ערס...חברים שלי דיי ערסים...אין לי בעיה עם חלקם...כי יש כאלה מגזימים ויש כאלה סבבה
|
|
היהודים היו פחות מאחוז בעם הגרמני. למרבה ההפתעה, לא כולם, או רובם, או חצי מהם, היו עשירים או עבדו בעבודות שבהן מרוויחים מיליונים.
ברור שהיהודים לא היו מהגזע הארי. רק אנשים מהגזע הארי היו מהגזע הארי.
ויקיפדיה.
תביא לי סיבה אחת שלא המצאת על האשכנזים.
תהיה מהצד האשכנזי ולך למקום של מזרחיים, תבין איך מתים עליך שם![]()
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
היהודים באירופה תמיד נחשבו לאנשים עשירים, היו הרבה יהודים בגרמניה במעמד הגובה.
היהודים היו ידועים בשיכל המבריק שלהם, המבריק שבהם היה אלברט איינשטיין שנולד וחיי בגרמניה עד עליתו של היטלר לשלטון (1933) באותה שנה נשלל ממנו משרתו ונלקח רכושו הוא עזב מגרמניה הנאצית לארה"ב, רק בשביל הידע המון מדינות רצו לתת לו מקלט ואפילו הישוב היהודי בארץ ישראל.
אויש, נו. אני מכירה הרבה אשכנזים בלי דעות קדומות על מזרחיים.
זה עצוב שהדעות הקדומות על יהודים חילחלו גם לראש של יהודים.
זה שהיו אנשים חכמים שבמקרה היו גם יהודים (ושניסו, אגב, להתרחק ככל האפשר מהיהדות), לא אומר שכל היהודים באירופה היו חכמים או עשירים במיוחד.
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
איך זה שכל מה שאני רושם התגובות שלך הם שאני מכליל את כולם, בטח שלא כל היהודים היו חכמים ועשירים זה לא משהו שצריך לכתוב אותו, תמיד יהיו אנשים שונים.
לבוא ולומר "אנשים חכמים שבמקרה היו גם היהודים", זה משפט מטופש לומר, יהודים תמיד נחשבו לאנשים שעבדו בעבודות הטובות, דרך הגב זה ככה עד היום.
אני יכנס למספרים בשביל שתביני כמה היהודים חכמים.
מתוך 185 זוכי פרס נובל בתחום פיזיולוגיה ורפואה זכו 45 יהודים שהם מהווים 24.32%.
מתוך 178 זוכי פרס נובל בתחום פיזיקה זכו 35 יהודים שהם מהווים 19.66%.
מתוך 62 זוכי פרס נובל בתחום כלכלה זכו 26 יהודים שמהווים 41.93%.
מתוך 152 זוכי פרס נובל בתחום כימיה זכו 25 יהודים שמהווים 16.45.
מתוך 104 זוכי פרס נובל בתחום ספרות זכו 13 יהודים שמהווים 12.5%.
רק בשביל הידע במקצועות אלו זכו מס' רב של יהודים בפרס נובל, זה מראה משהו על הראש היהודי.
מה שאני בעצם מנסה לומר זה שיהודים תמיד היו חכמים ועבדו בעבודות הטובות (רק בשביל זוהר, לא כולם עבדו בעובודות האלו ישנם גם יהודים שעבדו בעבודות פחות טובות ולא כולם היו עשירים).
אלו נתונים שאי אפשר להתווכח איתם, בתור אחת שגרה באמריקה את צריכה לדעת כמה היהודים חכמים ועשירים גרים באמריקה (שוב אני חוזר על עצמי לא כולם עשירים ישנם גם אנשים פשוטים).
גם באירופה היו הרבה משפחות עשירות יהודיות שברחו לפני תחילת מלחמת העולם השנייה.
נערך לאחרונה על ידי shmuel555; 18-10-2008 בשעה 03:50.
שמואל אתה באמת תותח![]()
תראו איזה מגילה כל אחד רושם מה יש לכם אז ערס זה ערס...