אני באמת לא רואה שום טעם בכך שיהיו פה טריילרים/סיקורים ואינפורמציה יבשה על סרטים, את כל אלו יש בהרבה אתרים שכל תחום העיסוק שלהם הוא קולנוע וסרטים, ועם כל הכבוד תת פורום- "סרטים וקולנוע" בתוך קטגוריה שנקראת "סרטים וסדרות" לא יוכל להתעלות על אתר שכולו מוקדש לנושא.
גם ככה כל "הטריילרים/סיקורים/סיקור + ביקורת/סיקור + המלצה", לקוחים ברובם מהאתרים הגדולים, אז בשביל מה? - Boring...
אני מאמין גם שמי שירצה באמת מידע אמין על סרטים, יעדיף פשוט להכנס לאתר שכולו בנושא, עם עיצוב מתאים, אפשרויות חיפוש מותאמות במיוחוד לסרטים ולא לדפדף בנושאים של פורום..
אז בקיצור, פורום צריך להיות פורום ולא להתיימר להיות אתר סרטים, צריכים לפתוח כאן דיונים/ויכוחים מעניינים על סרטים/שחקנים/בימאים. אנשים צריכים לרשום כאן המלצות וביקורות על סרטים שהם ראו, שיהיה על מה לדבר ולא סתם - "תודה על הסיקור" או "נשמע מעניין.." ובזה נסגר האשכול..
אני לא יודע מי המנהל כאן, אבל אני ממליץ בחום לאסור על פרסום תוכן שהוא לא פרטי ומקורי ב-100%, ללא העתק וללא הדבק, כי מה שקורה כאן זה סתם כפילות מידע וזה משעמם ומייגע.
המקרה היחיד שבו באמת שימוש בחומר חיצוני הוא מוצדק זה אם נותנים לינק לאיזה מאמר או כתבה מעניינת ואז פותחים דיון בנושא.
ולמנהלים היותר בכירים - כל העניין של קידום הפורום (לא פורום סרטים ספציפית) בגוגל ובמנועי חיפוש נוספים, גם קשור לנושא, גוגל שונא שכפול מידע, והוא תמיד יודע מי המקור ויודע לתת קרדיט למקור ולדרג נמוך יותר את כל אותם האתרים שבמקום לתת לינק, פשוט משכפלים את המידע שוב ושוב ובעצם מנפחים את האינטרנט בלי סיבה.
במצב אופטימלי שבו כל הטקסט שנכתב כאן בפורום באמת נכתב ופורסם לראשונה בפורום - זה קידום אדיר במנועי חיפוש.
רק לשם המחשה - בחרו באופן אקראי אשכול בפורום הזה, עכשיו רוב הסיכויים שאם תעתיקו משפט או חצי משפט, ותחפשו אותו בגוגל תחת מרכאות תגלו שיש עוד הרבה אתרים שיש בהם בדיוק את אותו קטע טקסט, באותם מילים, שמין הסתם אחד האתרים הוא המקור.
טוב מספיק, היה לי משעמם אז כתבתי חלק מהדברים שהיו לי להגיד על הניהול של הפורום הזה ספציפית וזה משליך על כל פורום "אטרף" ובעצם על רוב הפורומים שקיימים היום בארץ - אין שום ייחודיות, כל פורום דומה למישנהו למעט שינוים מינוריים בעיצוב וכינויים של אנשים (כמובן שיש כמה יוצאי דופן כמו פרש ותפוז שפשוט הצליחו בגלל ניהול נכון ופחות התעסקות בשרתי IRC ומודים חסרי תועלת).
אבל בסדר, לא כולם נועדו להצליח ותכלס הרוב שואפים לבינוניות ומטה, פשוט חבל לראות שאתר עם כל כך הרבה משתמשים, וההנהלה לא משתמשת בפוטנציאל האדיר הזה וסתם צועדת אחרי העדר, טוויק קטן במחשבה, קצת לצאת מהקופסה ואפשר לעשות פלאים בעזרת אלפי משתמשים