קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 19:47
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  3. [שאלה] בקשר לכושר קרבי
    על ידי KoChiNi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:12
  4. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

שאלה | בקשר לכושר קרבי - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

אני גם רוצה להוסיף שיש לי חבר שקיבל גיבוש מטכ"ל ביום הסיירות לפני שהוא היה בכושר קרבי. הבן אדם מאד רצה להצליח והלך לכושר קרבי - קיבל שברי הליכה ברגליים ונדחה לו הגיבוש בחצי שנה והוא מתגייס בגיל 19 ומשהו.

ועופר הילדון- אם אתה לא מסוגל לרוץ בלי שמישהו יגיד לך כנראה שמקומך באחת מיחידות החי"ר הפחות טובות של צה"ל. אל תכליל את שאר העולם איתך.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    אני גם רוצה להוסיף שיש לי חבר שקיבל גיבוש מטכ"ל ביום הסיירות לפני שהוא היה בכושר קרבי. הבן אדם מאד רצה להצליח והלך לכושר קרבי - קיבל שברי הליכה ברגליים ונדחה לו הגיבוש בחצי שנה והוא מתגייס בגיל 19 ומשהו.

ועופר הילדון- אם אתה לא מסוגל לרוץ בלי שמישהו יגיד לך כנראה שמקומך באחת מיחידות החי"ר הפחות טובות של צה"ל. אל תכליל את שאר העולם איתך.
    זה לא קשור אני בתור אחד שרזיתי 25 קילו כן?
    אני אחד שעשיתי הרבה ספורט לבד מבלי שאפחד יגיד לי כלום פשוט הייתי רץ כל יום, אבל אני אומר
    שזה קשה לעשות לבנות לעצמך מסגרת בדרגה כזאת של לפתח כושר ברמה גבוה על מנת לעבור גיבושים כמו שייטת מטכ"ל ובלה בלה ואני אומר שזה לא רק הכשור זה גם מנטאליות..
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

למה יש לך סיכה של מגלן בחתימה?!?!?
    זה משגע אותי

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

סתם הסיכה יפה D:
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מציאות זה למי שלא יכול להתמודד עם הסמים

boom shankar
    אני לא אוהב את התגובות שלך, לא שאני יכול לעשות משהו אבל בכל זאת התגובות שלך על עמית לכושר ממש מעיקות לי בלב שאני רואה איך אתה מזלזל באירגון הזה

אני רואה שהיית באימון אחד ביהוד וראית שם דברים שלא מצאו חן בעינייך, וואלה הייתי מבין אותך אפילו תומך בך אם היית הולך לפחות ל-3 אימונים לראות מה עושים שם לפני שאתה מביא תגובות כאלה מגעילות ומכלילות על כל האירגון עצמו

אין מה לעשות יש מאמנים טובים ויש מאמנים פחות טובים, אבל ההכללות? לא לעיניין

ולחרטטן הזה שאמר שהוא דיבר עם מישהו מהצבא שאמר לו שזה הורס את הגוף אז אם זה באמת היה הורס את הגוף הצבא עצמו לא היה מאשר את הקורסים האלה ולא היו באים בסוף המסלול של הקורס להעניק סיכות של מצטיינים וכו'

לחרטטנים האחרים שאומרים שיש שברי מאמץ, זה בגלל שלמי שהיה שברי מאמץ הוא טמבל שלא הקשיב להוראות של המאמן שאמר לא להתאמן מחוץ למסגרת של הקורס או שהוא לא עוקב אחרי תזונה נכונה או שהוא עושה משהו אחר לא נכון

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

plassimi אני לא מבין למה אתה לא אוהב את ההודעות שלי, אני בסך הכל תורם לאנשים בכך שאני מונע מהם מללכת לעמית לכושר ולפגוע בעצמם.

הייתי הולך אולי ל2-3 אימונים אבל מיד בסוף האימון הראשון המדריך החליט שהוא גם יודע לדבר וניגש אלי בנושא הכסף ועוד שני אימונים היו עולים לי לא מעט.
    למרות שאימון אחד הספיק לי כדי לקבוע שהרמה שם ביינונית ומטה.

