|
|
ערס זה סגנון דיבור נקודה!זה דמוי עבריין .
שאתה יכול להתלבש עם ווסט, וסקיני..ולדבר בצורה ברברית וערסית
אתה בעיניי נחשב לערס
כוןבע טימברלנד ושרשרת לא מעידים על כלום,גם אני לובש טימברלנד ואני לא ערס
נערך לאחרונה על ידי קופיקו; 18-10-2008 בשעה 12:17.
ממש אבל ממש לא, באירופה היו יותר משלוש משפחות עשירות.
היו יהודים שלא היו עשירים במיליונים אלא היו יהודים שבוא נגיד ככה לא היה חסר להם כסף.
מבחינת יהודי ארה"ב ישנה מן קבוצת אנשים שתורמת למדינת ישראל מיליונים בשנה.
ישנם גם היום מס' רב של יהודים עשירים בעולם לדוגמה רומן אברמוביץ ועוד בנאדם שאתה שמו איני זוכר ואם איני טועה הא מקום 6 בעולם מבחינת אנשים עשירים.
זה שהיהודים קרובים או רחוקים מהדת זה ממש לא משנה, הם יהודים נקודה.
זה לא משנה אם הם רחוקים או קרובים הם נחשבים להיהודים וזה מה שבאמת חשוב.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כובע נייק צמוד לראש,מורם קצת ואחד שהולך כאילו הוא ברוס לי עם ביטחון והליכה כמו של ערס=ערס.
ערס בשבילי זה בנאדם פוזאיסט ופרימיטיבי. פרימיטיבי בגלל שהערסים מסתובבים בלהקות, הם מתחילים עם בחורות בדרכי חיזור שכבר 100 שנה לא נמצאים בתקן... הם שומרים/מגנים על ה"כבוד" שלהם, הם חיים בשביל הכבוד. הם הולכים תמיד. הם מחפשים תמיד איפה לריב או איפה להראות שהם שולטים... (טריטוריה חחח). וכמות החכמה שיוצאת מהפה שלהם שואפת ל- 0.
מה שכן, יש כל מיני סוגים שונים של ערסים (נשמע נורא איך שאני מדבר). לי למשל, יש חברים ערסים, אבל הם סבבה רצח. הם לא מנסים להציל את הכבוד שלהם או ליצרו הבנה שהם "מאאאאגניבים", הם פשוט ערסים מטבעם אבל הם סבבה.
לדעתי ערס זה מישהו שממש תופס פוזות מתחיל אם כל אחד מכות כמובן שלרוב יש כובע של נייק אבל אני לא שופט לפי זה.....
גם זה סוג של סטיגמה, להגיד כל הזמן מוות לערבים, ערבי טוב זה ערבי מת, וכו'.. דברים דומים לאלה אמרו לנו בשנים 1939-1943 (בתקופת השואה).
אני יתן לך עוד דוגמה,
http://www.jerusalemshots.com/i/uploaded/0417023459.jpg
לא מזכיר לכם חומה כל שהיא?
ותאמין לי יש עוד דוגמאות.
מה יש לך נגד קיבוצניקים ומושבניקים?
אני בעברי גרתי בכפר, סבתא שלי גרה בקיבוץ, למה לעזאזל ניראה לך שהם לא ילחצו לך את היד? לפי דעתי הסיבה היחידה שהם לא ילחצו לך את היד, זה כי אתה גזען.
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 24-10-2008 בשעה 14:30.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה משהו שונה, הערבים הם לא בדיוק ידידים שלנו, אנחנו לא מתנהגים כמוהם, אתה חושב שאם תכנס היום לעזה וגם אם אתה שמאלני אז יעשו לך הכנסת אורחים? ממש לא.
הערבים תמיד נלחמו נגדו ותמיד שנאו אותנו (כמובן שלא כולם ישנם גם ערבים עם שיקול דעת).
זה לא סטיגמה להגיד לערבים מוות, זה גזענות.
אני לא בדעה כזאת שערבי טוב זה ערבי מת, ישנם ערבים שהם אנשים טובים מאוד, אני שונא רק את אלה אשר תומחים בטרור ואת אלה שהולכים יד ביד עם הטרור, ורוצחים אנשים חפים מפשע.
נכנסו לדיון שונה, זה לא המקום לדבר על זה.