1. המאמן - אלי כהן מאמן מצויין, ותיק וכל מה שתגידו... אבל.... יש לו בעיה בנוגע לישראלים.. הוא מכניס
את הזרים במקום ההישראלים, הוא לא משתף את מי שצריך... נאמר ליאור ז'אן, לירן כהן, תמיר כהן, ומספיק
להגיד לי שהם מפונקים ולא יוצלחים, כי זה די ברור שעם הם ילכו לקבוצה אחרת הם יהיו שחקני על... הוא זרק
את אבו סיאם שעכשיו בהרכב ראשון בבני יהודה ובמקומו שם את שטרית שלא משהו... ביטון על הספסל ובמקומו
השחקן העלוב הזה מרדיקוביץ' או שאיך שקוראים לו תפס את מקומו, ובאמת אנשים ביטון יותר טוב... ראינו
שנה שעברה... בקיצור לדעתי אלי כהן אשם במצב המקצועי של מכבי....
2. הנהלה - לפי דעתי לוני לא אשם.. הוא שילם במשך 10 שנים רק כספים לשחקנים, מאמנים, וכ'ו...
כל מה שהקהל רצה, קיבל... אבל לא יתכן שהוא יתן לאנשים כמו דריקס, ורוסו לנהל קבוצה.. איך הגיוני
שנותנים גיבוי לרוסו שמגיע ב6 לפנות בוקר ואחרי 3 שעות לאימון... איך זה שהוא נותן את המושכות לדריקס
שלא מפסיק לעשות טעויות... כמה אפשר... לוני צריך להפסיק... למכור את הקבוצה... יש קונים.. פשוט
לא במחיר של 100 מיליון... שיקבל את זה כעובדה... וזהו......
עכשיו אני יודע שחלקכם לא יסכימו איתי, וירשמו את הטעויות שלי, אבל בבקשה בדיון בלי קללות! מי שיקלל
יקבל אזהרה... מספיק עם הדברים הטובים... נתחיל לדבר פה בשפה תרבותית, לא צריך לקלל תאמינו לי...
יאללה תתחילו להגיב...

ציטוט ההודעה