קבוצת Galacticos, אשר נחשבת ליציבה ביותר בתקופה האחרונה בקהילה הישראלית, נאלצת בימים אלה להפרד מ - da_k1ng מאחר והוא פורש מ - CS וזאת בשל העובדה שהוא עובר עם משפחתו לחו"ל.
את מקומו יתפוס valender אשר בעקבות פירוקה של קבוצת Elementals נותר ללא קבוצה.
MoRTheQueeN - הבעלים של קבוצת Galacticos:
"אני לא אכחיש שאני מאוד עצובה מהחלטתו של יובל לעזוב את הארץ ואותנו בפרט, אנחנו קבוצה שקיימת כבר המון זמן בלי שינויים בסגל והקשר בינינו מאוד קרוב. אבל בכל זאת, יובל הגיע להחלטה שתלווה אותו בהמשך חייו ואני מפרגנת לו ומאחלת לו הכי בהצלחה שבעולם.
בנוסף, אני רוצה לאחל לדניאל בהצלחה בקבוצה, משיחותינו בזמן האחרון התרשמתי מבחור נחמד מאוד ואין לי ספק כי הוא הבחירה המתאימה לקבוצה לטווח הארוך".
שחקני הקבוצה מרוצים מהתוספת החדשה לקבוצה שלהם למרות הצער על עזיבתו של da_k1ng ובטוחים כי הם ימשיכו בדרך בה הם נמצאים כעת.
nek - לידר Galacticos:
"בעקבות פרישתו של יובל מתחום המשחק ויציאתו לדרך חדשה, החלטנו לצרף את valender לשורותינו. חבריי הקבוצה ואני באופן אישי רואים בדניאל כאחד השחקנים המוכשרים והבולטים ביותר שיש כרגע בארץ והחיבור בינינו מצוין, מקווה שנמשיך עם היכולת הטובה ונמשיך לייצג את הארגון בכבוד".
valender החל כבר להתאמן עם הקבוצה ויופיע איתם במוקדמות WCG שייערכו במהלך החודש הבא בתקווה להמשך ההצלחה שליוותה את דרכם עד היום.
valender:
אני מאוד שמח שאני יוצא לי לשחק עם הקבוצה שהייתה עד היום הכי טובה בארץ ומקווה להשיג איתם רק הישגים טובים.
אני רוצה גם בהזדמנות זאת להודות לפרי אשר תמך בי מאד בזמן שהותי ב - ELE ותמיד מצא את הזמן לעזור".
סגל הקבוצה:
nek
av1s
tarkaN-
rishoN
valender
*קרדיט ל-Ender .
דעתכם בנושא ?

ציטוט ההודעה