אתה לא רוצה שאני אכליל? אם הארגון הוא מספיק חסר אחריות בשביל לתת לבן אדם שלא יודע לאמן והיה ביחידה שנחשבת ליחסית פחות טובה מהממוצע אז אפשר לאמר שהארגון כולו בעייתי.
    נערך לאחרונה על ידי Boom Shankar; 23-09-2008 בשעה 04:20.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ציטוט נכתב במקור על ידי plassimi צפיה בהודעה
    boom shankar
    אני לא אוהב את התגובות שלך, לא שאני יכול לעשות משהו אבל בכל זאת התגובות שלך על עמית לכושר ממש מעיקות לי בלב שאני רואה איך אתה מזלזל באירגון הזה

אני רואה שהיית באימון אחד ביהוד וראית שם דברים שלא מצאו חן בעינייך, וואלה הייתי מבין אותך אפילו תומך בך אם היית הולך לפחות ל-3 אימונים לראות מה עושים שם לפני שאתה מביא תגובות כאלה מגעילות ומכלילות על כל האירגון עצמו

אין מה לעשות יש מאמנים טובים ויש מאמנים פחות טובים, אבל ההכללות? לא לעיניין

ולחרטטן הזה שאמר שהוא דיבר עם מישהו מהצבא שאמר לו שזה הורס את הגוף אז אם זה באמת היה הורס את הגוף הצבא עצמו לא היה מאשר את הקורסים האלה ולא היו באים בסוף המסלול של הקורס להעניק סיכות של מצטיינים וכו'

לחרטטנים האחרים שאומרים שיש שברי מאמץ, זה בגלל שלמי שהיה שברי מאמץ הוא טמבל שלא הקשיב להוראות של המאמן שאמר לא להתאמן מחוץ למסגרת של הקורס או שהוא לא עוקב אחרי תזונה נכונה או שהוא עושה משהו אחר לא נכון
    אני שונא ליצנים כמוך...הצבא לא קשור בשום קשר שהוא לקבוצות האלה!!! אין להם אחריות מהצבא, זה בסה"כ כמה אנשים שיצאו מיחידות מובחרות ובאים להעביר לך אימון לקראת הצבא, תאמין לי שאתה אדיוט אם זה מה שאתה אומר,אין לך טיפה של מידע לגביי זה ואתה החרטטן הכי גדול פה,כל מי שטיפה מבין יודע שזה יכול לייצר נזק רציני לגוף,אני הייתי באחריי והם לא עובדים עם סרגל מאמצים אישי בכלל, מה שאומר שזה אימון גלובאלי לא אישי, מי שחלש יותר נפגע, ובכלל רוב האנשים בצבא אומרים שלא כדאי להתאמן שאתה רץ עם משקלים עלייך.

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

בתור אחד שהיה 4 שנים בכושר קרבי אני יכול להגיב פה נגד הרבה אנשים ,
    אין משהו שמכין אותך יותר טוב מכושר קרבי לצה"ל [כמובן לקרבי]
    אני לא אתחיל לנגח פה אנשים , אבל זה מדמה בדיוק בדיוק מה שאתה עושה בתחילת הגיוס שלך ,
    אם יש משהו שאני לא מתחרט עליו לפני הצבא , זה על הכושר קרבי .. כדאי לך מאוד מאוד [אחריי!]

סתם ידע :
    אני מכיר כמה קבוצות , אצלנו 8 מתוך 12 בני מחזור שלי בסיירות [שייטת מגלן אגוז מטכ"ל סיירת צנחנים דובדבן והשאר לא משנה]
    קבוצה אחרת 9 מתוך 10 ! בסיירות וכמובן שיש גם כאלה שיצא רק 1 לסיירת או משהו בסגנון ..
    תלך לאימון או שתיים תראה איך זה בנוי , תראה אם זה מתאים לך [ לא יקחו לך כסף ] תהנה קצת [ זה הכי חשוב]
    בקיצור אל תקשיב יותר מדי אבל מה שהכי חשוב אל תדביק את התחת שלך לכיסא שאתה יושב עליו עכשיו .
    בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מציאות זה למי שלא יכול להתמודד עם הסמים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yeahi צפיה בהודעה
    אני שונא ליצנים כמוך...הצבא לא קשור בשום קשר שהוא לקבוצות האלה!!! אין להם אחריות מהצבא, זה בסה"כ כמה אנשים שיצאו מיחידות מובחרות ובאים להעביר לך אימון לקראת הצבא, תאמין לי שאתה אדיוט אם זה מה שאתה אומר,אין לך טיפה של מידע לגביי זה ואתה החרטטן הכי גדול פה,כל מי שטיפה מבין יודע שזה יכול לייצר נזק רציני לגוף,אני הייתי באחריי והם לא עובדים עם סרגל מאמצים אישי בכלל, מה שאומר שזה אימון גלובאלי לא אישי, מי שחלש יותר נפגע, ובכלל רוב האנשים בצבא אומרים שלא כדאי להתאמן שאתה רץ עם משקלים עלייך.
    עכשיו אתה מבלבל את המוח כי בתכלס אין לך מושג מה קורה שם, אמרת בעצמך שבחיים לא היית באימון, ועכשיו אתה אומר שאין סרגל מאמצים, אז הנה זה בא... יש סרגל מאמצים
    עכשיו התחלנו מחזור חדש בעמית לכושר ואני יכול להגיד לך שיש מלא חדשים וכל האימונים שאנחנו עושים אז וואלה לי זה קל אבל לחדשים זה קשה אז כן יש סרגל מאמצים והמאמן כל הזמן מדגיש שאנחנו עובדים בהדרגה ודואגים שלא יהיה לנו שברי מאמץ

