קבוצת eSr איבדה את spooky לפני כשבוע ונותרה בסגל חסר.
היום הם מודיעים כי החיפושים אחר שחקן חדש הסתיימו והסגל שלהם הושלם לקראת הלאן.
שבועיים לפני הלאן וקבוצת eSr נותרה כמעט ללא אפשרויות לשחקן שישלים את הסגל אך היום הם מודיעים כי הם מצרפים לקבוצה את mnk אשר כבר שיחק בעבר (בסגל שונה) ב - eSr והודיע על פרישה לפני כשמונה חודשים.
דייב מוסר כי הוא לא ממש התכוון לחזור וכפי הנראה גם לא ימשיך לשחק אחרי הלאן אך מקווה להגיע לרמה שהוא היה רגיל לה בעבר או לפחות קרוב אליה:
"לא התכוונתי להגיע ללאן עד ללפני כמה ימים...התעדכנתי שיש לאן לפני כחודש אבל האמת שזה לא כל כך עניין אותי. לפני כמה ימים, כשנכנסתי למירק, קיבלתי כמה הצעות ואמרתי 'למה לא'. כמו שאמרתי שפרשתי בשביל לאן אני מוכן לחזור לשחק... אבל מדובר פה בחזרה ללאן, אני לא מתכוון להשאר לשחק אחריו.
אני מאמין שאני אחזור לשחק בצורה סבירה תוך כמה ימים. אולי לא כמו פעם (לא שהייתי טוב פעם!) אבל בצורה מספיק טובה. חוץ מזה שגם הקבוצה האמינה בי אז זאת סיבה מספיק טובה גם כן".
גם לידר הקבוצה - StealthZ מאמין כי הם, לאחר אימונים, יגיעו לרמה הנדרשת על מנת להתמודד מול הקבוצות האחרות:
"במשך כל התקופה האחרונה לא מצאנו אינגיים לידר טוב שיכול להוביל לתוצאות טובות, הסתבכנו במשחק ולא ידענו מה לעשות. היינו מנצחים סתם.
אני מאמין שבשבועיים הקרובים אנחנו נגיע לרמה הדרושה. נצטרך לחכות ולראות כי כרגע בכל זאת קיימות כמה קבוצות שמשחקות טוב יותר מאיתנו (GLC, eral, fiNx)".
סגל הקבוצה:
StealthZ
Febonatic
neut
pkrnN
mnk
(קרדיט unit101)
GL!

ציטוט ההודעה