זה כמו שאני יתחיל לזיין לך במוח על משהו שאני בכלל לא מבין עליו שאתה עושה
    כמו כל המפגרים האלה שחושבים נגיד שאבקת חלבון זה משמין או הורס את הגוף או מנפח או כל מני חירטוטים, אתה מבין? ואין להם מושג מזה רק בגלל שזה מוצר כימי הם חושבים שזה רע

אז לפני שאתה מביא דעות מוחצות תתנסה קודם ואז לא יהיה איכפת לי אם תגיד לי שכושר קרבי זה מפגר

משתמש מכור האוואטר של JORDAN100
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עבור בעלי חיים כל יום הוא טרבלינקה יצחק בשביס זינגר

הייתי אימון ראשון באחרי אני יחסית בכושר טוב אתמול היה אימון ככה בישביל החדשים בלי כושר היה לי קל אחרי זה שאפילו הלכתי לאימון כדורסל שעכשיו אני מבין שזה היה טעות כי אני מת מכאבים ושברי מאמץ

למנהל צבא וגיוס שאומר שזה הורס את הגוף או משהו כזה לגבי לסחוב שקים אני מסכים עם זה אבל כל השאר אני לא חושב כי בנאדם בן 17-16 שבמכון כושר ומרים משקולות עושה את אותו דבר באחרי או בקבוצה אחרת רק שהוא מוסיף לזה קושי נוסף לרוץ באימונים הראשונים אסור לרוץ עם חול כי זה באמת הורס אבל בהדרגתיות אני חושב שכן
    למה את כל מה שאתה עושה באחרי או בקבוצות לכושר קרבי לא תעשה בצבא ???? זה רק הכנה ...
    אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz צפיה בהודעה
    בתור אחד שהיה 4 שנים בכושר קרבי אני יכול להגיב פה נגד הרבה אנשים ,
    אין משהו שמכין אותך יותר טוב מכושר קרבי לצה"ל [כמובן לקרבי]
    אני לא אתחיל לנגח פה אנשים , אבל זה מדמה בדיוק בדיוק מה שאתה עושה בתחילת הגיוס שלך ,
    אם יש משהו שאני לא מתחרט עליו לפני הצבא , זה על הכושר קרבי .. כדאי לך מאוד מאוד [אחריי!]

סתם ידע :
    אני מכיר כמה קבוצות , אצלנו 8 מתוך 12 בני מחזור שלי בסיירות [שייטת מגלן אגוז מטכ"ל סיירת צנחנים דובדבן והשאר לא משנה]
    קבוצה אחרת 9 מתוך 10 ! בסיירות וכמובן שיש גם כאלה שיצא רק 1 לסיירת או משהו בסגנון ..
    תלך לאימון או שתיים תראה איך זה בנוי , תראה אם זה מתאים לך [ לא יקחו לך כסף ] תהנה קצת [ זה הכי חשוב]
    בקיצור אל תקשיב יותר מדי אבל מה שהכי חשוב אל תדביק את התחת שלך לכיסא שאתה יושב עליו עכשיו .
    בהצלחה.

אתה מדבר על קבוצה של 10-12 חניכים שזה נהדר!
    ביהוד היו 50!

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי plassimi צפיה בהודעה
    עכשיו אתה מבלבל את המוח כי בתכלס אין לך מושג מה קורה שם, אמרת בעצמך שבחיים לא היית באימון, ועכשיו אתה אומר שאין סרגל מאמצים, אז הנה זה בא... יש סרגל מאמצים
    עכשיו התחלנו מחזור חדש בעמית לכושר ואני יכול להגיד לך שיש מלא חדשים וכל האימונים שאנחנו עושים אז וואלה לי זה קל אבל לחדשים זה קשה אז כן יש סרגל מאמצים והמאמן כל הזמן מדגיש שאנחנו עובדים בהדרגה ודואגים שלא יהיה לנו שברי מאמץ

זה כמו שאני יתחיל לזיין לך במוח על משהו שאני בכלל לא מבין עליו שאתה עושה
    כמו כל המפגרים האלה שחושבים נגיד שאבקת חלבון זה משמין או הורס את הגוף או מנפח או כל מני חירטוטים, אתה מבין? ואין להם מושג מזה רק בגלל שזה מוצר כימי הם חושבים שזה רע

אז לפני שאתה מביא דעות מוחצות תתנסה קודם ואז לא יהיה איכפת לי אם תגיד לי שכושר קרבי זה מפגר
    תגיד אתה אדיוט? אמרתי שהייתי באימון אחד באחריי!!!! ואין סרגל מאמצים!!!!! תפסיק בו נסגור את זה פה! אתה רוצה כושר קרבי? לבריאות!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הנה כמה אנשים שלא חושבים שזה חרטא:
    1. הרצל בודינגר- מפקד חיל האוויר לשעבר:
    "…למזלו הרב ולשמחתי הגדולה החליט בני להגיע ליובל עילם, התרשמתי מאוד מדרך העבודה החינוכית של הצוות המקצועי.
    המפגשים שקיימת עם ההורים בתחילת השנה ובמהלכה לימדו אותנו להעריך ולהוקיר את המחוייבות שלך לנושא החינוך. התרשמנו מאוד מהדגש שאתה שם להתנהגות שבין אדם לחברו. עקבנו מרחוק אחרי הנושאים שעלו וטופלו במרכז החינוכי ושמחנו שבננו נחשף להם ומתמודד אתם. ולמרות שהפעילות הזאת דרשה השקעה מרובה בזמן ובמאמצים היתה לה השפעה חיובית גם על יחסו ללימודים ולבית הספר. ההצלחה שלו להגיע ליחידה מובחרת היא רק עדות אחת לכך.
    מעל הכל התרשמנו ביותר מכך שכל הפעילות המבורכת נעשתה תוך שאתה נותן להם דוגמא אישית באופן המלא ביותר של המילה. המושג חינוך מקבל משמעות חדשה רחבה ועמוקה במסגרת יובל עילם. ברגשי תודה וברכות."

2. דורון רובין- מפקד חטיבת הצנחנים לשעבר:
    "מפעל יוצא מן הכלל. יש חשיבות מעשית לעובדה שאנשי מקצוע בעלי ניסיון וידע מכינים את הנוער נפשית ופיזית לקראת הגיוס".

3. פרופסור ערן דולב- קצין רפואה ראשי לשעבר:
    "הרשה לנו להביע הערכתנו והוקרתנו לעבודה הנפלאה שאתה עושה במרכז החינוכי לקראת השרות בצה"ל. לנו ברור שבמציאות הנוכחית תרומתו של המרכז החינוכי הינה מירבית וחשיבותו לנערים רבים הנמצאים בתקופת טרום הגיוס הינה עצומה. מעבר לכך - תרומת המרכז החינוכי לבננו בתחום הכושר הגופני, הידיעה מה מצפה לו בעת השירות הצבאי, אפשרויות הבחירה ומעל הכל התרומה ליכולתו האישית ולבטחונו העצמי היתה רבה ביותר. ברצוננו להודות לך, לחזק את ידיך ולאחל לך המשך הצלחה."
    הצבא קשור לארגון אחד- "אחריי". הארגון מקבל מימון מהצבא, והצבא משתתף איתו בפרויקטים שאחריי מארגנים (אחריי לגבעתי, אחריי לקרקל...).

עוד דבר, כל אחד שמנהל מסגרת כמו "עמית לכושר", "יובל עילם" ו"אחריי" מקבל הסמכה מצה"ל להיות מדריך כושר קרבי והכנת נוער לפני גיוס. כן, יש דבר כזה...
    ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    plassimi אני לא מבין למה אתה לא אוהב את ההודעות שלי, אני בסך הכל תורם לאנשים בכך שאני מונע מהם מללכת לעמית לכושר ולפגוע בעצמם.

הייתי הולך אולי ל2-3 אימונים אבל מיד בסוף האימון הראשון המדריך החליט שהוא גם יודע לדבר וניגש אלי בנושא הכסף ועוד שני אימונים היו עולים לי לא מעט.
    למרות שאימון אחד הספיק לי כדי לקבוע שהרמה שם ביינונית ומטה.

אתה לא רוצה שאני אכליל? אם הארגון הוא מספיק חסר אחריות בשביל לתת לבן אדם שלא יודע לאמן והיה ביחידה שנחשבת ליחסית פחות טובה מהממוצע אז אפשר לאמר שהארגון כולו בעייתי.
    איזה ממוצע יש ליחידות בצבא? לפי מה אתה קובע את הממוצע? כמות ואיכות הסיכות שיש לבן אדם על המדים?
    נערך לאחרונה על ידי aabbccdd; 30-09-2008 בשעה 22:26.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

אני מאמין בדרך שלי, יש לי נתונים משלי, חצי ממה שרשמת פה זה חרטה ברטה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני מאמין בדרך שלי, יש לי נתונים משלי, חצי ממה שרשמת פה זה חרטה ברטה.
    איזה חצי זה?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,181 | הודעות: 8,173,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect